Jump to content
Dogomania

XXXI Karkonoska Wystawa Psów Rasowych Jelenia Góra 14.05.2006r

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
odpisali mi ze intery za darmo:)to super;) wysle dzisiaj zgloszenie;)

no mi tez potwierdzili niedawno zgloszenia:multi: to zgłaszaj Asia KC :cool3:
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

no:roll: kurcze moim zdaniem kazda otwarta wystawa powinna byc dla psow ras długowłosych i nie tylko pod jakims zadaszeniem - np. namioty podobne jak Leszno czy Szilvasvarad. Jeszcze tak jak bokser wyglada umokniety, tak np. pudel, czy york niczym nie przypominaja danej rasy i czym bardziej ejst to niepsrawiedliwe dla nich na pozniejszych BOG i Best in show poniewaz obniza to ich poziom wizualny.

Posted

No,w Lesznie pod namiocikami fajnie, głównie przy takich temperaturach jakie były w tamtym roku.
W Jeleniej w tym roku będzie ładnie, musi być ładnie :mad:
Chociaż rok temu moja goldenica nie potrzebowała deszczyku, żeby się upiększyć :evil_lol: Poszła sobie kopać myszki na pole, koło terenu wystawy :lol: Na szczęście do wejścia na ring mieliśmy jeszcze troche czasu, to zdążyła wyschnąć i się wykruszyć :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Ja dzisiaj dzwoniłam do oddziału, i całe szczęście, bo okazało się, że doszło zgłoszenie tylko jednego psa :roll:
Nawet nie wiem kto sędziuje moją rase. Pani z którą rozmawiałam stwierdziła, że ona nie wie. To ciekawe kto ma wiedzieć :angryy: Trudno, przekonamy się na wystawie.

flashka-g na potwierdzenie chyba jeszcze poczekasz, bo jak sami stwierdzili, mają tam straszny bałagan :shake:

Posted

to i ja się zgłaszam! jedziemy, hmm... chyba że jak zadzwonię żeby potwierdzić to powiedzą że nie przyjęte bo po terminie!:evil_lol: zobaczymy, troszkę mi się przyspało:evil_lol: Ale to nasze początki, do przyszłego roku się rozkręcimy!
hmmm... widzę że ktoś z Gliwic tu gości, jakby się okazało że jadę sama to się pod was podczepię!:p :roll: bo ja świeży kierowca jestem:roll:

Posted

eveandAxel napisał(a):
to i ja się zgłaszam! jedziemy, hmm... chyba że jak zadzwonię żeby potwierdzić to powiedzą że nie przyjęte bo po terminie!:evil_lol: zobaczymy, troszkę mi się przyspało:evil_lol: Ale to nasze początki, do przyszłego roku się rozkręcimy!
hmmm... widzę że ktoś z Gliwic tu gości, jakby się okazało że jadę sama to się pod was podczepię!:p :roll: bo ja świeży kierowca jestem:roll:

eveandAxel wybierz sie pliz..mi tez byloby razniej z kims jechac samochodem:))))no i na samej wystawie tez:)

Posted

warg2003warg napisał(a):
Ja mam w tym czasie wystawę pastuchów i próby pasienia w Chybiu.

szkoda, ale pamietaj ze spotykamy sie w Bytomiu:)