Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta0731 napisał(a):
No zgłosiłam, będzie się robił;) Chyba tego też sie muszę sama nauczyć;) W wolnej chwili, których tak mało...

To prawda, czasu ciagle za malo na wszystko.

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super! dzięki :)

a ja dziś byłam w schronie,ale migiem i bardzo późno i już nie łaziłam
ale się dowiedziałąm od opiekunki, że Flap nadal na kw, choć dziś 2tyg mija. bo szczepienia mają we wt i dopiero po szczepieniu pies może iść na boksy. Tam już będzie miał lepiej, bo więcej przestrzeni, czyściej i więcej widokó. Ale też więcej psów, potencjalnych pogryzień :(

Posted

Bannerek dla Flapa :) Oby mu przyniósł szczęście :happy1: Jest niesamowicie podobny do mojego pierwszego tymczasowicza - Marcela, który już ma wspaniały domek. Wierzę, że i Flap taki znajdzie :)

Posted

Uwaga paskudna reklama :)

Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy.

Za jedynie 10 zł możecie otrzymać:

• Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi)
• Banerek
• Ogłoszenia na 57 stronach!
Co nas wyróżnia?

* cena- w komplecie taniej
* teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce
* ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski.

Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze.

+ inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy.

Pozdrawiam ;)

Posted

złe wieści
kizi miziz byłą wczoraj w schronie i szukałą Flapa i nie ma go na kwa i nie ma dgo na łądnych domkach
więc chyba jest na ogólnym :(

kizi napisz, gdzie go szukałąs dokłądnie

Posted

ja bylam tylko na domkach (malych i duzym domku) i na 100% go tam nie bylo bo pozniej jeszcze sprawdzalismy w kartach.
Sprawdzono tez na kwarantannie (byl zawsze w 6) i nie bylo zadnego wpisu. Wiec albo zostal juz przeniesiony na ogolny (i nie przelozono jeszczew wszystkich kart) albo jest dalej an kwarantannie bo czeka na szczepienie.

P.Ania nie wiedziala za bardzo a z kart nei moglysmy sie polapac. POzniej juz byla prawie 16 i nei zdazylam pochodzic.

Odnowialm mu allegro.

Posted

Aż wstyd się przyznać że nie wiem, ale co to znaczy że jest na ogólnym? Jak rozumiem te domki jakieś lepsze? A ogólny to co? Z dużymi psami?:crazyeye:
Jak oni tą dokumentację prowadzą...:shake: jak im się zachce?