Radek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy ktoś kontaktował się w sprawie Evity? Ktoś zalicytował na aukcji pomimo tego,że wyraźnie zaznaczyłemżeby nie licytować. Na PW wysyłam dane tego ktosia. Trochę nie wiem co z tym zrobić. Quote
doddy Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Dzis jest Evitowy dzien. Dzwonia i dzwonia o nia. I z allegro i z ogloszenia w gazecie. Bardzo spodobal mi sie jeden Pan i jak sie zdecyduje to on ja dostanie. ;) Quote
doddy Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Oj chyba nigdy nie oczekiwalam tak na maila. Rozmawialismy 2 razy. Wyslalam wiecej zdjec i czekam jaka bedzie decyzja. Quote
doddy Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Pan jest zdecydowany i przyjedzie w ciagu najblizszego tygodnia. Najprawdopodobniej we wtorek. Quote
Aaliyah1981 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='doddy']Pan jest zdecydowany i przyjedzie w ciagu najblizszego tygodnia. Najprawdopodobniej we wtorek.[/quote] swietnie doddy koniecznie zdawaj relacje:multi: Quote
doddy Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Trzymajcie kciuki ;) Pan zainteresowany Evita jest juz w drodze. Quote
doddy Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Dobrze ciotka trzymalas :evil_lol: Wlasnie Evita pojechala do nowego domu do Lochowa :) Quote
joaaa Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: gratulacje!!! Quote
Katcherine Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: evita no to z fartem w nowym domku...Ciocia napisz jak sie bialaska spodobala....:lol: Quote
Tengusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Evita to byla pierwsza psina ktora wzbudzila moje duze zainteresowanie i to wlasnie dzieki niej zaczelam myslec o adopcji psa, oj wiercilam dziure w brzuchu TZta zebysmy ja przygarneli niestety bez skutku ... co tam slychac u niej Kasiu masz jakis kontakt z jej wlascicielami ??? a teraz Mirabelka (z mojego podpisu) czyz nie jest podobna do niej :placz: i znowu nie moge jej przygarnac ... :( :( :( Quote
Aaliyah1981 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Tengusia']Evita to byla pierwsza psina ktora wzbudzila moje duze zainteresowanie i to wlasnie dzieki niej zaczelam myslec o adopcji psa, oj wiercilam dziure w brzuchu TZta zebysmy ja przygarneli niestety bez skutku ... co tam slychac u niej Kasiu masz jakis kontakt z jej wlascicielami ??? a teraz Mirabelka (z mojego podpisu) czyz nie jest podobna do niej :placz: i znowu nie moge jej przygarnac ... :( :( :([/quote] naprawde bardzo jest podobny do Evity :crazyeye: Quote
Recommended Posts