Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Reksiu21']Koperku, wyczysc skrzynke, bo chcialam ci wyslac pw.
Reksiu, prześlij proszę na mój mail: [email protected], bo dogo tak mnie denerwuje, że nie chcę tu nic pisać, ani odbierać, kiedy nie trzeba :)

BRUTUS dzisiaj tak mnie przywitał, że zdębiałam i zgłupiałam, czy aby na pewno to jest ten pies, czy tylko podobny, a Brutusik siedzi w budzie hahahaha :D Wydarł japę tak, że aż mnie opluł! I nie chciał odpuścić... ;) Widać ewidentnie, że jest bardzo zagubiony, stara się odnaleźć w boksie strasząc odwiedzających, dodaje mu to pewności siebie- oczywiście zgubnej, ale zawsze.

Fotki mam, więc cierpliwości...

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BRUTUSIK ukazał się w GW, więc raptem miałam 2 telefony. Wczoraj rano od Pana, który miał go zabrać do 16- niestety pies się nowego Pańcia nie doczekał. Potem miałam telefon od Pani, która miała dzisiaj zajechać do schronu i wziąć na spacer BRUTUSA względem sprawdzenia jego reakcji na swoją córę- 11sto letnią. Do godz. 12 też jej nie było. Może zdążyła do 16, a może jutro zajedzie, bo o niedzieli też coś wspominała przez telefon, ale nie wiem. Trzymajcie kciuki w razie co! hehe ;)

Obiecana fota :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='GoskaGoska']i wiadomo coś?
Oczywiście!!! BRUTUS dalej siedzi!!!

Jak pięknie, delikatnie i spokojnie bierze maleńkie smakołyczki do pyszczka! :) Cudo nie pies- przyszły opiekun będzie miał z niego EXTRA kumpla- nieprzekupny, czujny, a jednocześnie oddany na całego. Rewelacja!

Posted

xmartix napisał(a):
nie, do mnie nikt nie dzwonił, ale tam jest też nr do Koperka a Koperek ostatnio zamotana.. więc nie wiemy czy do niej dzwonili czy nie

O Brutusa do mnie dzownili ludzie i to nie raz, ale cosik im nie po drodze do schronu, a ja nikomu psa na dzieci sprawdzać nie będę, bo możliwości takiej nie mam. Więc jeśli nikt się nie pofatyguje ze swoim dzieciaczkiem do schronu to już nie mój problem.

Pies fajny, więc i chętny w końcu się na niego trafi ;)

Posted

Zapisuje psiaka i mam pytanko:
czy ktoś planuje jechac w tyg. trasa Walbrzych-Wrocław? albo przetrzyma psa we Wrocka 2 dni?
Wiesz coś, znacie osobe co pojechałaby ze zwrotem kosztów?

ps. jest forum pomocy ogarom i oni może pomogą chociaz w ogłaszaniu?Wiem ze Kazan z Wałbrzycha znalazł dom, trzeba sie zapytać CZerdy czy jeszcze tel. były

Posted

kizimizi napisał(a):
Zapisuje psiaka i mam pytanko:
czy ktoś planuje jechac w tyg. trasa Walbrzych-Wrocław? albo przetrzyma psa we Wrocka 2 dni?
Wiesz coś, znacie osobe co pojechałaby ze zwrotem kosztów?

ps. jest forum pomocy ogarom i oni może pomogą chociaz w ogłaszaniu?Wiem ze Kazan z Wałbrzycha znalazł dom, trzeba sie zapytać CZerdy czy jeszcze tel. były

a co to za piesek i w jakim terminie trzeba go przetrzymc?

• 3 weeks later...
Posted

NIECH BRUTUSA KTOŚ ZABIERZE!!!!!!!!

Cholera się tak odkuła w schronie, że tylko na słowo honoru tam nadal żyje! Sieje przerażenie i postrach na boksie! Jeśli ruszy mi KEFIRKA to się wścieknę.

Cioteczki kochane- wyciągać musimy tego agresora, bo szlag mnie trafi, jak jeszcze jakiś pies ucierpi! To jest domowy pies- dzieci odpadają, ale starsze małżeństwo jak najbardziej- jest czujny- może spać w budzie, byleby go wyciągnąć, bo za niedługo nie będzie już co wyciągać!!!

Posted

[quote name='Koperek']

Cholera się tak odkuła w schronie, że tylko na słowo honoru tam nadal żyje! Sieje przerażenie i postrach na boksie! Jeśli ruszy mi KEFIRKA to się wścieknę.
Cioteczki kochane- wyciągać musimy tego agresora, bo szlag mnie trafi, jak jeszcze jakiś pies ucierpi! To jest domowy pies- dzieci odpadają, ale starsze małżeństwo jak najbardziej- jest czujny- może spać w budzie, byleby go wyciągnąć, bo za niedługo nie będzie już co wyciągać!!![/QUOTE]

kurcze nic nei rozumiem. To on sie "agresor" zrobił czy on "ma słowo honoru żyje".

Posted

[quote name='kizimizi']kurcze nic nei rozumiem. To on sie "agresor" zrobił czy on "ma słowo honoru żyje".[/QUOTE]
Żyje, bo jest fajnym psem do ludzi- słowo honoru jego opiekuna, że już żadnego psiaka nie zagryzie!

Posted

[quote name='Koperek']NIECH BRUTUSA KTOŚ ZABIERZE!!!!!!!!

Cioteczki kochane- wyciągać musimy tego agresora, bo szlag mnie trafi, jak jeszcze jakiś pies ucierpi! To jest domowy pies- dzieci odpadają, ale starsze małżeństwo jak najbardziej- jest czujny- może spać w budzie, byleby go wyciągnąć, bo za niedługo nie będzie już co wyciągać!!![/QUOTE]

to ja pozwole sobie przetłumaczyć tę wypowiedź ;)

Brutusek zagryzł kolege z boksu :(

Posted

[quote name='kizimizi']w Obornikach jest najtańszy hotel z okolicy. Kiedys nam córka Goski66 przetrzymała kilka dni psiaka we Wrocku, moze by ją poprosić?

a ona nie ma teraz Soni z dobrocina?