Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']Zbędnych nie mam, ale zamówiłam;-)
Przeca mówiłam, że mmd jest bdb, dodam jeszcze, że z wykrzyknikiem i serduszkiem

[quote name='mmd']... Czy allegro idzie cały czas? Mogę zasponsorować wyróżnienie jak nie ma.
Tak, jeszcze przez 8 dni, ale ja go nawet nie potrafię odnaleźć, tylko po linku tam trafiam. Jeśli dobrze pamiętam, to ja go wyróżniałam, ale nie wiem jak to sprawdzić :oops:
Przy następnym (jeśli będzie potrzebne) allegro uśmiechniemy się do Ciebie Ciociu:)

[quote name='mmd']...
Żeby nie mieszać chyba można już pisać, że odjajczony i zaszczepiony?...
Ponieważ ustaliłyśmy z margo001, ze przed adopcja kastracja bezwzględnie konieczna, można, a nawet trzeba pisać, że kastrat :)

[quote name='Poker']...Co prawda Jolą nie jestem ;) ,ale wpłacam 30 zł. :evil_lol:
Przepraszam, oczywiście zmyłka, poprawię się w przyszłości :eviltong:
No i oczywiście bardzo serdecznie dziękujemy :)

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Super!!! Jeszcze pchnij maila do Zuzi z info. Ja też tam zamówiłam 4 zestawy. A chętnie bym zamówiła 50...

Pchnęłam.
Allegro jest.
No to dobrze jest.

Posted

[quote name='elik']Ciocia Margo będzie na dogo dopiero wieczorkiem więc prosiła mnie, cobym porozsyłała namiary na Jej koto, które udostępniła do wpłat dla Amisia.
Ketunia, Poker - poszły informacje na PW :)
Dziękujemy bardzo za pomoc :loveu:

Elik dziękuje ze mnie zastąpiłaś podczas mej nieobecności :loveu:

[quote name='Bjuta']Ja się spłukałam w marcu już do ostatniej złotówki - ale jeśli ktoś ma zbędne 10 zł to może wykupi Amsiowi 74 ogłoszenia na tym bazarku?
http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03
One się tam robią powoli (bo duża kolejka - ale w końcu będą, a to 74 szanse na dom!)

W allegro można wklejać większe zdjęcia - tylko je trzeba najpierw pobrać skądś za pomocą ctrl+C (choćby z dogomanii) i upuścić przez ctrl+V (zwykłe kopiuj wklej allegro na ogół nie akceptuje - zależy od przeglądarki). I koniecznie trzeba do allegra dodać ten cudny filmik.

[video=youtube;iajNYCYWadw]http://www.youtube.com/watch?v=iajNYCYWadw[/video]

to się robi inaczej niż na dogo. Trzeba napisać zdanie w stylu:

Kliknij na słowoFILM, by zobaczyć Amisia "na żywo".

Słowo FILM trzeba zaznaczyć, kliknąć ikonkę

i wpisać adres z youtuba : http://www.youtube.com/watch?v=iajNYCYWadw
No i OK.
Witam na wątku i dziekuję za pomoc :loveu:

[quote name='mmd']Zbędnych nie mam, ale zamówiłam;-)
Dziękuję w imieniu Amika :loveu:

[quote name='Poker']elegancki psiak, musiał się w domu wychowywać.Nie ucieka z chrupkami w paszczy do kąta tylko ładnie je. I ogląda się jakby chciał powiedzieć "widzisz? ja jem, smakuje mi , dziękuję Ci"
Co prawda Jolą nie jestem ;) ,ale wpłacam 30 zł. :evil_lol:
Amik jest u mnie od zeszłego piątku i na 100% mogę stwierdzic że Amik mieszkał w domu,chodził na smyczy, jeździł autem,gdy zostaje sam jest bardzo grzeczny, nie rozrabia, wytrzymuje całą noc i zachowuje czystość nawet przy kapieli bardzo nie protestował, ale co on musiał przejśc że tak strasznie się boi, jak wchodzi ktoś kogo nie zna to cały sztywnieje :shake: a co do filmiku to idealnie to ujęłaś :loveu:

A dzis Amik miał towarzystwo w postaci mojego osobistego psa i obaj byli bardzo grzeczni co mnie bardzo cieszy, poniewaz dzisiejszą noc raczej spędzą razem

Niestety z braku czasu nie udało mi sie dzisiaj Amika zaszczepić :roll: ale na jutro jestem umówiona z wetem który zgodził się przyjechać do mnie do pracy i zaszczepić Amika :loveu:

Posted

elik napisał(a):
Łoołłłłł to jutro czeka Amiki kucie doopki :(

mmd napisał(a):
To dorosły chłopczyk, no coś Ty, przecież nie będzie płakał;)

No nie wiem bo to straszny panikarz, jeszcze nie dotkniesz już piszczy :shake:

Posted

margo001 napisał(a):
No nie wiem bo to straszny panikarz, jeszcze nie dotkniesz już piszczy :shake:

nie każdy musi być bohaterem
czekam na relację, jak po strrrasznych przeżyciach;)

Posted

dana napisał(a):
I jak było z tym panikowaniem ślicznego Amika ? :lol:

mmd napisał(a):

Amik w sumie spisał się dzielnie....oczywiście na moich rękach, wet na wejsciu spojrzał i powiedział " no piesku życie Cie nie oszczędzało, przeszedłeś swoje " :-(
Amik początkowo wpadł w panikę, ale wet wiedział o co chodzi, wyczochrał go po pleckach i zaraz Amik dał się zbadać , pokazał ząbki i został zaszczepiony ;)
Wet okreslił jego wiek na mniej więcej 8 lat .

Posted

mmd napisał(a):

Przemaglujemy jutro Cioteczkę Margo jak się Amiczek zachowywał podczas kłucia doopeńki :eviltong:

Posted

Amik był dziś z naszym stadkiem na spacerku, ładnie szedł na jednej
smyczy z moim psem i zachowywał się grzecznie no może co chwilkę próbował molestować moją Argentynkę, która ma kulminacje cieczki ;) najwazniejsze jest to że żadno z nich nie próbowało się na wzajem atakować :multi:

Posted

Ciociu margo, jestem pełna podziwu dla Ciebie, że przy tylu obowiązkach, suni z cieczką i sforze psów pod oknem zdecydowałaś się przyjąć Amika do towarzystwa swoich psiaków. :loveu::kiss_2::Rose::Rose::Rose:

===============================================
Cioteczki gdzie się wszystkie podziałyście :placz: Cały dzień nikt nie zaglądał do staruszka

Posted

kkanarekk napisał(a):
Ciekawe czy Amik też znajdzie dom w Krakowie jak jego kolega Leon?
:)

To wygląda jak zakusy na mizianie:)

Zuzka wstawiła Amika do grafika prac na niedzielę. Kolejka jak diabli.

Posted

[CENTER]Oj zaniedbałam dziś wąteczek :mad: ale musicie wybaczyć Cioteczki u mnie nawał pracy no i jeszcze jak wyżej pisałam sami wiecie, już mam dość :shake:[/CENTER]

[CENTER]kkanarekk oby się znalazł jak najszybciej może być i w Krakowie, Amik bardzo potrzebuje towarzystwa, ja w tym momencie nie mogę poświęcic mu całodobowej opieki niestety, noce spędza samotnie :roll: Amik dzisiaj był bardzo smutny ,taki przybity.... jak dotąd telefon milczy :shake:
[/CENTER]