anita_happy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ludki z tego co wiem mieli za dzieciaka kaukazy...lubia psy w ogromnej skali... buduja dom...i chca sie przeprowadzac na swoje ze swoim olbrzymem straszakiem ... wysyłamy - reszta w waszych łapkach ciotki Quote
anawa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Straszak to on raczej bedzie tylko z wygladu - wielki pies zawsze odstrasza intruzow ale u niego tylko rozmiar jest "straszny", poza tym jest lagodny, jak baranek ;) A swoja droga to byloby super miejsce. Wlasnie domku z ogrodkiem dla niego szukamy. Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wiem po Milordzie jak bardzo przytulasne potrafia byc takie olbrzymy....:):) Dokladnie tylko wyglad odstrasza. Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Misio wybacz offa: Kochane Cioteczki bardzo potrzebna pomoc: sunia i 6 szczeniakow bez domu i bez deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/181890-Tylko-6-szczeniakA-w-przeA-yA-o-zimAE-2-za-TM-POTRZEBNA-KARMA-300zA-na-HOTEL Quote
Malwi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 poproszę o wypełnienie metryczki : 1. Imię - 2. Płeć - 3. Wiek - 4. Sierść - (długa/półdługa/krótka) 5. Sterylizacja - (tak/ nie ) 6. Wielkość - (od S do XL - wysokość w kłębie w skali : XS: poniżej 50 cm S: 51-60 M: 61-70 L: 71-80 XL: powyżej 80 cm ) 7. Miejscowość - 8. Województwo - proszę o uzupełnienie we wszystkich wątkach! 9. Miejsce Pobytu - (schron/hotelik/DT) 10. Zachowanie - 11. Zachowanie względem Dzieci - 12. Zachowanie względem Zwierząt - 13. Dla Kogo - 14. Historia - (jak do was trafił i przeszłość o której wiadomo) 15. Kontakt - (nr tel i do kogo) 16. Krótki Opis -( naprawdę jedno króciutkie zdanie opisujące psa najlepiej i zachęcające do odwiedzenia jego "profilu" na stronie, bądź przeczytania całego wątku ) + 4 fotki ( pamiętajcie aby nie były one zbyt duże! - max 550 px - jeśli będą większe będą zamieniane na linki) wrzucę go na bernardyn.com.pl Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 anawa napisał(a):Paulina mickey - dzięki za chęć pomocy. Bardzo się przyda. Ustaliłyśmy z Panią z Fundacji, że najpierw szukamy właściciela więc na razie odkładamy ogłoszenia o adopcji. Czy mogłybyście wstawić na razie tylko głoszenie o znalezionym psie? 1. Imię - Borys (nadane przez nas) 2. Płeć - samiec 3. Wiek - ok.5 lat 4. Sierść - długa 5. Sterylizacja - nie ) 6. Wielkość - XL - w skali benkowej 7. Miejscowość - znaleziony w okolicach Żabiej Woli, powiat Grodzisk Maz. woj. mazowieckie 8. Miejsce Pobytu - Fundacja Bernardyn (Zwierząt Skrzywdzonych z siedzibą w Łasku) 9. Zachowanie - bardzo spokojny, łagodny 10. Zachowanie względem Dzieci - nie sprawdzono 11. Zachowanie względem Zwierząt - łagodny 12. Dla Kogo - na razie szukamy właściciela 13. Historia - rana na szyi może świadczyć albo o wrośniętym łańcuchu/obroży albo o wpadce we wnyki 14. Kontakt - Fundacja tel. 601 322 200 15. Krótki Opis - Wielka Słodycz Na Czterech Łapach i ogromna radość obcowania z tak łagodnym olbrzymem + 4 fotki - tutaj nie uda mi się wkleić. Poproszę o maila. Malwi tutaj już była metryczka uzupełniana :) Quote
Malwi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 a to czemu ja jej nie dostałam ? i czemu go na stronie nie ma ? ehh .... to jeszcze województwo i wielkość wg. skali ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kurde tyle tych beniów jest, że ja już się trochę gubię kto o których wie :( Quote
Aimez_moi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Duzo jest zgadza sie ale kazdy kurcze wyjatkowo piekny...:):) Quote
anawa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Malwi napisał(a):a to czemu ja jej nie dostałam ? i czemu go na stronie nie ma ? ehh .... to jeszcze województwo) i wielkość wg. skali ;) województwo mazowieckie (tam znaleziony, przebywa obecnie w Fundacji, woj. łódzkie) a wielkość XL. Zdjęcia na razie tylko te z pierwszej strony wątku, mogę wysłać na maila. Dzięki za pomoc. Quote
Aimez_moi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cudowniaku kochany co tam u Ciebie.... Pokazuj sie wszystkim.....:):) Quote
Aimez_moi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Maly Misiu XL pokazuj sie..... Co tam u Ciebie nowego? Quote
anawa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Nic nowego. Czekam na to, aż miną 2 tygodnie, dostanę zdjęcia i rozpoczynamy kampanię ogłoszeniową :) Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 I wtedy Anawa rusza pelna para a ja bede czarowac :):) Quote
anawa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dostałam piekne zdjęcia Borysa. Zaraz będzie cyrk, jak będę bezskutecznie próbowała wkleić........ Znów skończy się na pomocy Szarotki...... To znak, że trzeba ruszać z ogłoszeniami. Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 anawa napisał(a):Dostałam piekne zdjęcia Borysa. Zaraz będzie cyrk, jak będę bezskutecznie próbowała wkleić........ Znów skończy się na pomocy Szarotki...... To znak, że trzeba ruszać z ogłoszeniami. No wlasnie a moich emaili to sie nie czyta :):), mam nadzieje, ze chociaz Ci wstyd :):) Quote
anawa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Wstyd, wstyd............ przyznaję. Zaraz je spróbuję odnaleźć w tym bałaganie a do Ciebie forwarduję zdjęcia Borysa z............ prośbą o wklejenie na wątek............:oops:........ Dobrze, że jesteś daleko, bo chyba byś mnie walnęła.......:evil_lol: Quote
anawa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Tu jest link do Allegro, które wystawiła mu Fundacja: http://www.allegro.pl/item969519886.html A to już jest dla nas zielone światło do ogłoszeń. Zdjęcia są, potrzebujemy piękny, nieskomplikowany tekst. Kto umie pisać? Quote
Recommended Posts