Vasco Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Cały czas wpłacam na niego 20 pln/m-c na konto Fundacji.... Za lipiec jeszcze deklaracja nie poszła. Poroszę o aktualny nr konta. Quote
magda z. Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='lolka']jesoo Magda masz w nosa.....nie mogłaś mnie jakoś wykadrować, przecież ja patrzeć na te zdjęcia nie mogę....[/QUOTE] no przestań, ładne masz nogi, następnym razem załóż długie spodnie;) to jedno z nogami dodałam do allegro - może ktoś zawiesi oko na dłużej;) sorki, ale prze dwiegodziny byłam na szkoleniu psów i jestem zmęczona, znowu mnie zapędzono do robienia zdjęć Quote
dorota k. Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Oby się Chłopak szybko przyzwyczaił - dla niego zmina to stres wielki. Lolki nogi - w pakiecie z Ramziem?:evil_lol: Quote
lolka Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Vasco']Cały czas wpłacam na niego 20 pln/m-c na konto Fundacji.... Za lipiec jeszcze deklaracja nie poszła. Poroszę o aktualny nr konta.[/QUOTE] Vasco z hotelem w Opolnie wyszło niefajnie i nie wiem jakie dalsze kroki podejmie fundacja.....jedno jest pewne , za Ramzesa w nowym miejscu zapłaciłyśmy już same...całe szczęście miałyśmy Lalkowa skarpetę inaczej byłaby bieda Quote
zuziaM Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 No dobra. To ja w takim razie podam zaraz numer konta, na ktory mozna wplacac teraz na utrzymanie Ramzesa w hotelu. Poniewaz na prywatne konto lepiej nie zbierac, to mozna wplacac od razu do mnie. Dzialalnosc mam zarejestrowana, place skladki ZUS i podatki. [B]NR KONTA : [U]>> DLA RAMZESA <<[/U][/B] [B]Hotel dla Zwierzat[/B] [B]Siekierczyn 358[/B] [B]59-818 Siekierczyn[/B] [B]26 2030 0045 1110 0000 0177 0760[/B] Quote
magda z. Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 dzięki Gosiu za podanie swojego konta, bo wiadomo, że to dodatkowe zajęcie dla Ciebie, aby na bieżąco sprawdzać co i jak wpłynęło. Jak juz Ramzes sie zadomowi na stałe to z lolką zrobimy mu sesję na spokojnie, a jak ja już oporządzę sież z zaległościami po upałach to na nowo ogłoszenia z nowymi fotami pójdą w świat. Po liczbie wejść na allegro można zauważyć sezon urlopowy.;/ bazar na Dłużynę, a w zasadzie głównie na Ramzesa [url]http://www.dogomania.pl/threads/189154-Psie-akcesoria-na-D%C5%82u%C5%BCyn%C4%99-22.07-22-00[/url] Quote
lolka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 bazar na ramzesa [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189161-Fajowe-ZESTAWY-DLA-KOCIAK%C3%93W.........na-hotelik-Ramzesa-DO-22.07-GODZ.22.00[/URL] Quote
kmurdz Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ale pieknie wyglada! przeslijcie mi prosze na priva numer konta pod ktory mam wysylac deklaracje dla niego, dziekuje! Quote
lolka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='kmurdz']ale pieknie wyglada! przeslijcie mi prosze na priva numer konta pod ktory mam wysylac deklaracje dla niego, dziekuje![/QUOTE] dziękujemy :)....wysłałam PW Quote
magda z. Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Gosiu a czy Ty masz długie linki? Bo jak nie to ja wezmę swoją, wtedy by mu się na polach porobiło swobodniejsze foty:) chłopak lubi biegać i byśmy to pokazali nie męcząc lolki;) Quote
zuziaM Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Mam jedna bardzo dluga linke. Wplynelo : 45,- ( za 3 miesiace po 15,- zl ) od [B]kmurdz[/B] 30,- od [B]Renaty z Boleslawca[/B] ( nie bylo nicka ) Bede notowala u siebie te wplaty, a kiedy przyjdzie termin przelewu za kolejny miesiac, to podlicze ile tego wplynelo i lolce podam, ile trzeba doplacic. Moze tak byc ? Quote
magda z. Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='zuziaM']Mam jedna bardzo dluga linke. Wplynelo : 45,- ( za 3 miesiace po 15,- zl ) od [B]kmurdz[/B] 30,- od [B]Renaty z Boleslawca[/B] ( nie bylo nicka ) Bede notowala u siebie te wplaty, a kiedy przyjdzie termin przelewu za kolejny miesiac, to podlicze ile tego wplynelo i lolce podam, ile trzeba doplacic. Moze tak byc ?[/QUOTE] Pewnie, lolka pewnie i tak w 1 poście zrobi rozliczenie, aby było czytelnie:) A jak chłopak - nie sprawia problemów? tyle panienek ma dookoła;) Quote
magda z. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 podniosę niuńka, Gosia Mówiła, że z niedzieli na poniedziałek chłopak zachował czystość w kojcu aż do spaceru:) Quote
zuziaM Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Problemow nie sprawia. Fajny chlopczyk. Nawet juz sie nauczyl reagowac na komende "wracamy". Ale w kojcu znow nabrudzil dzisiaj w nocy. Zmienilam wczoraj jedna karme i to odczul ( nie tylko on , bo jeszcze dwoch chlopaczkow ). Tylko, ze to jednak mlody psiak i nie powinien tak reagowac, bo te dwa inne to staruszki juz, wiec normalne, ze ich brzuszki sa wrazliwsze. Dostal wegiel i juz bedzie dobrze. A dzisiaj, w takim razie, dostana na obiad surowe grzbiety drobiowe. Po tym zawsze sie wszystko u psiakow normuje. Quote
magda z. Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ramzes ma własnie odnowione allegro, jest na stronie Jeleniej Góry, Zgorzelca, B-ca, Bogatyni. Poza tym cafeanimal, przygarnijzwierzaka, psy.pl, gumtree wrocław, adopcje.org i na naszym zbiorowym allegro też jest. Ostatnio bardziej wierzę w lokalne portale... Quote
magda z. Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 bazarek na dłużyńskie psy, w tym Ramzesa [url]http://www.dogomania.pl/threads/189947-vol-2-psie-akcesoria-na-D%C5%82u%C5%BCyn%C4%99-4.08-22-00[/url] Quote
magda z. Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Lolka masz pw z terminami;) Jak się poukładam życiowo to zmolestuję kogoś na sesję już lepszą Ramzesa. ale juz na spokojnie, jak jutro Beki zawiozę do wro i odejdzie nam ten problem. Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Wykupiłam dla RAmzesa pakiet 60 ogłoszeń. Poproszę o wysłanie tekstu oraz zdjęć na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
magda z. Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ja moge dopiero w środę coś napisać, dzisiaj juz nie dam rady, a jutro jestem we wro cały dzień, zdjęcia muszą być małe czy duże? Dzięki wielkie Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='magda z.']ja moge dopiero w środę coś napisać, dzisiaj juz nie dam rady, a jutro jestem we wro cały dzień, zdjęcia muszą być małe czy duże? Dzięki wielkie[/QUOTE] Ok, to ja czekam. Do czwartku jestem na necie, potem 2-tygodniowa przerwa. " [CENTER][COLOR=sandybrown][B]Do ogłoszeń będę potrzebować [/B][/COLOR] [/CENTER] 1, przede wszystkim kilka zdjęć pupila (od 1 do 6) najlepiej gdyby był to ryjek i cała sylwetka [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] 2, tekstu jaki ma zostać umieszczony w ogłoszeniu i tytułu ogłoszenia - najlepiej krótszy i dłuższy. 3, danych osoby z któą sie kontatkować w sprawie psa/kota (imię, numer telefonu, e-mail) 4, wiadomości o tym gdzie znajduje się psiak/kot oraz o możliwości tranportu 5, oraz dodatkowych informacji o stanie zdrowia " Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zdjecia mogą byc w pelnej rozdzielczosci. Quote
magda z. Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='obraczus87']Zdjecia mogą byc w pelnej rozdzielczosci.[/QUOTE] pełna to około 2-4 MB, a małe można od razu z dogo ściągnąć - ja tak robię, bo na większość portali z ogłoszeniami to maluchy tylko wchodzą... Może lolkę natchnie, to napisze szybciej, ja mentalnie sie przygotowuję na przewóz psa i wszystko kompletuję, abym nie została bez umowy czy smyczy;) Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='magda z.']pełna to około 2-4 MB, a małe można od razu z dogo ściągnąć - ja tak robię, bo na większość portali z ogłoszeniami to maluchy tylko wchodzą... Może lolkę natchnie, to napisze szybciej, ja mentalnie sie przygotowuję na przewóz psa i wszystko kompletuję, abym nie została bez umowy czy smyczy;)[/QUOTE] Acha, to moga być te małe, bez różnicy :) Tak, tak, może LOLKA napisze ;) Quote
Recommended Posts