Dzidtka_Gl Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 a jest tu ktoś z oddziału JG ??? jest szansa na jakieś stawki ? albo chociaż rozpiske ilościową ? chodzi mi o PONy i lhasa :) Quote
kivik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dzidtka napisał(a):a jest tu ktoś z oddziału JG ??? jest szansa na jakieś stawki ? albo chociaż rozpiske ilościową ? chodzi mi o PONy i lhasa :) przydalby sie plan sedziowania...moje zwykle sa na koncu..nie musialabym wyjezdzac o 6 rano... Quote
Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 flashka-g napisał(a):jeszcze Savannah jedzie z huskymi:)a ja własciwie z nimi:cool3: Tak Asiu nie da się ukryc:cool3: Porobie wreszcie fotki KC:razz::razz: Quote
maga18 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 a jak chce sie na MP do JG zapisac to mozna to zrobic na miejscu w dniu wystawy? czy trzeba bylo to robic wraz ze zgloszeniem psa? :razz: Quote
maga18 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Savannah napisał(a):Tak Asiu nie da się ukryc:cool3: Porobie wreszcie fotki KC:razz::razz: i moim tez :loveu: :evil_lol: Quote
Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 maga18 napisał(a):i moim tez :loveu: :evil_lol: Tak Madziu Twoim tez, trzeba za Opole odkuc sobie nie:cool3::cool3: ale za to myśle że lepsze krajobrazy, no wiesz jakies górki w oddali i te sprawy:cool3: mam racje nie:razz:;) Quote
Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 maga18 napisał(a):a jak chce sie na MP do JG zapisac to mozna to zrobic na miejscu w dniu wystawy? czy trzeba bylo to robic wraz ze zgloszeniem psa? :razz: wiesz....szczerze czasem można na wystawie, a czasem ci powiedza że to sie zglasza wczesniej...sama nie wiem:roll: Quote
Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dzidtka napisał(a):lepiej sie skup na lhasakach :) toż to wszystko ta sama grupa wiec loos:cool3: Quote
Shanny.. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Jak ktoś bedzie mógł, to proszę o parę fotek seterków :loveu: Zdrówko Quote
kivik Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 eveandAxel napisał(a):to i ja się zgłaszam! jedziemy, hmm... chyba że jak zadzwonię żeby potwierdzić to powiedzą że nie przyjęte bo po terminie!:evil_lol: zobaczymy, troszkę mi się przyspało:evil_lol: Ale to nasze początki, do przyszłego roku się rozkręcimy! hmmm... widzę że ktoś z Gliwic tu gości, jakby się okazało że jadę sama to się pod was podczepię!:p :roll: bo ja świeży kierowca jestem:roll: eveandAxel, wiesz już czy jedziesz? mnie ogólnie trochę ten wyjazd przeraża,ostatnio Ostravę odchorowałam (naprawdę) a to dużo bliżej..a może zabierzemy się jakoś razem? Może ktoś jeszcze się ze Śląska wybiera? Quote
Gosia&Aston Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja jade z moim szpicem wilczym, ale z Wrocławia. Mam nadzieje, ze nie bedzie padac, bo jak bylismy w Opolu, to bylo nieciekawie.:razz: Quote
flashka-g Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 wlasnie w tym sek ze ma lac..i z dnia na dzien coraz gorsza pogode przepowiadaja;( a ja bede z owłosionym grzywaczem wiec bedzie niezła kiszka;/ Quote
Monia-Fionia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 ja dzisiaj dzwoniłam do Jeleniej Góry.Potwierdzenia właśnie dzisiaj wysyłali.Od jutra ma byc dostępny katalog na ich stronie internetowej. Ale uwaga,zmiana miejsca wystawy w stosunku do zeszłych lat.Juz nie na lotnisku ale na stadionie w kierunku na Cieplice/tam gdzie przed laty/. Quote
Aga i Tajga Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja tez tam jade moze uda mi sie kogos z Was spotkac? Jade z dwoma briardzikami mozecie mnie szukac bede miala identyfikator (zoltego briardzika z napisem: Agnieszka Ekiert na "klacie") Tez juz nie moglam sie doczekac potwierdzenia i zadzwonilam (dla porownania dodam, ze z Leszna juz doszlo a wystawa dopiero 27) Quote
Martyna Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Nie wiem czy ktos juz to pisal, ale jest juz wykaz zgloszonych psow ;-) http://www.jeleniagora.zkwp.pl/images/jg_wykaz.rtf i plan: http://www.jeleniagora.zkwp.pl/images/jg_plan.rtf Jesli sie powtarzam to sorry :D Quote
eveandAxel Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kivik powiem ci tak, dzwonić nie będę bo widzę że przyjeli, jesteśmy na liście:multi: :multi: :multi: Ale pozostaje jeszcze kwestia samochodu, niezdążył podjechać do mechanika a ostatnio coś tam w nim poważnie stuka, po moich wojażach, niewiem czy da radę jeszcze tyle kilometrów pociągnąć, wszystko zależy od decyzji TZ'a , tak więc wiedzieć na sto procent czy jadę będę pewnie dopiero gdzieś w czwartek , piątek, :shake: Zaraz jak coś się wykluje pośle ci pw, i się umówimy gdzieś na trasie, bo z tego co widzę i tak będziemy musieli na Gliwice jechać, potem strzał na Wrocław. Jedzie ze mną w aucie dwoje znajomych więc jakoś sobie wszyscy poradzimy.;) także trzymajcie kciuki!:evil_lol: Quote
kivik Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :evil_lol: eveandAxel napisał(a):Kivik powiem ci tak, dzwonić nie będę bo widzę że przyjeli, jesteśmy na liście:multi: :multi: :multi: Ale pozostaje jeszcze kwestia samochodu, niezdążył podjechać do mechanika a ostatnio coś tam w nim poważnie stuka, po moich wojażach, niewiem czy da radę jeszcze tyle kilometrów pociągnąć, wszystko zależy od decyzji TZ'a , tak więc wiedzieć na sto procent czy jadę będę pewnie dopiero gdzieś w czwartek , piątek, :shake: Zaraz jak coś się wykluje pośle ci pw, i się umówimy gdzieś na trasie, bo z tego co widzę i tak będziemy musieli na Gliwice jechać, potem strzał na Wrocław. Jedzie ze mną w aucie dwoje znajomych więc jakoś sobie wszyscy poradzimy.;) także trzymajcie kciuki!:evil_lol: my też jestesmy i nawet konkurecje mamy:( mam nadzieje, ze z autkiem bedzie wszystko dobrze. ..jakby jednak nie, to ja bede miala miejsce i moge cie zabrac..szkoda byloby nie jechac..jakby co, daj znac..ja jestem na etapie szukania sobie kogos, kto ze mna pojedize, bo sama to nie bardzo, nawet klatki dla psa nie mam:(zeby go wieźć..trzymam kciuki za Twoje autko:):evil_lol: Quote
Gosia&Aston Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A my znowu sami jestesmy,hehe. tym sposobem dorobimy sie tytulu reproduktora w barrrrrrrrrrrrrrrdzo krotkim czasie:evil_lol: heheh Quote
eveandAxel Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 hmmm... wiesz Kivik może bym i chętnie skorzystała ale ja hmm... jadę z dogiem niemieckim, na etapie uwielbienia dla suczek a nielubienia piesków, no i nie wiem jakby to przetrzymało twoje autko...:roll: :evil_lol: to długa podróż...:evil_lol: Quote
kivik Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Gosia&Aston napisał(a):A my znowu sami jestesmy,hehe. tym sposobem dorobimy sie tytulu reproduktora w barrrrrrrrrrrrrrrdzo krotkim czasie:evil_lol: heheh :lol: u mnie w każdej klasie jest po jednym psie, a tylko u mnie są 2:( t osie nazywa sprawiedliwość:) Quote
Recommended Posts