Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Kruczus to juz jutro!Zabieramy cię do twojego domku.W schronisku juz wszystko przygotowane i wszyscy wiedzą ,ze Kruczek jutro wyjeżdza!Oni też cieszą się ,że stary psiaczek znalazł dom!

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiem co nieco bo dzwoniłam do Romki dzisiaj 100 razy, a więc: TAK!!! Kruczek jest już w domu. Pojechał w czerwonych szelkach ale dostał nowe, nie tylko szelki, Pana pokochał od pierwszego wejrzenia. Resztę napisze Romka po powrocie :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Ja wiem co nieco bo dzwoniłam do Romki dzisiaj 100 razy, a więc: TAK!!! Kruczek jest już w domu. Pojechał w czerwonych szelkach ale dostał nowe, nie tylko szelki, Pana pokochał od pierwszego wejrzenia. Resztę napisze Romka po powrocie :-)

Tak bardzo się cieszę...tak bardzo!
Kruczki już razem...wszystkie w komplecie! CUDOWNIE! POZDRAWIAM SERDECZNIE i od męża także!...żyjcie sobie spokojnie i szczęśliwie!Jestem pewna,że Kruczek znajdzie wśród Was miłość i opiekę!

Posted

Dziewczyny zaraz wszystko uzupełnię,juz jestem!Kruczuś w podrózy zachowywał sie idealnie,przytulał się do Grazynki i chował nosek pod jej ramię.Cały czas opowiadałyśmy mu ,ze jedzie do swojego domku i że to będzie jego domek juz do końca życia.W czasie podrózy Kruczuś cały czas drzemał a na koniec pokazał nam brzuszek i pozwolił pogłaskać się.Kiedy czekaliśmy na nowych państwa,Kruczuś wąchał trawkę ,zrobił siusiu i rozkręcił się na tyle ,ze chciał spacerować.Pierwsze spotkanie wyraznie pokazało,ze Kruczuś wybrał sobie nowego pana w osobie pana domu.Już w czasie tego spotkania Kruczuś pokazał swoj charakterek i pokazał zęby ,kiedy nowy opiekun podniósł go i wniósł do samochodu-Kruczuś w tym czasie chciał spacerować.Żegnalismy Kruczusia patrzą c jak leży w swoim nowym posłaniu !Kruczus spojrzał nam prosto w oczy,wierzę ,ze było to jego pożegnanie i podziękowanie!

Posted

W nowym domku Kruczus ,który dostał nie tylko nowe legowisko ale i nowa obrożę obszedł cały dom i ogródek i zaznaczył teren(w ogródku)Nie potrafi chodzic po schodach,trzeba było wnosic go i znosić!Lubi placki ziemniaczane,zjadł z apetytem i był to dowód dla rodziny Kruczka ,że prawdziwy Kruczek z niego.Najbardziej lubi leżec w kuchni.Uwielbia byc na podwórku i na spacerze(najbardziej!).Ulubione miejsce w domu to kuchnia.Ma bardzo gruba sierść i lubi kiedy pani domu go szczotkuje.Wczoraj był kąpany ,zachowywał sie bardzo poprawnie.Pani powiedziała ,ze wręcz podobała mu sie kapiel.Dzis iwizyta u lekarza.Kruczus juz dwa razy szczeknął i przychodzi po głaski.Nadal pokazuje swój charakterek ale nowi państwo ucza go zasad panujących w nowym domu.

Posted

Kruczus potrafi juz wchodzic na schody,nadal boi sie schodzic i trzeba go znosić.I chciał spac w sypialni nowych oaństwa,ale niestey musiał zadowolić sie własnym legowiskiem.Oglądał telewizję w ,której nadawano film przyrodniczy o niedżwiedziach i nasz dzielny Kruczus rzucił sie na niedzwiedzia w telewizji!.

Posted

Zapomniała o najwazniejszym nowi państwo Kruczusia nie tylko zwrócili za transport Kruczka ale przekazali nam pieniądze na nasze inne psiaki.Z otrzymanej kwoty 300zł(tak,tak!) 140 zł to zwrot kosztów transportu a pozostałe to 160zł to pieniądze na nasze psiaki.Tę drugą kwotę proponuje przeznaczyć na zakup specjalistycznej karmy weterynaryjnej dla Fary !Kwotę 160zł wpisuje na watek Fary z przeznaczeniem na zakup karmy!BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE NASZYCH PSIAKÓW!Linki do naszych watków przekażę nowej rodzinie Kruczusia mailowo.

Posted

[quote name='Romka']Kruczus potrafi juz wchodzic na schody,nadal boi sie schodzic i trzeba go znosić.I chciał spac w sypialni nowych oaństwa,ale niestey musiał zadowolić sie własnym legowiskiem.Oglądał telewizję w ,której nadawano film przyrodniczy o niedżwiedziach i nasz dzielny Kruczus rzucił sie na niedzwiedzia w telewizji!.[/QUOTE]

Musi mieć świetny wzrok :-D

Posted

[quote name='Romka']Oglądał telewizję w ,której nadawano film przyrodniczy o niedżwiedziach i nasz dzielny Kruczus rzucił sie na niedzwiedzia w telewizji!.[/QUOTE]
:evil_lol: Dzielny, mądry Kruczuś!

Posted

Czytam i uśmiecham się...bardzo miłe wieści od prawdziwego Kruczka...
ale zdjęcia są już całkiem rozczulające...tak fajnie,że ta kruszynka ma bezpieczny domek,w którym jest ważna!!!!
Kruczek nauczy sie zasad domu...domek potrzeb Kruczaka,bo chcą się słuchać nawzajem...POWODZENIA!

Posted

Romcia, czekałam na Ciebie i Twój opis przekazania Kruczka....
Zdjęcia cudowne, nowa Rodzinka super, tak bardzo się cieszę, że ten biduś znalazł dom!
Teraz tylko przyzwyczajanie się do siebie i życzę SZCZĘŚCIA!
Dziękuję nowej Rodzince za serduszko :)

PS. tak mi się marzą fotki Kruczka z błyszczącą sierścią, z uśmiechem na pyszczku.... i w objęciach Pańci i Pana :)

Posted

Na prośbę Romki wrzucam zdjęcia Kruczka z nowego domu :)
Zachwycać się !!! :)

[URL=http://img245.imageshack.us/i/kruczek.jpg/][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9961/kruczek.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img571.imageshack.us/i/kruczek01.jpg/][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/6434/kruczek01.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='bahlsa']i jaka sierść piękna...:)[/QUOTE]

Piękna bo Kruczuś był kąpany przed wizyta u lekarza i dla urody, bo bądzmy szczerzy trochę brzydko pachniał.Ale teraz jest tak piękny jak na zdjęciu.Pan doktor powiedział,ze nasz Kruczuś jest w bardzo dobrej kondycji i ogólnie jest zdrowym pieskiem.Profilaktycznie Kruczuś dostał witaminki i zalecenia,zeby dobrze(czytaj:róznorodnie) jadł i będzie wszystko ok.Nauczył się schodzić ze schodów i jak mówi pan domu jest bardzo mądry.Czekamy na dalsze wieści bo te są super!