Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki kizi za allegro :)
powysyłać więcej fot na maila??

ja porobiłąm dziś:

ale gratka
moj pupil
auto giełda
morusek
ojej
adopcje psow
do adopcji
kupie psa
euro city? czy jakos tak. cos euro.

nie wiem,co jeszcze ma branie??
narobilam sie, jak nigdy. teraz juz bede leciala z oglaszaniem innych psow naszych :)

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopiero dziś chodziłam irozwieszałam ogłoszenia na dzielnicy,. Wczoraj dopiero dostałąm je wydrukowane.

dzwoniłam w pn o psiaki pytając, siedzą na kwarantannie, pani z biura nie wie, czy Flap był u weta z tą łąpką. Ale w wekend ktoś będzie to się sprawdzi, jak psiaki dają radę w schronie :(

ja chyba nie powinnam im się tam pokazywać? Bo będą płakać :( będą myślały, że je zabiorę, prawda?nawet z daleka mnie wyczują, to nie chodzić teraz w ogóle?

No to ogłoszeń ma ją na 9 portalach i będzie jeszcze llegro i więcej gumtree od kizimizi?
To może starczy na razie? A po kwarantannie docisnąć? Czy od razu cisnąć ogłoszenia bardziej?
Jakie portale jeszcze są chodliwe dla adopcji psów??

Posted

Ingrud bardzo Ci dziękuję, że jesteś i się starasz :)

może ktoś wspomoże i wykupi ogłoszenia dla maluchó moich kochanych??? może 2 osoby po 5 zł??

Posted

Boże, Boże!!!!

Flipek zniknął ze stroni internetowej schroniska!!!!

tak robią, gdy pies jest wydany.
Może właściciel się zgłosił szukając go??
oby!
albo nie zyje! innego wyjścia nie ma

bo jak mi mówiono ostatnio, jak już pies trafi, to te 2 tyg musi na kwarantannie być, choćby nie wiem co. Więc by nie wydali właścicielowi nawet, z założenia...
Choć, jak znajdują psa i wiedzą o właścicielu, to jakoś wydają bez tej kw...
sama nie wiem!!
\\jutrio dzwonię albo jadę tam!!

Posted

Flipa odebrał właściciel!!
Zobaczyli jego zdjęcie na stronie schroniska i od razu po niego przyjechali. Pies jest puszczany luzem, mieszka u starszej pani. Poleciał w amory, a potem im zaginął, bo ja się nim zajęłam...

Posted

kora78 napisał(a):
Zobaczyli jego zdjęcie na stronie schroniska i od razu po niego przyjechali. Pies jest puszczany luzem, mieszka u starszej pani. Poleciał w amory, a potem im zaginął, bo ja się nim zajęłam...

o rany... a co teraz z druga bida ???

Kora,nie dzialaja ci trzy ostatnie banerki

Posted

wiem, wiem o banerkach, ktoś musi mi poprawić, bo sama rady nie dam. kilka dni to potrwa

tu masz linki, jak chces zajrzec:
http://www.dogomania.pl/threads/180544-rozpoczynamy-walkAE-o-A-ycie-Astiego-ZBIERAMY-NA-HOTEL

http://www.dogomania.pl/threads/181148-Smutne-oczka-kudlacza-Rufiego

http://www.dogomania.pl/threads/148530-PrzeciAE-tny-duA-y-A-apek-idelany-strA-A-starzeje-siAE-w-schronie

druga bieda siedzi w schronie na kwarantannie. ale wiem,z jakiej ulicy ktoś się zgłosił po Flipa to rozwieszę tam więcej ogłoszeń Flapa, może to sąsiedzi?
tylko znó teraz ogłoszenie mam na 2 psy, żeby robić na jednego to parę dni znó potrwa...

Posted

kora78 napisał(a):

ale numer, to znaczy że Flap też ma pewnie gdzieś właścicieli :roll:

współczuję biegania i rozwieszanie ogłoszeń...:shake: ale może to pomoże...

Posted

właśnie Flap ma prędzej właścicieli, bo grubszy i wyczesany bardziej był. I przytulaśny bardziej.
myślałąm,żę do adopcji właśnie Flap szybciej pójdzie. Dzięki Bogu ten trudniejszy dom odzyskał. Musze koniecznie ogłoszenia w okolicy dobrze porozwieszać, bo mało ich rozwiesiłąm do tej pory. Pogoda łądna to trzeba wędrować.

Posted

Ale co to za wlaściciele co psa sobie luzme na spacerki po dzielnicy wypuszczają . Ach :shake:
Nawet obroży chudzina nie miała!

Wolałabym zeby sie nei znalazł i same byśmy im fajne domki znalazły.

Zrobiłam im allegro.

Posted

Ingrid - takich ludzi jest masa... wydaje mi sie, ze ma to miejsce szcegolnie w srednich i mniejszych miastach..miasteczkach... w tej chwili odwiedzam miejsce, w ktorym jest ponad 20 000 ludzikow - i duuuzo psow majac wlascicieli calymi dnimi lata sobie po miescie... niektore nawet uprawiaja zabawę w gryzienie opon pedzacego samochodu. brrr....

Posted

Ważne że Flip trafił z powrotem do kochającego domu, niestety nie każdy postępuje jak doświadczony dogomaniak, niestety:shake:
A starsza pani może nie zawsze ma siłę na spacery biegać, dobrze że się psa nie pozbywa przez to. A że psia natura zwyciężyła i zwiał...:oops:
Oby i drugi "amator panienek" znalazł swój dom