Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka']jesoo Magda masz w nosa.....nie mogłaś mnie jakoś wykadrować, przecież ja patrzeć na te zdjęcia nie mogę....[/QUOTE]
no przestań, ładne masz nogi, następnym razem załóż długie spodnie;) to jedno z nogami dodałam do allegro - może ktoś zawiesi oko na dłużej;) sorki, ale prze dwiegodziny byłam na szkoleniu psów i jestem zmęczona, znowu mnie zapędzono do robienia zdjęć

Posted

[quote name='Vasco']Cały czas wpłacam na niego 20 pln/m-c na konto Fundacji.... Za lipiec jeszcze deklaracja nie poszła. Poroszę o aktualny nr konta.[/QUOTE]

Vasco z hotelem w Opolnie wyszło niefajnie i nie wiem jakie dalsze kroki podejmie fundacja.....jedno jest pewne , za Ramzesa w nowym miejscu zapłaciłyśmy już same...całe szczęście miałyśmy Lalkowa skarpetę inaczej byłaby bieda

Posted

No dobra.
To ja w takim razie podam zaraz numer konta, na ktory mozna wplacac teraz na utrzymanie Ramzesa w hotelu.

Poniewaz na prywatne konto lepiej nie zbierac, to mozna wplacac od razu do mnie.
Dzialalnosc mam zarejestrowana, place skladki ZUS i podatki.

[B]NR KONTA : [U]>> DLA RAMZESA <<[/U][/B]

[B]Hotel dla Zwierzat[/B]
[B]Siekierczyn 358[/B]
[B]59-818 Siekierczyn[/B]

[B]26 2030 0045 1110 0000 0177 0760[/B]

Posted

dzięki Gosiu za podanie swojego konta, bo wiadomo, że to dodatkowe zajęcie dla Ciebie, aby na bieżąco sprawdzać co i jak wpłynęło.
Jak juz Ramzes sie zadomowi na stałe to z lolką zrobimy mu sesję na spokojnie, a jak ja już oporządzę sież z zaległościami po upałach to na nowo ogłoszenia z nowymi fotami pójdą w świat. Po liczbie wejść na allegro można zauważyć sezon urlopowy.;/

bazar na Dłużynę, a w zasadzie głównie na Ramzesa
[url]http://www.dogomania.pl/threads/189154-Psie-akcesoria-na-D%C5%82u%C5%BCyn%C4%99-22.07-22-00[/url]

Posted

bazar na ramzesa

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189161-Fajowe-ZESTAWY-DLA-KOCIAK%C3%93W.........na-hotelik-Ramzesa-DO-22.07-GODZ.22.00[/URL]

Posted

[quote name='kmurdz']ale pieknie wyglada! przeslijcie mi prosze na priva numer konta pod ktory mam wysylac deklaracje dla niego, dziekuje![/QUOTE]

dziękujemy :)....wysłałam PW

Posted

Gosiu a czy Ty masz długie linki? Bo jak nie to ja wezmę swoją, wtedy by mu się na polach porobiło swobodniejsze foty:) chłopak lubi biegać i byśmy to pokazali nie męcząc lolki;)

Posted

Mam jedna bardzo dluga linke.

Wplynelo :

45,- ( za 3 miesiace po 15,- zl ) od [B]kmurdz[/B]
30,- od [B]Renaty z Boleslawca[/B] ( nie bylo nicka )

Bede notowala u siebie te wplaty, a kiedy przyjdzie termin przelewu za kolejny miesiac,
to podlicze ile tego wplynelo i lolce podam, ile trzeba doplacic.
Moze tak byc ?

Posted

[quote name='zuziaM']Mam jedna bardzo dluga linke.

Wplynelo :

45,- ( za 3 miesiace po 15,- zl ) od [B]kmurdz[/B]
30,- od [B]Renaty z Boleslawca[/B] ( nie bylo nicka )

Bede notowala u siebie te wplaty, a kiedy przyjdzie termin przelewu za kolejny miesiac,
to podlicze ile tego wplynelo i lolce podam, ile trzeba doplacic.
Moze tak byc ?[/QUOTE]

Pewnie, lolka pewnie i tak w 1 poście zrobi rozliczenie, aby było czytelnie:)

A jak chłopak - nie sprawia problemów? tyle panienek ma dookoła;)

Posted

Problemow nie sprawia. Fajny chlopczyk. Nawet juz sie nauczyl reagowac na komende "wracamy".
Ale w kojcu znow nabrudzil dzisiaj w nocy. Zmienilam wczoraj jedna karme i to odczul ( nie tylko on , bo jeszcze dwoch chlopaczkow ).
Tylko, ze to jednak mlody psiak i nie powinien tak reagowac, bo te dwa inne to staruszki juz, wiec normalne, ze ich brzuszki sa wrazliwsze.
Dostal wegiel i juz bedzie dobrze. A dzisiaj, w takim razie, dostana na obiad surowe grzbiety drobiowe. Po tym zawsze sie wszystko u psiakow normuje.

Posted

Ramzes ma własnie odnowione allegro, jest na stronie Jeleniej Góry, Zgorzelca, B-ca, Bogatyni. Poza tym cafeanimal, przygarnijzwierzaka, psy.pl, gumtree wrocław, adopcje.org i na naszym zbiorowym allegro też jest. Ostatnio bardziej wierzę w lokalne portale...

Posted

Lolka masz pw z terminami;)
Jak się poukładam życiowo to zmolestuję kogoś na sesję już lepszą Ramzesa. ale juz na spokojnie, jak jutro Beki zawiozę do wro i odejdzie nam ten problem.

Posted

[quote name='magda z.']ja moge dopiero w środę coś napisać, dzisiaj juz nie dam rady, a jutro jestem we wro cały dzień, zdjęcia muszą być małe czy duże?
Dzięki wielkie[/QUOTE]

Ok, to ja czekam. Do czwartku jestem na necie, potem 2-tygodniowa przerwa.

"
[CENTER][COLOR=sandybrown][B]Do ogłoszeń będę potrzebować [/B][/COLOR]
[/CENTER]

1, przede wszystkim kilka zdjęć pupila (od 1 do 6) najlepiej gdyby był to ryjek i cała sylwetka [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

2, tekstu jaki ma zostać umieszczony w ogłoszeniu i tytułu ogłoszenia - najlepiej krótszy i dłuższy.

3, danych osoby z któą sie kontatkować w sprawie psa/kota (imię, numer telefonu, e-mail)

4, wiadomości o tym gdzie znajduje się psiak/kot oraz o możliwości tranportu

5, oraz dodatkowych informacji o stanie zdrowia "

Posted

[quote name='obraczus87']Zdjecia mogą byc w pelnej rozdzielczosci.[/QUOTE]
pełna to około 2-4 MB, a małe można od razu z dogo ściągnąć - ja tak robię, bo na większość portali z ogłoszeniami to maluchy tylko wchodzą...
Może lolkę natchnie, to napisze szybciej, ja mentalnie sie przygotowuję na przewóz psa i wszystko kompletuję, abym nie została bez umowy czy smyczy;)

Posted

[quote name='magda z.']pełna to około 2-4 MB, a małe można od razu z dogo ściągnąć - ja tak robię, bo na większość portali z ogłoszeniami to maluchy tylko wchodzą...
Może lolkę natchnie, to napisze szybciej, ja mentalnie sie przygotowuję na przewóz psa i wszystko kompletuję, abym nie została bez umowy czy smyczy;)[/QUOTE]

Acha, to moga być te małe, bez różnicy :)

Tak, tak, może LOLKA napisze ;)