Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w październiku 2005 roku około godziny 6,00 rano w Ostródzie w okolicach ulicy Jagiełły zginął pies,kundelek, raczej mały..czarny, podpalany. Z racji wieku ma problemy ze słuchem, wzrokiem (zaćma) i chodzeniem (chodzi na sztywnych łapkach). Nie przestaliśmy go szukac, tęsknimy. Wkleiłabym zdjęcia, ale nie wiem jak:(

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

..wiem, że to bardzo dawno temu....ale szukałam już w schronisku, dawałam ogłoszenia w radiu, rozklejałam ogłoszenia...........co mi zostało :(....a że niedawno trafiłam tutaj dzięki akcji dla Szejka...więc czemu nie spróbować.....przecież nie moge przestać czekać na niego....:shake:

Posted

dziękuję:) teraz już się nauczyłam i moje pozostałe pieski mają juz wygrawerowane blaszki z imionami i numerem telefonu.....ale Dodo ( tak miał na imię.......tfuuuuu...tak ma na imię) nie miał, zawsze trzymał się przy nodze albo przy moim dużym psie..zawsze wszystkie trzy razem chodziły, ale ten jeden raz..........po 17 latach odszedł:(...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
MGOSIA....nie.. atam zagubione psy też się wystawia?....boshe jaka ja niedzisiejsza jestem........

Tak, ja nie mam konta na Allegro, ale może ktoś wystawi???

HALO, pomóżcie AGNIESZCE!!!!!!!!!!!
KTO WYSTAWI PIESIA NA ALLEGRO??????:oops:

Agnieszko, a fora internetowe z Twoich okolic? Pisalaś tam? Ogloszenie do Wyborczej, na gazeta.pl, w Twoim mieście i okolicznych?

Może anielica by wystawiła? Ona to taki dobry duszek. Napisz do Niej na PW.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
..robiłam wszystko co tylko było w mojej i moich znajomych mocy...dziękuję Ci bardzo za wsparcie....:)

Nie ma za co. Wiem jak to jest :-(
Wiem, ze jestem daleko, bo aż spod Wrocławia, ale jakbym mogła w czymś pomóc, to pisz!
Trzymam kciuki, żeby psinka się znalazła!!!!!!!!!

Posted

Aga, moge wystawic na allegro. Potrzebny jest opis (wiek, gdzie zaginal itp.) twoje dane kontaktowe (tel., mail) i zdjecia mailem. Napisz, gdzie juz oglaszalas.

Posted

fona jesteś ANIOŁEM:)...bardzo Ci dziekuję:)

nie sądzę jednak, że to coś da...:( nie chcę Cię kłopotać bo zapewne są psie bidy, które mają większą szansę na odnalezienie się....

jednak bardzooooooooooooooooooo Ci dziękuję :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
nie sądzę jednak, że to coś da...:( bo zapewne są psie bidy, które mają większą szansę na odnalezienie się.... :)

Aga, nerozumim, to nie chcesz odnalezc swojego psa? Hej, wiem, ze to bylby cud, bo juz duzo czasu minelo, ale ja bym chyba miala nadzieje jeszcze (moj pies wrocil - sam - po 6 tygodniach, byl szczeniakiem polrocznym, jak zaginal. Pozniej sie dowiedzialam, ze ktos go wzial do siebie, ale pies chcial wrocic do mnie i uciekl tamtym ludziom)

Na allegro jest duzo miejsca, nie robisz tego kosztem innych zwierzat. Ja moge wystawic, nie ma problemu, 10 minut pracy przy tym.

Twoj piesek jest maly, probuj caly czas dotrzec poprzez ogloszenia w sklepach i na slupach do starszych pan, ktore mogly go przygarnac, a ktore nie maja netu na pewno. Wiem tez, ze wiele osob, jak przygarnie, psa, modli sie po pewnym czasie, zeby nikt sie po niego nie zglosil, bo sie przywiazuje... hm

Posted

Ja wystawiałam Sonię Gamonia na Allegro, ale problem w tym, że oni potem moga zablokować konto :oops: mi usunęli aukcję o właśnie czymś takim postraszyli, aczkolwiek aukcja wisiała 2 tygodnie :p