Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suuuuuper:mad: To jak czasem nie ma formularza internetowego na stronie albo oddzial przyjmuje zgloszenia tylko listownie to chyba powinnismy sie wszyscy zglaszac rezerwowo na inne wystawy, bo "a nuz Poczta dostarczy gdzie indziej":diabloti:

Posted

[quote name='UTAAP']A wlasnie - to jest na powietrzu czy w hali jakiejs?[/quote]

no własnie :roll:
ja sobie nie wyobrazam zeby to bylo na powietrzu z taka pogodą tym bardziej ze jade z "kudłaczem" :evil_lol:

Posted

Na wszelki wypadek biore parasolke :cool3:
jak mi sie napis na bluzce podczas prania nie rozpłynie to bede w bialym t-shircie z granatowym napisem GUCIA (R) =) ;-)

Posted

Pat-brutus, dzieki, ale ja to sie chyba pogubię, przepisałam sobie to na karteczkę i będę jechac zgodnie z Twoimi wskazówkami.
Jednak wydaje mi się że to nie ten sam stadion, jakoś dojedziemy, tylko barrrrrrrrdzo martwi mnie ta pogoda:placz: , nasze kerry na mokro nie wyglądają zbyt atrakcyjnie:angryy:

Posted

z moich obserwacji pogodowych od jakichs 3 dni od rana do godziny ok 15jest pieknie, nawet upal. Potem sie robi chlodniej, slonce zachodzi. I tylko czekac na ulewe - przeszla u mnie jakies pol godziny temu, ale to taka ze szok ...

Posted

Ja jestem dobrej myśli...
W Radomiu ma padać tylko w nocy z soboty na niedzielę. Na czas wystawy opady nie są raczej przewidywane, wilgotność ok. 40%, częściowe pokrycie wysokimi chmurkami więc powinno być dużo słoneczka. Temperaturka ok. 20 stopni.
No dobra, koniec marzeń, teraz coś z realu:
Pamiętam jak dziś, lipiec 2003, nieliczne cienie dostępne na terenie stadionu miały duże wzięcie, a na płycie boiska ponad 40 stopni...:angryy:

Pozdrawiam
[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG]

Posted

ja się wtedy tak spaliłam, że następnego dnia bluzki nie mgołam założyc. Widzę, że sporo osób jedzie do Radomia, a w sumie niewielka wystawa...

Posted

[quote name='Loona']ja się wtedy tak spaliłam, że następnego dnia bluzki nie mgołam założyc. Widzę, że sporo osób jedzie do Radomia, a w sumie niewielka wystawa...[/quote]
Wystawa niewielka, ale w centrum Polski.
Pzdr.

Posted

Ze względów organizacyjnych (dojazdowych) bardzo mnie interesuje kolejnosc ras jaka bedzie na ringu u p.sędziny Opary - ocenia m.in. goncze polskie i ogary polskie. Czy ktos moze wie? Mamy problemy dojazdowe i godzina chociaz w przyblizeniu, bardzo by nam ulatwila. Prosze pomozcie!

Posted

:lol: bylam na stronce, jest plan sedziowania, numerki, ale czy rasy bede wchodzily w tej kolejnosci? Bo chyba sama przyznasz ze jest roznica czy dana rasa wejdzie do oceny miedzy godz. 10-12, czy np. miedzy 12 a 14 godz. zabieram ze soba kilka psow, musze je zebrac od wlacicieli... i dla mnie jest roznica czy mam byc na godz. 10 , czy tez moge przyjechac na godz. 12.:lol: