Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

straszne 2 psy co tak robię do wyciągnięcia na cito :(
tytuł dramatyczny by był potrzebny i kto na ochotnika by zbierał na niego kasę i agitował chętnych , ja już nie dam rady przy 4 psiaka i skurczonym czasie, cholera to takie dołujące , ze nie wiadomo co zrobić

Posted

Jesoooooooo, NIKT NIE DZWONI!!! :(

...jestem załamana... :( :( :(

Opiekun zapisał go na kastrację i myśleliśmy nad przenosinami, ciekawe jak wyszło. W tym tyg jadę na schron to się okaże, bo przez to wszystko zawiesiłam pracę nad KEFIRKIEM, żeby i jemu się nie oberwało...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wiem, wiem Marta. Napisałam ogólnie- w schronie oczywiście także wielkie 0 zainteresowania :(

Może i w nowym boksie na początku go pogryzły, ale jak ostatnio widziałam to on nie może żyć, jak któremuś z psów życia nie uprzykrza... echhh... No musi być sam, albo z suką- bo do ludzi to jest MEGA SUPER PIES !!!

• 3 weeks later...
Posted

Poprostu wypatrzyli go na boksie , mieli kilku kandydatów Brutus był z nich najstarszy więc automatycznie szansę zmalały , ale tak go zareklamowałam że zadziałało ponadto jak wyszedł z boksu zaprezentował się super .
Bądż szczęśliwy Brutusku