esperanza Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Atomowko dziękuję, aktywowałam te ogłoszenia, które tego wymagały. No jak teraz nikt nie zadzwoni, to ja nie wiem... Quote
gonia66 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ale gdzie jest obecnie dziewczynka..??W schronie???Bo wczesniej czytalam, ze jest w platnym DT..ale to chyba pomylkowy wpis..?? Quote
esperanza Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 gonia66 ona cały czas jest w płatnym dt :-( Przydałby się jej bezpłatny tymczas, ale chętnych brak :-( Quote
halbina Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Mogę jej dać tymczas, ale najwyżej do 10 maja, a co potem?... Dziewczyny ja w tym roku pracuję w komisji maturalnej, na dodatek szefuję... nie będzie mnie w domu całymi dniami, zwłaszcza w weekendy... szczerze powiedziawszy juz ledwo wyrabiam, a raczej nie bardzo... musiałybyscie znaleźć kogoś, kto ją do 10 maja przejmie... Quote
esperanza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Bo od tygodnia na wizytę przedadopcyjną się umawiam. Ale jutro już musi się udać :-) Quote
esperanza Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zamieszkała u niezamożnej, ale wyjątkowo sympatycznej rodziny. Ma kaukaza i kucyka do towarzystwa :) Quote
Recommended Posts