luka1 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 http://www.actionext.com/names_m/maryla_rodowicz_lyrics/jeszcze_zima.html Jeden maleńki kłębuszek, psie dziecko, pogryziny, potłuczony - trafił na szczęście do weta. Psina jest w złym stanie. Wystraszony do granic psiego serduszka. Nie wie co sie z nim dzieje, czy to już koniec krzywd, czy znowu bedzie trzeba sie bać. KRAKERS Druga psina zabrana od człowieka, który wyżywał sie na nim. Wyładowywał swoja chorobliwa agresje na psiaku. Zabrany i teraz czeka na dalsze poczynania człowieka. Czeka i nie wie wie że jego życie jest w naszych rekach - mam nadzieje że sie nie zawiedzie. GACEK Quote
luka1 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Ziutka potrzebny jest numer do przychodni wet. w Błoniu Quote
auraa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Biedactwa. Ten szczeniaczek wygląda na trochę większego docelowo. Dobrze, że juz bezpieczne. Quote
luka1 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 psiaki pojechały dziś do weta. Zostaną zaszczepione i odrobaczone. Quote
elmira Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Łaciaty podbił moje serce:) Wspaniały jest. A ten drugi biszkopcik też słodki. Quote
luka1 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 psy są zdrowe i bardzo wesołe - teraz muszą iść do nowych domków Quote
Astaroth Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kilka zdjęć Krakersika który jest u mnie w hoteliku: Quote
Astaroth Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Więc tak, Krakers to słodki maluch jak to maluchy :) troche panikarz i rozrabiaka ale to taki wiek. Przypilnowany załatwia się ładnie na dworzu, bawi się z koleżanką troche młodszą od siebie, ale głównie oboje śpią rozkładająć się na fotelach albo tapczanie :) Quote
luka1 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 i nikogo psiaki nie obchodzą, a miały tak szybko iść do moków - pomyliłam się? Quote
luka1 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 nie zapominajcie o psinach, które sa bardzo potrzbujące Quote
luka1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 jakos nie widze by sobie je ludziska z rak wyrywali. Psiaki wydrukowano w lokalnej prasie ale zero odzewu. Quote
Astaroth Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 kurcze dziwne przecierz Krakers to jeszcze szczeniak i nie będzie duży a tu żadnego zainteresowania Quote
Recommended Posts