elik Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='mmd']Zbędnych nie mam, ale zamówiłam;-) Przeca mówiłam, że mmd jest bdb, dodam jeszcze, że z wykrzyknikiem i serduszkiem [quote name='mmd']... Czy allegro idzie cały czas? Mogę zasponsorować wyróżnienie jak nie ma. Tak, jeszcze przez 8 dni, ale ja go nawet nie potrafię odnaleźć, tylko po linku tam trafiam. Jeśli dobrze pamiętam, to ja go wyróżniałam, ale nie wiem jak to sprawdzić :oops: Przy następnym (jeśli będzie potrzebne) allegro uśmiechniemy się do Ciebie Ciociu:) [quote name='mmd']... Żeby nie mieszać chyba można już pisać, że odjajczony i zaszczepiony?... Ponieważ ustaliłyśmy z margo001, ze przed adopcja kastracja bezwzględnie konieczna, można, a nawet trzeba pisać, że kastrat :) [quote name='Poker']...Co prawda Jolą nie jestem ;) ,ale wpłacam 30 zł. :evil_lol: Przepraszam, oczywiście zmyłka, poprawię się w przyszłości :eviltong: No i oczywiście bardzo serdecznie dziękujemy :) Quote
mmd Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Bjuta napisał(a):Super!!! Jeszcze pchnij maila do Zuzi z info. Ja też tam zamówiłam 4 zestawy. A chętnie bym zamówiła 50... Pchnęłam. Allegro jest. No to dobrze jest. Quote
margo001 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='elik']Ciocia Margo będzie na dogo dopiero wieczorkiem więc prosiła mnie, cobym porozsyłała namiary na Jej koto, które udostępniła do wpłat dla Amisia. Ketunia, Poker - poszły informacje na PW :) Dziękujemy bardzo za pomoc :loveu: Elik dziękuje ze mnie zastąpiłaś podczas mej nieobecności :loveu: [quote name='Bjuta']Ja się spłukałam w marcu już do ostatniej złotówki - ale jeśli ktoś ma zbędne 10 zł to może wykupi Amsiowi 74 ogłoszenia na tym bazarku? http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 One się tam robią powoli (bo duża kolejka - ale w końcu będą, a to 74 szanse na dom!) W allegro można wklejać większe zdjęcia - tylko je trzeba najpierw pobrać skądś za pomocą ctrl+C (choćby z dogomanii) i upuścić przez ctrl+V (zwykłe kopiuj wklej allegro na ogół nie akceptuje - zależy od przeglądarki). I koniecznie trzeba do allegra dodać ten cudny filmik. [video=youtube;iajNYCYWadw]http://www.youtube.com/watch?v=iajNYCYWadw[/video] to się robi inaczej niż na dogo. Trzeba napisać zdanie w stylu: Kliknij na słowoFILM, by zobaczyć Amisia "na żywo". Słowo FILM trzeba zaznaczyć, kliknąć ikonkę i wpisać adres z youtuba : http://www.youtube.com/watch?v=iajNYCYWadw No i OK. Witam na wątku i dziekuję za pomoc :loveu: [quote name='mmd']Zbędnych nie mam, ale zamówiłam;-) Dziękuję w imieniu Amika :loveu: [quote name='Poker']elegancki psiak, musiał się w domu wychowywać.Nie ucieka z chrupkami w paszczy do kąta tylko ładnie je. I ogląda się jakby chciał powiedzieć "widzisz? ja jem, smakuje mi , dziękuję Ci" Co prawda Jolą nie jestem ;) ,ale wpłacam 30 zł. :evil_lol: Amik jest u mnie od zeszłego piątku i na 100% mogę stwierdzic że Amik mieszkał w domu,chodził na smyczy, jeździł autem,gdy zostaje sam jest bardzo grzeczny, nie rozrabia, wytrzymuje całą noc i zachowuje czystość nawet przy kapieli bardzo nie protestował, ale co on musiał przejśc że tak strasznie się boi, jak wchodzi ktoś kogo nie zna to cały sztywnieje :shake: a co do filmiku to idealnie to ujęłaś :loveu: A dzis Amik miał towarzystwo w postaci mojego osobistego psa i obaj byli bardzo grzeczni co mnie bardzo cieszy, poniewaz dzisiejszą noc raczej spędzą razem Niestety z braku czasu nie udało mi sie dzisiaj Amika zaszczepić :roll: ale na jutro jestem umówiona z wetem który zgodził się przyjechać do mnie do pracy i zaszczepić Amika :loveu: Quote
mmd Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 To dorosły chłopczyk, no coś Ty, przecież nie będzie płakał;) Quote
margo001 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 elik napisał(a):Łoołłłłł to jutro czeka Amiki kucie doopki :( mmd napisał(a):To dorosły chłopczyk, no coś Ty, przecież nie będzie płakał;) No nie wiem bo to straszny panikarz, jeszcze nie dotkniesz już piszczy :shake: Quote
margo001 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Ide teraz do Amika,wezmę go na spacerek i ułożę go do snu :loveu: Quote
elik Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dzień dobry miłym Cioteczkom i Amiczkowi. Wczoraj wymiękłam - poszłam spać wcześnie jak nigdy. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 margo001 napisał(a):No nie wiem bo to straszny panikarz, jeszcze nie dotkniesz już piszczy :shake: I jak było z tym panikowaniem ślicznego Amika ? :lol: Quote
mmd Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 margo001 napisał(a):No nie wiem bo to straszny panikarz, jeszcze nie dotkniesz już piszczy :shake: nie każdy musi być bohaterem czekam na relację, jak po strrrasznych przeżyciach;) Quote
margo001 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 dana napisał(a):I jak było z tym panikowaniem ślicznego Amika ? :lol: mmd napisał(a):nie każdy musi być bohaterem czekam na relację, jak po strrrasznych przeżyciach;) Amik w sumie spisał się dzielnie....oczywiście na moich rękach, wet na wejsciu spojrzał i powiedział " no piesku życie Cie nie oszczędzało, przeszedłeś swoje " :-( Amik początkowo wpadł w panikę, ale wet wiedział o co chodzi, wyczochrał go po pleckach i zaraz Amik dał się zbadać , pokazał ząbki i został zaszczepiony ;) Wet okreslił jego wiek na mniej więcej 8 lat . Quote
elik Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 mmd napisał(a):nie każdy musi być bohaterem czekam na relację, jak po strrrasznych przeżyciach;) Przemaglujemy jutro Cioteczkę Margo jak się Amiczek zachowywał podczas kłucia doopeńki :eviltong: Quote
margo001 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 elik napisał(a):Przemaglujemy jutro Cioteczkę Margo jak się Amiczek zachowywał podczas kłucia doopeńki :eviltong: Już nie musisz :evil_lol: Quote
margo001 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 mmd napisał(a):Czyli wet swój chłop Amik bohater A jakże ;) Quote
elik Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wczoraj też mnie wykasował sen :-( Nie wiem co to, czyżby wiosna ? Cioteczko daj jakieś nowe wieści o Amiku. Quote
margo001 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Amik był dziś z naszym stadkiem na spacerku, ładnie szedł na jednej smyczy z moim psem i zachowywał się grzecznie no może co chwilkę próbował molestować moją Argentynkę, która ma kulminacje cieczki ;) najwazniejsze jest to że żadno z nich nie próbowało się na wzajem atakować :multi: Quote
mmd Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Molestrować, zaraz molestować phi zero zrozumienia, tolerancji Quote
margo001 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Padłabyś Cioteczko jak Amik taki mały od przodu ją napastował :diabloti: Quote
elik Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ciociu margo, jestem pełna podziwu dla Ciebie, że przy tylu obowiązkach, suni z cieczką i sforze psów pod oknem zdecydowałaś się przyjąć Amika do towarzystwa swoich psiaków. :loveu::kiss_2::Rose::Rose::Rose: =============================================== Cioteczki gdzie się wszystkie podziałyście :placz: Cały dzień nikt nie zaglądał do staruszka Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Bohaterski Amik z Xeną - Margo ;) Margo, naprawdę jestem pełna podziwu dla Ciebie, jesteś dzielna :loveu: Quote
kkanarekk Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ciekawe czy Amik też znajdzie dom w Krakowie jak jego kolega Leon? :) Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 kkanarekk napisał(a):Ciekawe czy Amik też znajdzie dom w Krakowie jak jego kolega Leon? :) To wygląda jak zakusy na mizianie:) Zuzka wstawiła Amika do grafika prac na niedzielę. Kolejka jak diabli. Quote
margo001 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [CENTER]Oj zaniedbałam dziś wąteczek :mad: ale musicie wybaczyć Cioteczki u mnie nawał pracy no i jeszcze jak wyżej pisałam sami wiecie, już mam dość :shake:[/CENTER] [CENTER]kkanarekk oby się znalazł jak najszybciej może być i w Krakowie, Amik bardzo potrzebuje towarzystwa, ja w tym momencie nie mogę poświęcic mu całodobowej opieki niestety, noce spędza samotnie :roll: Amik dzisiaj był bardzo smutny ,taki przybity.... jak dotąd telefon milczy :shake: [/CENTER] Quote
elik Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ciociu Margo, nie martw się, Amik i tak ma dzięki Tobie dużo lepiej niż dotychczas :loveu: Quote
Recommended Posts