kora78 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 dzięki kizi za allegro :) powysyłać więcej fot na maila?? ja porobiłąm dziś: ale gratka moj pupil auto giełda morusek ojej adopcje psow do adopcji kupie psa euro city? czy jakos tak. cos euro. nie wiem,co jeszcze ma branie?? narobilam sie, jak nigdy. teraz juz bede leciala z oglaszaniem innych psow naszych :) Quote
Ingrid44 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 To wspaniale ze bedzie tyle ogloszen, moze je ktos wypatrzy. Maja ladne zdjecia i sa przesliczne :) Quote
Ingrid44 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 To wspaniale ze bedzie tyle ogloszen, moze je ktos wypatrzy. Maja ladne zdjecia i sa przesliczne :) Quote
kizimizi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Najlepiej kupic ogłoszenia na bazarku. Zobaczyć co juz jest co nie i te kupic. Mysza jak robi bazarki to zawsze coś poleci chodliwego. Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 W tej chwili sa Bazarki Ogloszeniowe. Mozna ktorys wybrac. Jak psiaczki ? Quote
kora78 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 dopiero dziś chodziłam irozwieszałam ogłoszenia na dzielnicy,. Wczoraj dopiero dostałąm je wydrukowane. dzwoniłam w pn o psiaki pytając, siedzą na kwarantannie, pani z biura nie wie, czy Flap był u weta z tą łąpką. Ale w wekend ktoś będzie to się sprawdzi, jak psiaki dają radę w schronie :( ja chyba nie powinnam im się tam pokazywać? Bo będą płakać :( będą myślały, że je zabiorę, prawda?nawet z daleka mnie wyczują, to nie chodzić teraz w ogóle? No to ogłoszeń ma ją na 9 portalach i będzie jeszcze llegro i więcej gumtree od kizimizi? To może starczy na razie? A po kwarantannie docisnąć? Czy od razu cisnąć ogłoszenia bardziej? Jakie portale jeszcze są chodliwe dla adopcji psów?? Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kora 78, zobacz bazaek ogloszeniowy . Zuza911 robi na 74 portalach- ma je wypisane na pierwszej stronie. To chyba wszystkie jakie tylko sa. Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dobranoc Psinkom- snijcie o kochajacych domkach :) Quote
carolinascotties Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 podaję link do bazarku z ogłoszeniami - za 10 zł ogłoszenia na 74 stronach http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 Quote
kora78 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ingrud bardzo Ci dziękuję, że jesteś i się starasz :) może ktoś wspomoże i wykupi ogłoszenia dla maluchó moich kochanych??? może 2 osoby po 5 zł?? Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja bym chetnie pomogla ale mieszkam za granica i dlugo to trwa. Jak nikt sie nie zaoferuje , to cos wymysle. Quote
kora78 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Boże, Boże!!!! Flipek zniknął ze stroni internetowej schroniska!!!! tak robią, gdy pies jest wydany. Może właściciel się zgłosił szukając go?? oby! albo nie zyje! innego wyjścia nie ma bo jak mi mówiono ostatnio, jak już pies trafi, to te 2 tyg musi na kwarantannie być, choćby nie wiem co. Więc by nie wydali właścicielowi nawet, z założenia... Choć, jak znajdują psa i wiedzą o właścicielu, to jakoś wydają bez tej kw... sama nie wiem!! \\jutrio dzwonię albo jadę tam!! Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dzwon ,jedz tam i daj znac ! Filipek chyba nie umarl, przeciez byl zdrowy a na kwarantannie inne psy nie moglby go zagryzc. Daj znac jak tylko cos sie dowiesz . Quote
kora78 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Flipa odebrał właściciel!! Zobaczyli jego zdjęcie na stronie schroniska i od razu po niego przyjechali. Pies jest puszczany luzem, mieszka u starszej pani. Poleciał w amory, a potem im zaginął, bo ja się nim zajęłam... Quote
carolinascotties Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kora78 napisał(a):Flipa odebrał właściciel!! Zobaczyli jego zdjęcie na stronie schroniska i od razu po niego przyjechali. Pies jest puszczany luzem, mieszka u starszej pani. Poleciał w amory, a potem im zaginął, bo ja się nim zajęłam... o rany... a co teraz z druga bida ??? Kora,nie dzialaja ci trzy ostatnie banerki Quote
kora78 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 wiem, wiem o banerkach, ktoś musi mi poprawić, bo sama rady nie dam. kilka dni to potrwa tu masz linki, jak chces zajrzec: http://www.dogomania.pl/threads/180544-rozpoczynamy-walkAE-o-A-ycie-Astiego-ZBIERAMY-NA-HOTEL http://www.dogomania.pl/threads/181148-Smutne-oczka-kudlacza-Rufiego http://www.dogomania.pl/threads/148530-PrzeciAE-tny-duA-y-A-apek-idelany-strA-A-starzeje-siAE-w-schronie druga bieda siedzi w schronie na kwarantannie. ale wiem,z jakiej ulicy ktoś się zgłosił po Flipa to rozwieszę tam więcej ogłoszeń Flapa, może to sąsiedzi? tylko znó teraz ogłoszenie mam na 2 psy, żeby robić na jednego to parę dni znó potrwa... Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kora78 napisał(a):Flipa odebrał właściciel!! Zobaczyli jego zdjęcie na stronie schroniska i od razu po niego przyjechali. Pies jest puszczany luzem, mieszka u starszej pani. Poleciał w amory, a potem im zaginął, bo ja się nim zajęłam... ale numer, to znaczy że Flap też ma pewnie gdzieś właścicieli :roll: współczuję biegania i rozwieszanie ogłoszeń...:shake: ale może to pomoże... Quote
kora78 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 właśnie Flap ma prędzej właścicieli, bo grubszy i wyczesany bardziej był. I przytulaśny bardziej. myślałąm,żę do adopcji właśnie Flap szybciej pójdzie. Dzięki Bogu ten trudniejszy dom odzyskał. Musze koniecznie ogłoszenia w okolicy dobrze porozwieszać, bo mało ich rozwiesiłąm do tej pory. Pogoda łądna to trzeba wędrować. Quote
kizimizi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ale co to za wlaściciele co psa sobie luzme na spacerki po dzielnicy wypuszczają . Ach :shake: Nawet obroży chudzina nie miała! Wolałabym zeby sie nei znalazł i same byśmy im fajne domki znalazły. Zrobiłam im allegro. Quote
Ingrid44 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Z jednej strony dobrze ze ma wlascicieli ale zupelnie nie rozumiem jak mozna tak puszczac psa, bez obrozy i adresatki. Zero wyobrazni-przeciez moze wpasc pod samochod ! Quote
carolinascotties Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ingrid - takich ludzi jest masa... wydaje mi sie, ze ma to miejsce szcegolnie w srednich i mniejszych miastach..miasteczkach... w tej chwili odwiedzam miejsce, w ktorym jest ponad 20 000 ludzikow - i duuuzo psow majac wlascicieli calymi dnimi lata sobie po miescie... niektore nawet uprawiaja zabawę w gryzienie opon pedzacego samochodu. brrr.... Quote
marta0731 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ważne że Flip trafił z powrotem do kochającego domu, niestety nie każdy postępuje jak doświadczony dogomaniak, niestety:shake: A starsza pani może nie zawsze ma siłę na spacery biegać, dobrze że się psa nie pozbywa przez to. A że psia natura zwyciężyła i zwiał...:oops: Oby i drugi "amator panienek" znalazł swój dom Quote
Recommended Posts