Akrum Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 cześć Topiś :) jak ci się podobało na nowym wybiegu?? Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Panie mówiły, że się Topikowi podobało, bo miał dużo miejsca na swoje psoty i wygłupy. :evil_lol: Teraz przyszła jeszcze deklaracja stała na wrzesień:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] 20 zł - Mimiś.:loveu::loveu::loveu: Z całego serca dziękuję w imieniu Topika[/SIZE][/FONT] .:loveu::loveu::loveu: Quote
asiamm Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 moja deklaracja wrześniowa też już poszła, dzisiaj Quote
Akrum Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 witaj wczesnym popołudniem Topisiu kochaniutki mój :) Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='asiamm']moja deklaracja wrześniowa też już poszła, dzisiaj[/QUOTE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue]Kochana Asiamm! :):) Deklaracja poszła wczoraj, a przyszła dzisiaj! Topik dziękuje!!!:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Właśnie zapłaciłam za wrześniowe hotelikowanie (to szósty miesiąc - jak ten czas biegnie, pędzi i pomyka :placz:).[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Za swoje pieniądze wykupiłam Topikowi 66 nowych ogłoszeń na bazarku. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Właśnie piszę inny tekst anonsu i szukam zdjęć... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Wierzę, że spełni się moje piękne marzenie i TOPIK ZNAJDZIE KOCHAJĄCY DOM.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Book Antiqua][IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor044.gif[/IMG][COLOR=magenta]Przecież właśnie[B] "możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"[/B] - jak pisał Paulo Coelho.[/COLOR] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/serca/amor044.gif[/IMG][/FONT][/SIZE] Quote
Akrum Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 cześć Topiczku :) zabieram cię na spacerek, pobawimy się piłeczką, pobiegamy i poskaczemy :) Quote
AGA35 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 my też w to wierzymy !!!!!!!!!!! przyjdzie pora i na topika .............!!!!! Quote
Monika z Katowic Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Przyszła deklaracja stała od Bjuty - 5 zł.:loveu::loveu: Dziękuję serdecznie w imieniu psiaka!:loveu::loveu: Hebanowa powiadomiła mnie na pw o zawieszeniu deklaracji dla Topika. Zostało więc tylko Dwanaście Kochanych Topikowych Aniołków. Dziękuję Wam, że jesteście...:loveu::loveu: Zapewniam, ze dokładam wszelkich starań, żeby Topik znalazł dom. Quote
obraczus87 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 czesc TOPICZKU skarbie :) !!!!!!!!!!! Quote
Akrum Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 to musimy dla Topisia poszukać teraz nowej cioteczki z deklaracją tak? żeby nie brakowało Topisiowi pieniążków na utrzymanie w hoteliku... Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Topikowi od początku brakowało deklaracji miesięcznych... Teraz brakuje już [B]60 złotych[/B]. :(:(:([/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Zobaczcie w drugim poście. Wszystko jest wyliczone na bieżąco co do grosza.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Wiem, wiem - różnie się układają ludzkie losy, ale...[/SIZE][/FONT] :(:(:( [IMG]http://img1.glitery.pl/dev1/0/073/292/0073292563.jpg[/IMG] Quote
AGA35 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 na prośbę moniki z katowic uaktualniłam listę STAŁYCH DEKLAROWICZÓW niestety lista się zmienia drastycznie :-( , akcja reklamowa topika nie przyniosła oczekiwanego ds ale nie mozemy zostawić topika " na lodzie " Quote
Agucha Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Piękne zdjęcie!!! :multi::loveu: [URL]http://img1.glitery.pl/dev1/0/073/292/0073292563.jpg[/URL] Quote
Kociabanda2 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Topikowi od początku brakowało deklaracji miesięcznych... Teraz brakuje już [B]60 złotych[/B]. :(:(:([/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Zobaczcie w drugim poście. Wszystko jest wyliczone na bieżąco co do grosza.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Wiem, wiem - różnie się układają ludzkie losy, ale...[/SIZE][/FONT] :(:(:( [/QUOTE] Kurcze, a co to się stało? Bardzo mi przykro, ale ja nie mogę finansowo pomóc :( Quote
Szarotka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 O Topik ma klopoty finansowe. Zmien tytul............ Quote
J_ulia Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Zaglądam do Topika . Widzę ,że robi się nieciekawie.... Quote
Monika z Katowic Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Witam serdecznie wszystkie Topikowe Anioły.:loveu:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Damy radę! Prawda?:loveu:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Nowy tekst ogłoszenia Topika jest z "przeróbką" tego z papierowych plakatów:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B]"TOPIK CZEKA! BĘDZIESZ DLA MNIE CAŁYM ŚWIATEM![/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Cześć! Mam na imię TOPIK. Czasem sobie myślę, że jestem prawdziwym szczęściarzem. Niewiele brakowało, a już bym nie żył - zły człowiek bardzo mnie zranił. Z głowy lała się krew, łapka bolała, nie mogłem się ruszać. Już myślałem, że to koniec, ale znaleźli mnie dobrzy ludzie. Trafiłem do schroniska. Wtedy los uśmiechnął sie do mnie kolejny raz. Znalazłem się w miłym miejscu - hoteliku dla zwierząt. Przeszedłem rehabilitację -teraz łapka boli tylko na deszcz. Przy okazji mnie wykasrowali - złośliwce jedne.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Dzisiaj jestem już zdrowy. I czekam na Ciebie. Słyszałem, że u Ciebie jest fajnie - będziesz dbał o mnie, głaskał mnie, dawał jeść. I będziesz dla mnie całym światem. [/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B]Gdzie jesteś mój przyjacielu? Dlaczego jeszcze mnie nie znalazłeś?"[/B][/SIZE][/FONT] Quote
Agucha Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Topiku, pouciekało część ciotek, ale to nic - poradzimy sobie! Ciotka Agucha wpłaciła dla Ciebie swoje parę grosików za 2 miesiące. Mam nadzieję, że to będzie z górką za wrzesień, bo w październiku będziesz już dupkę grzał na swoim osobistym posłanku! :loveu: A teraz zakręć się Mały koło opiekunek i poproś o ładną sesyjkę - wypromujemy Cię, ojjj tak :cool3: Mam prośbę - czy ktoś mógłby zrobić prosty plakacik Topisiowy? Taki z dwoma zdjęciami- jedno ukazujące to jak Topik był zmasakrowany, drugie to najladniejsze! ;) ) i z dokładnym życiorysem psiaka, z naciskiem na jego stan po znalezieniu? Taki, żeby zmieściło się wszystko na jednej stronie A4? :) Zorganizowałam w pracy Tablicę Adopcyjną, zawieszam tam takie "plakaciki"... może akurat? :) Quote
Monika z Katowic Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Agucho kochana! Dziękuję serdecznie, że pomagasz.:loveu::loveu::loveu: Postaram się plakat zrobić jeszcze dzisiaj. Quote
Agucha Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Agucho kochana! Dziękuję serdecznie, że pomagasz.:loveu::loveu::loveu: Postaram się plakat zrobić jeszcze dzisiaj.[/QUOTE] Jeżeli nie dasz rady - to poproszę o historię Topika w skrócie. Tak, żeby była zawarta jego walka o życie, stan po znalezieniu, postępy w hoteliku, wymagania od DS i kontakt. Plakat zrobię sama :) Quote
Mada:) Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Przepraszam za OFF, ale sprawa jest pilna. WYSZKOLONY pies szuka domu na JUŻ!: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192233-WYSZKOLONY-CUDOWNY-pies-Raf-szuka-bardzo-pilnie-domu!!-Musi-opu%C5%9Bci%C4%87-DT!!!!!!!!!!!!!!!?p=15318189#post15318189[/url] Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Witaj Topiczku, przejrze deklaracje i moze chociaz jednorazowke wycisne. Mam podobna sytuacje z Heniem i stale mu latam dziury. Quote
Monika z Katowic Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Topik ma trochę oszczędności na czarną godzinę... ale jeżeli w tym tempie będzie tracił stałe deklaracje szybko zostanie na lodzie.:placz: Anioły Topiczkowe nie opuszczajcie Go!:loveu: Za cztery dni będzie kolejne, odmienione allegro oraz 66 nowych ogłoszeń. Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Napisalam duzo i madrze, ale mi dogo zezarlo :):) Quote
Recommended Posts