kivik Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 eveandAxel napisał(a):hmmm... wiesz Kivik może bym i chętnie skorzystała ale ja hmm... jadę z dogiem niemieckim, na etapie uwielbienia dla suczek a nielubienia piesków, no i nie wiem jakby to przetrzymało twoje autko...:roll: :evil_lol: to długa podróż...:evil_lol: oj..no to mógłby byc problem..moje autko za duże nie jest:(w sumie to jest małe:(buuuuu:placz: a razem byłoby fajnie...tak czy tak, mam nadzieje, ze siętam spotkamy:) Quote
Shanny.. Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Dostałam dziś potwierdzenie :) My w klasie tez znów sami. Ktoś pstryknie pare fotek seterkom? Nie ma ich duzo... :saint1: Quote
Gosia&Aston Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ja nadal nie mam nic w skrzynce, ale mysle, ze juz jutro powino cos byc...Nie moge sie doczekac:) Quote
Aga i Tajga Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A do nas dzisiaj przyszlo:multi: W pieskach mamy w konkurencji 3:-( a w suczkach jestesmy sami :multi: Quote
eveandAxel Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ja też dostałam wczoraj pocztą potwierdzenie i numerek:p szybciutko, przynajmniej na to już czekać nie trzeba. Quote
Gosia&Aston Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 tez juz mam:) no to czekamy tylko na niedziele:) Quote
iza Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 My dostalismy potwierdzenie wczoraj, zmienili nam sedziego w I gr:mad: Jedziemy juz dzisiaj :lol: , pozwiedzać okolice :multi: , mam nadzieję że pogoda dopisze:cool1: a w niedzielę się nie sprawdzi, bo zapowiadają deszcz:angryy: Quote
flashka-g Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 no to Iza sie spotkamy:) ja juz takze dostałam potwierdzenie. Quote
kivik Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 no to trochę dogomaniaków tam będzie:) a taka malutka wystawa..może pierwszy raz kogoś poznam..bo ja tu nowa jestem:) Quote
flashka-g Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ja tylko dostaje depresji na mysl o tej pogodzie:((( Quote
flashka-g Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 mam takie pytanko czy moze ktos jedzie przez Opole albo do Opola i miałby miejsce dla mnie i suki w malym transporterze. Bo nie mam jak sie do domu dostac:roll: Quote
kivik Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 flashka-g napisał(a):mam takie pytanko czy moze ktos jedzie przez Opole albo do Opola i miałby miejsce dla mnie i suki w malym transporterze. Bo nie mam jak sie do domu dostac:roll: jade z Gliwic, nie wiem jak daleko od autostrady jest Opole..jesli blisko, to moge Cie zabrac:) Quote
Olund Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 A ja mam takie pytanko do której tam sa zgłoszenia psów?? Do 9:00? Quote
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Podobno mała zmiana pogody..ma byc troche lepiej niz zapowiadali kilka dni temu..ale deszcz nas nie ominie:roll: :placz: Quote
eveandAxel Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 To do zobaczenia jutro! życzymy powodzenia!:p Kivik o której tak orientacyjnie wyjeżdżasz rano? Quote
kivik Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 eveandAxel napisał(a):To do zobaczenia jutro! życzymy powodzenia!:p Kivik o której tak orientacyjnie wyjeżdżasz rano? planuję około 7. droga to jakos podobno 3,5 godziny czyli bedziemy przed 11. A przede mna jest 30 psów, czyli chyba akurat:) A ty? I jak się nazywa Twój pies? To się jakoś znajdziemy:) Moja to SUPER IMPREZA, jamnik szorstki standard, jedyna czarna, łątwo zauważyć. Quote
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 ja bede gdzies na wystawie juz o 8...własnie jestem w trakcie odprawiania modłów szamańskich o ładna pogode:lol: Quote
kivik Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 flashka-g napisał(a):ja bede gdzies na wystawie juz o 8...własnie jestem w trakcie odprawiania modłów szamańskich o ładna pogode:lol: to ja się do modłow dołączam:evil_lol:..im więcej osób, tym szanse mamy chyba większe:) u mnie już się chmury nazbierały za oknem, co mi humoru nie poprawia:( Quote
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 u mnie dokladnie to samo:roll: , ale chmury jak chmury...byle nie padało... Quote
kivik Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 flashka-g napisał(a):u mnie dokladnie to samo:roll: , ale chmury jak chmury...byle nie padało...\ według prognozy deszcze mają być przelotne..ja mam nadzieję, że będą przelatywać tak kawałek od nas... Quote
flashka-g Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 wiesz ale nawet deszcz przelotny dla psa długowłosego gdzie przy mokrej trawie ma wykonac jakies kroki- jest powiedzmy samobójstwem:)) Quote
kivik Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 flashka-g napisał(a):wiesz ale nawet deszcz przelotny dla psa długowłosego gdzie przy mokrej trawie ma wykonac jakies kroki- jest powiedzmy samobójstwem:)) 3/4 psów jak nie więcej to w deszczu w ogóle nie chce chodzic.. ale odprawiajmy modły dalej.. Quote
eveandAxel Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 To i ja dołanczam, i u mnie chmury i wichura!:razz: Kivik-Wyjeżdżamy troche wcześniej, z Rybnika koło 5.00:roll: , Mój to Nothing Else Matters BALAO - błękitny dog niemiecki w młodzieży. :p Czy możecie mi powiedzieć czy jak przyjadę tak na 10.00 to dostanę katalog, bo na potwierdzeniu pisze że wydają od 8-9.45? A co potem??:razz: Quote
kivik Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 eveandAxel napisał(a):To i ja dołanczam, i u mnie chmury i wichura!:razz: Kivik-Wyjeżdżamy troche wcześniej, z Rybnika koło 5.00:roll: , Mój to Nothing Else Matters BALAO - błękitny dog niemiecki w młodzieży. :p Czy możecie mi powiedzieć czy jak przyjadę tak na 10.00 to dostanę katalog, bo na potwierdzeniu pisze że wydają od 8-9.45? A co potem??:razz: no to spotkamy sie na wystawie:) chyba dają, bo ja planuje być troche pozniej..pogoda nieciekawa,wiec wole pozniej przyjechac i oszczedzic czekania na ocene Quote
pentu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Bob W Chinskich Grzywaczach Sasquehanna(fci)sabda Quote
Recommended Posts