Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="6"]Potrzebny DT ...!
[SIZE="4"]Od kilku dni w Pruszczu Gdańskim błąka się mieszaniec owczarka szetlandzkiego i niemieckiego ( tak ten pies miej-więcej wygląda ). Wygląda na szczeniaka, jest płochliwy, strasznie boi się wystrzałów widać ze ktoś go wypuścił albo wyrzucił z samochodu. :shake: Pies jest bardzo przestraszony boi się mężczyzn, reaguje na gwizd, jest do kolan albo troszkę większy. Ma długa sierść ( straszne kołtuny ) a kolor sierści to różne odcienie brązu.
Jutro dodamy zdjęcia, pies teraz lata gdzieś na podwórku nie możemy go zatrzymać wiec jak najszybciej przydała by się osoba z woj. Pomorskiego która może zająć się nim tymczasowo aż do znalezienia właścicieli albo DS.

[SIZE="5"]JUŻ W NOWYM DOMU !!!

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie mamy trochę problemy z nim bo nie możemy go zatrzymać a się do nas przyzwyczaił.
Na pewno jest to szczeniak jest śliczny. Jest strasznie podobny to tego psa :
http://www.natur-server.de/Bilder/Hunde/UB/001/UB00004H1-Collie.jpg
choć tak gdzie ten ma białe ona ma jasny brąz. Nie wiemy co robić w domu go nie zatrzymamy.
Szczeniak znów gdzieś się błąka po podwórku. Czy niema żadnej chętnej osoby na DT.
Fotki będą na 100 % dziś

Posted

Jest naprawdę przyjazny i sympatyczny. Szkoda, żeby się "marnował" bez pana. Jego oczy tak nam zaufały, że gdy od niego odchodziliśmy piszczał i szczekał byśmy wrócili do niego. Piesek wygląda na zadbanego, ale porzuconego..
I o to fotki.

Posted

Faktycznie śliczny puchatek.

Nikola & Tina a czy jesteś w stanie (i czy w ogóle chciałabyś) pomóc w utrzymaniu psa na DT? Od razu zaznaczam, że to nie jest deklaracja z mojej strony.

Posted

Jeżeli znajdziemy psa to priorytetem jest poumieszczanie i porozwieszanie wszędzie ogloszeń.
Różne są historie i psy nawet po kilkadziesiąt km wędrują.

Poumieszczajcie na allegro ( tylko dopiszcie ze przedmiotem jest zdjecie psa np), trojmiasto, alegratka, cafeanimal i może w gazecie.

Posted

wszpasia napisał(a):
Faktycznie śliczny puchatek.

Nikola & Tina a czy jesteś w stanie (i czy w ogóle chciałabyś) pomóc w utrzymaniu psa na DT? Od razu zaznaczam, że to nie jest deklaracja z mojej strony.

Znaczy teraz to my do domu go zabrać nie możemy ale karmimy i spacerujemy ile tylko możemy.
Jak pies trafi do DT to jedynie mogę pomóc w szukaniu pilnie DS oraz właściciela i być może wyprowadzaniu
psa na dłuższe spacery myślę żeby się udało jeszcze załatwić pożywienie. Po prostu by ktoś mógł go do domu zabrać.

Posted

Itske napisał(a):
Gdzie piesek przebywa?

Psiak przebywa w Pruszcz Gdańskim.

Juupi...:multi: dziś chodziliśmy po mieście i pewna pani zapytał czy ten psiak jest nasza my powiedzieliśmy, że szukamy dla niego domu. Daliśmy jej numer i ma jutro się z nami skontaktować. A dziś pies śpi u mnie w domu. Więc na 3 dni powiecmy, że mamy dla niego DT.

Posted

Pani ma dom z ogrodem pies będzie spał w ocieplanej budzie, Kobieta chciała przygarnąć psa ze schroniska ale spotkała Nas. Ma zadzwonić dokładnie w sobotę. Może uda nam się zrobić zdjęcia psa i w jakich warunkach będzie cieszę się że Kama&diana mogła go zatrzymać na DT. A jak tak Diana są jakieś problemy, czy się psy zaprzyjaźniły..?