Ingrid44 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 marta0731 napisał(a):No zgłosiłam, będzie się robił;) Chyba tego też sie muszę sama nauczyć;) W wolnej chwili, których tak mało... To prawda, czasu ciagle za malo na wszystko. Quote
marta0731 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bannerek gotowy, myślę że Mantis tu doda:) Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 super! dzięki :) a ja dziś byłam w schronie,ale migiem i bardzo późno i już nie łaziłam ale się dowiedziałąm od opiekunki, że Flap nadal na kw, choć dziś 2tyg mija. bo szczepienia mają we wt i dopiero po szczepieniu pies może iść na boksy. Tam już będzie miał lepiej, bo więcej przestrzeni, czyściej i więcej widokó. Ale też więcej psów, potencjalnych pogryzień :( Quote
Mantis Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bannerek dla Flapa :) Oby mu przyniósł szczęście :happy1: Jest niesamowicie podobny do mojego pierwszego tymczasowicza - Marcela, który już ma wspaniały domek. Wierzę, że i Flap taki znajdzie :) Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Piekny banerek i sliczny piesek. Och zeby juz dobry domek znalazl sie dla niego . Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 częstować się banerkiem dziewczyny :) Quote
amensalizm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uwaga paskudna reklama :) Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy. Za jedynie 10 zł możecie otrzymać: • Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi) • Banerek • Ogłoszenia na 57 stronach! Co nas wyróżnia? * cena- w komplecie taniej * teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce * ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski. Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze. + inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy. Pozdrawiam ;) Quote
kora78 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 bosze nikogo tu nie ma... tylko my wciąz Quote
marta0731 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A Flap jest na forum ogólnopolskim czy na konkretnym województwie? Bo mi się wydaje, że każdy tak raczej stara się pomóc bidom ze "swojego" regionu najczęściej Quote
marta0731 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No to offując Bulinka zauważyłam że na dolnośląskim... Hmmmm... jego też by się przydało rozesłać... Kora Quote
kora78 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 i nie porobiłam, bo się tak Bulim przejęłam Quote
kizimizi Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Przypominam o kosmetykowym bazarku na nasze psiaczki. Ostatnie dwa dni wiec tniemy ceny: http://www.dogomania.pl/threads/182187-super-kosmetyki-na-prezenty-i-nie-tylko-znane-marki-WYPRZEDAA-koniec-kwietnia Quote
kizimizi Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Przypominam o kosmetykowym bazarku na nasze psiaczki. Ostatnie dwa dni wiec tniemy ceny: http://www.dogomania.pl/threads/182187-super-kosmetyki-na-prezenty-i-nie-tylko-znane-marki-WYPRZEDAA-koniec-kwietnia Quote
marta0731 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 kora78 napisał(a):i nie porobiłam, bo się tak Bulim przejęłam Off`uj, jak widzisz to może pomóc Ja spróbuję jak będę mieć chwilowy nadmiar czasu... Quote
kora78 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 złe wieści kizi miziz byłą wczoraj w schronie i szukałą Flapa i nie ma go na kwa i nie ma dgo na łądnych domkach więc chyba jest na ogólnym :( kizi napisz, gdzie go szukałąs dokłądnie Quote
kizimizi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ja bylam tylko na domkach (malych i duzym domku) i na 100% go tam nie bylo bo pozniej jeszcze sprawdzalismy w kartach. Sprawdzono tez na kwarantannie (byl zawsze w 6) i nie bylo zadnego wpisu. Wiec albo zostal juz przeniesiony na ogolny (i nie przelozono jeszczew wszystkich kart) albo jest dalej an kwarantannie bo czeka na szczepienie. P.Ania nie wiedziala za bardzo a z kart nei moglysmy sie polapac. POzniej juz byla prawie 16 i nei zdazylam pochodzic. Odnowialm mu allegro. Quote
marta0731 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Aż wstyd się przyznać że nie wiem, ale co to znaczy że jest na ogólnym? Jak rozumiem te domki jakieś lepsze? A ogólny to co? Z dużymi psami?:crazyeye: Jak oni tą dokumentację prowadzą...:shake: jak im się zachce? Quote
Recommended Posts