flashka-g Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 odpisali mi ze intery za darmo:)to super;) wysle dzisiaj zgloszenie;) Quote
Savannah Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 flashka-g napisał(a):odpisali mi ze intery za darmo:)to super;) wysle dzisiaj zgloszenie;) no mi tez potwierdzili niedawno zgloszenia:multi: to zgłaszaj Asia KC :cool3: Pozdrawiam Quote
flashka-g Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 no zgłosze ja na dniach, muszetylko dzisiaj poskanowac i pokserowac pare rzeczy:) Quote
flashka-g Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 ja jzu wczesniej gdzie taki Topic załozyłam..albo cos podobnego...ja w kazdym razie jade:) z grzywaczka swoja do championow. Quote
maga18 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 ja sie wybieram :) 2 x chinski grzywacz :cool1: Quote
Ania_Carmen Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A ja miałam jechać, i teraz już nie wiem :roll: och, z tym czasem... Quote
flashka-g Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 jeszcze Savannah jedzie z huskymi:)a ja własciwie z nimi:cool3: Quote
kivik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a przy okazji sie zareklamuje miejscem w samochodzie, jakby ktos byl chetny:lol: fajna majowka sie szykuje:lol: Quote
Ania_Carmen Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 W tamtym roku, tak się zbierało, zbierało i w końcu przeszło bokiem. Zobaczymy jak w tym będzie. :roll: Nie ma to jak wystawy na powietrzu, z małym urwaniem chmurki :evil_lol: Quote
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ja ostatnio w Jeleniej bylam w 2003 i tez mialam maly prysznic :) Quote
flashka-g Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 tez wtedy bylam:roll: ...kurcze bedzie starsznie jak bedzie padac..cala moja robota wteyd na marne idzie;p Quote
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 dlatego ja tak lubie zagraniczne wystawy w halach :) przynajmniej psy sie nie brudza jak pada hihi Quote
flashka-g Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no:roll: kurcze moim zdaniem kazda otwarta wystawa powinna byc dla psow ras długowłosych i nie tylko pod jakims zadaszeniem - np. namioty podobne jak Leszno czy Szilvasvarad. Jeszcze tak jak bokser wyglada umokniety, tak np. pudel, czy york niczym nie przypominaja danej rasy i czym bardziej ejst to niepsrawiedliwe dla nich na pozniejszych BOG i Best in show poniewaz obniza to ich poziom wizualny. Quote
Ania_Carmen Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No,w Lesznie pod namiocikami fajnie, głównie przy takich temperaturach jakie były w tamtym roku. W Jeleniej w tym roku będzie ładnie, musi być ładnie :mad: Chociaż rok temu moja goldenica nie potrzebowała deszczyku, żeby się upiększyć :evil_lol: Poszła sobie kopać myszki na pole, koło terenu wystawy :lol: Na szczęście do wejścia na ring mieliśmy jeszcze troche czasu, to zdążyła wyschnąć i się wykruszyć :cool3: Quote
Ania_Carmen Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jośka napisał(a):Ado kiedy jetr termin zgłoszenia psa?:roll: do 25 kwietnia Quote
Ania_Carmen Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja dzisiaj dzwoniłam do oddziału, i całe szczęście, bo okazało się, że doszło zgłoszenie tylko jednego psa :roll: Nawet nie wiem kto sędziuje moją rase. Pani z którą rozmawiałam stwierdziła, że ona nie wie. To ciekawe kto ma wiedzieć :angryy: Trudno, przekonamy się na wystawie. flashka-g na potwierdzenie chyba jeszcze poczekasz, bo jak sami stwierdzili, mają tam straszny bałagan :shake: Quote
eveandAxel Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 to i ja się zgłaszam! jedziemy, hmm... chyba że jak zadzwonię żeby potwierdzić to powiedzą że nie przyjęte bo po terminie!:evil_lol: zobaczymy, troszkę mi się przyspało:evil_lol: Ale to nasze początki, do przyszłego roku się rozkręcimy! hmmm... widzę że ktoś z Gliwic tu gości, jakby się okazało że jadę sama to się pod was podczepię!:p :roll: bo ja świeży kierowca jestem:roll: Quote
kivik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 eveandAxel napisał(a):to i ja się zgłaszam! jedziemy, hmm... chyba że jak zadzwonię żeby potwierdzić to powiedzą że nie przyjęte bo po terminie!:evil_lol: zobaczymy, troszkę mi się przyspało:evil_lol: Ale to nasze początki, do przyszłego roku się rozkręcimy! hmmm... widzę że ktoś z Gliwic tu gości, jakby się okazało że jadę sama to się pod was podczepię!:p :roll: bo ja świeży kierowca jestem:roll: eveandAxel wybierz sie pliz..mi tez byloby razniej z kims jechac samochodem:))))no i na samej wystawie tez:) Quote
warg2003warg Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja mam w tym czasie wystawę pastuchów i próby pasienia w Chybiu. Quote
kivik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 warg2003warg napisał(a):Ja mam w tym czasie wystawę pastuchów i próby pasienia w Chybiu. szkoda, ale pamietaj ze spotykamy sie w Bytomiu:) Quote
Recommended Posts