Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ramzes zaprasza, połowa zgromadzonych funduszy leci dla niego
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197874-Ubrania-i-dodatki-w-przewadze-M-L-na-Ramzesa-i-Bilona-15.12-22-00?p=15888816#post15888816[/url]

• 2 weeks later...
  • Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://allegro.pl/ramzes-owczarek-niemiecki-tragiczna-przeszlosc-i1376461393.html[/url]

odświeżyłam - moze ktoś ma koncepcję na bardziej "chwytliwy" tekst? oprócz tego na lokalnych portalach jest, kilku ogłoszeniowych i adopcyjnych, cały czas odświeżane.

Posted

połowa dla naszego ancymonka:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199469-Puzzle-bi%C5%BCu-akcesoria-dla-zwierzak%C3%B3w-ubrania-dla-Ramzesa-i-Bilona-11.01-22-00[/url]

Gosiu jak stoimy z kasą, mozemy prosić rozliczenie?

Posted

mam na Ramzesa 30 zł, babka mi dała za dowiezienie szczeniaka, Beata nie chciała za benzynę więc idzie na chłopaka......w poniedziałek puszczę

no to mamy dług ......nie fajnie a widoków na dom nadal brak,....on tak wyjątkowo nieatrakcyjny czy ma pacha?

Posted

Tak Magdziu, to juz z Twoja wplata 35,78 zl - 22.12.2010

Chlopak jest naprawde swietny. Jest bardzo towarzyski. Cieszy sie ogromnie zawsze na kazde spotkanie.
Uwielbia spacery, to chyba nie musze mowic.....

Wiecie co, ja zauwazylam cos dziwnego w jego zachowaniu.
Ramzes na spacerach zawsze ciagnie mnie bardzo na wies. Nawet jak juz wracamy to sie stale oglada.....
A juz kilka razy widzialam bardzo podobne do Ramzesa psy na wsi. Naprawde, jak klony.
Wiem, ze jakis czas temu ( gdzies ok. rok temu ) pan Kazik mi mowil, ze byli na interwencji w Siekierczynie i zabrali kilka psow.
Czy wsrod nich nie byl przypadkiem Ramzes ?
Wiecie skad on sie wzial w schronisku ?
Bo moze on wrocil na swoje terytorium ????

Posted

[quote name='zuziaM']Tak Magdziu, to juz z Twoja wplata 35,78 zl - 22.12.2010

Chlopak jest naprawde swietny. Jest bardzo towarzyski. Cieszy sie ogromnie zawsze na kazde spotkanie.
Uwielbia spacery, to chyba nie musze mowic.....

Wiecie co, ja zauwazylam cos dziwnego w jego zachowaniu.
Ramzes na spacerach zawsze ciagnie mnie bardzo na wies. Nawet jak juz wracamy to sie stale oglada.....
A juz kilka razy widzialam bardzo podobne do Ramzesa psy na wsi. Naprawde, jak klony.
Wiem, ze jakis czas temu ( gdzies ok. rok temu ) pan Kazik mi mowil, ze byli na interwencji w Siekierczynie i zabrali kilka psow.
Czy wsrod nich nie byl przypadkiem Ramzes ?
Wiecie skad on sie wzial w schronisku ?
Bo moze on wrocil na swoje terytorium ????[/QUOTE]

a w jego papierach jest numer czipa? i lp z zeszłego roku? jeśli tak to można poprosic o sprawdzenie w księgach - my nie mamy do nich dostępu z przyczyn oczywistych, ale myślę, ze nie byłoby problemu. Moze on też gdzieś w okolicy cieczki czuje?

Dzięki za info, ja na dniach kolejną transzę zrobię, bo się przeciągnął jeden bazar i już drugi dzisiaj kończy.

Posted

[quote name='zuziaM']Mam nr czipa ; 985121017390080
Kwarantanne mial od 19.02.10.[/QUOTE]

to ja sobie spisze i jak z Kasią teraz pojedziemy i będzie kierownik to poprosze o sprawdzenie, bo księgi się pozmieniały od nowego roku, trzeba to teraz zrobić, później one idą do archiwów - znam procedury, bo chciałam o Bismarcka sie wypytać, ale już za późno zreflektowałam

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='brygida999']ile ramzesik ma lat?[/QUOTE]
Około 4-5, Gosia ma papiery, ale według mojego rozeznania to w zeszłym roku miał 4 w księdze w schronisku

Przelewam z moich bazarków 100,00 - w sumie wyszło 99,85, ale od siebie te grosze dołożę. Ponieważ być może Bilon pójdzie na weekend do domu, wówczas pozostałą taką samą kwotę bym przelała też na Ramzesa - bylo 2 beneficjentów. Mam też jedną zaległą wpłatę, ale to około 15 zł będzie, jak dojdzie to też przeleję na konto chłopaka.

tutaj linki do bazarków
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198949-bi%C5%BCuteria-i-inne-na-Ramzesa-i-Bilona-3.01-22-00?p=15994804&viewfull=1#post15994804[/url]

i ten jescze nie całkiem rozliczony, ale wyjeżdzam i chcę przynajmniej część spraw pozamykać
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199469-Puzzle-bi%C5%BCu-akcesoria-dla-zwierzak%C3%B3w-ubrania-dla-Ramzesa-i-Bilona-11.01-22-00?p=16159113&viewfull=1#post16159113[/url]

Posted

Ramzes jest dokladnie taki, jak w tytule .... radosny, kochany, przymilny bardzo, wesoly.
Uwielbia szalec z zabawkami, a kocha gumowe, najlepiej piszczace. Ma jednego swojego gumowego hamburgera, do ktorego pedzi zawsze po spacerze, bierze w zeby i nosi po kojcu.
Szkoda naprawde , ze taki fajny psiak nie ma jeszcze domu. On jest naprawde cudowny. Przemily, przytulak przeokropny i wesoly.

Posted

Gosia ja mniemam, że pewnie w najbliższym miesiącu na pewno sie zjawimy zrobić foty, zaraz podliczę ostatnią wpłate i poproszę Ciebie po weekendzie o potwierdzenie wszystkich wpływów.

Posted

Przelałam jescze 20zł dla chłopaka, Bilon został w domu tymczasowym, więc spadku na razie nie ma. Na dniach bedą bazarki ze wszystkim co mi zostało, bo w marcu niestety nie będe miała mozliwości. Jesi ktoś mógłby wesprzec lolkę to bardzo proszę, ja się przenosze na drugi koniec Polski...

Posted

To juz napisze o kolejnych wplatach.

11.01.11 - [B]50 zl[/B] od lolki - za okres [U]27.12.10 - 31.21.10[/U]
24.01.11 - [B]100 zl[/B] od Magdy - za okres [U]01.01.11 - 10.01.11[/U]
Nie sprawdzalam jeszcze konta, ale te [B]20 zl[/B] od Magdy beda wiec za okres [U]11.01.11 - 12.01.11 [/U]