Jump to content
Dogomania

PILNE!!! Szczeniak w typie sznaucera olb. znaleziony na drodze k. Nadarzyna Ma dom

Recommended Posts

Posted

On jest przeeeeecudny, gdyby nie ten biały krawat i białe paluszki to wypisz wymaluj Lalcia.
Nawet się śmiałam, że go podfarbuję i sprzedam jako sznaucera bez papierów, syncia Laluni.
Trochę kasy na jakieś schroniskowe bidy by było :eviltong: :evil_lol:

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wiem czy takie białe znaczenia u szczyla nie zanikają potem, ale nie jestem pewna

To co opylimy go jako rodowodowego bez papierów, to tak się chyba nazywa? ;) :multi:

Posted

Łomatko ale cuuuudny!!!! Jak ktoś mógł wywalić takie psie dziecko :( Dobrze że miał na tyle szczęścia, że dobre duszki się nim zajęły. Mam nadzieję, że dom się znajdzie migiem - z taką urodą i charakterem nie może być inaczej.

Posted

Jesooo ale dogo mieli. Ledwo się przebiłam przez wątek, napisałam posta i go nie ma. Jak wyślę ten to pewnie będą dwa.

Cuuudny maluch! Jak ktoś mógł wywalić takie psie dziecko :( No ale dobrze że trafił na przyjazne duszyczki co nie dały mu zginąć i trafić do schronu. Mam nadzieję że z taką urodą i charakterem dom znajdzie się migiem.

Posted

Jesooo ale dogo mieli. Ledwo się przebiłam przez wątek, napisałam posta i go nie ma. Jak wyślę ten to pewnie będą dwa.

Cuuudny maluch! Jak ktoś mógł wywalić takie psie dziecko :( No ale dobrze że trafił na przyjazne duszyczki co nie dały mu zginąć i trafić do schronu. Mam nadzieję że z taką urodą i charakterem dom znajdzie się migiem.

Posted

Posted

Zawsze można ściemnić, że jest już za duży żeby dostać rodowód...albo, że z rodowodem byłby duuuużo droższy i że przecież wyrobienie rodowodu tyyyle kosztuje... tak jak to robią pseudohodowle :cooldevi:

Posted

Porozwieszałam ogłoszenia w Nadarzynie. W poniedziałek rozwieszę w Otrębusach. I jeszcze w Warszawie w okolicach pola mokotowskiego rozwieszę. Na allegro też wstawiłam ogłoszenie - zawsze to więcej będzie.
POMOC BY SIĘ PRZYDAŁA. KTO CHĘTNY?

Posted

Jest na prawdę przepiękny :crazyeye:
Jak obiecywałam, w poniedziałek rozwieszę ogłoszenia u nas, no i dalej będę pytać jak mi się ktoś odpowiedni nawinie ;)