AnkaW Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 KOCHANA POCZTA POLSKA :diabloti: w dobie sms-ów, maili, mają taki nawał pracy, że może im się coś pomylić :angryy: :angryy: :angryy: Quote
UTAAP Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Suuuuuper:mad: To jak czasem nie ma formularza internetowego na stronie albo oddzial przyjmuje zgloszenia tylko listownie to chyba powinnismy sie wszyscy zglaszac rezerwowo na inne wystawy, bo "a nuz Poczta dostarczy gdzie indziej":diabloti: Quote
blaira Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Sluchajcie jestem przerazona pogoda :shake: narazie sie zapowiada ze bedzie "mokro":mad: Quote
UTAAP Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 A wlasnie - to jest na powietrzu czy w hali jakiejs? Quote
karolayna Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='UTAAP']A wlasnie - to jest na powietrzu czy w hali jakiejs?[/quote] no własnie :roll: ja sobie nie wyobrazam zeby to bylo na powietrzu z taka pogodą tym bardziej ze jade z "kudłaczem" :evil_lol: Quote
jostra Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ja na tym stadionie nie widziałam żadnej hali, pod dachem było tylko WC. :razz: Moje psiska "na mokro" też najlepiej nie wyglądają. :placz: Quote
Bulwinka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 wystawy w Radomiu są zawsze na zewnątrz ! no i niestety , ale zapowiadają opady :p Quote
Julka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ja szykuję już czapkę z daszkiem ;) Na szczęście wystawiam ASTa, więc się nie skudłaci. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Jeżeli pogoda nie dopisze, to to bedzie moja pierwsza wystawa w Radomiu, gdzie nie będzie upalów!!! Az nie do wiary! Oby tylko nie padało...:modla: Pzdr. Quote
Guciek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Na wszelki wypadek biore parasolke :cool3: jak mi sie napis na bluzce podczas prania nie rozpłynie to bede w bialym t-shircie z granatowym napisem GUCIA (R) =) ;-) Quote
Zebra Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Pat-brutus, dzieki, ale ja to sie chyba pogubię, przepisałam sobie to na karteczkę i będę jechac zgodnie z Twoimi wskazówkami. Jednak wydaje mi się że to nie ten sam stadion, jakoś dojedziemy, tylko barrrrrrrrdzo martwi mnie ta pogoda:placz: , nasze kerry na mokro nie wyglądają zbyt atrakcyjnie:angryy: Quote
Guciek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 zebra - na ten stadion sie wchodzi przez taką dużą bramę ;-) z tego co mi wiadomo to na tym samym stadionie były obie wystawy. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Mam, mam, mam!!! Dostałam potwierdzenia. Ale jednocześnie trochę się zmartwiłam, bo napisano na potwierdzeniu, że nie opłacilam wystawy. A opłacilam!!! Pzdr. Quote
karolayna Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 moze byc i upal byle by nie padało :modla::modla: bo w moim przyadku deszcz to będzie jedna wielka katastrofa:-( Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 No, baski też nie przepadają za deszczem... Pzdr. Quote
Guciek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 z moich obserwacji pogodowych od jakichs 3 dni od rana do godziny ok 15jest pieknie, nawet upal. Potem sie robi chlodniej, slonce zachodzi. I tylko czekac na ulewe - przeszla u mnie jakies pol godziny temu, ale to taka ze szok ... Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 To tak, jak w W-wie. Nawet w telewizji były zakłócenia - XXI wiek!!! Pzdr. Quote
baskomaniak Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja jestem dobrej myśli... W Radomiu ma padać tylko w nocy z soboty na niedzielę. Na czas wystawy opady nie są raczej przewidywane, wilgotność ok. 40%, częściowe pokrycie wysokimi chmurkami więc powinno być dużo słoneczka. Temperaturka ok. 20 stopni. No dobra, koniec marzeń, teraz coś z realu: Pamiętam jak dziś, lipiec 2003, nieliczne cienie dostępne na terenie stadionu miały duże wzięcie, a na płycie boiska ponad 40 stopni...:angryy: Pozdrawiam [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lol.gif[/IMG] Quote
Loona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ja się wtedy tak spaliłam, że następnego dnia bluzki nie mgołam założyc. Widzę, że sporo osób jedzie do Radomia, a w sumie niewielka wystawa... Quote
AnkaW Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Kochani :lol: :lol: ja jadę więc będzie upał dopóki tam będę :p , więc módlcie się żeby nam dobrze poszło :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Loona']ja się wtedy tak spaliłam, że następnego dnia bluzki nie mgołam założyc. Widzę, że sporo osób jedzie do Radomia, a w sumie niewielka wystawa...[/quote] Wystawa niewielka, ale w centrum Polski. Pzdr. Quote
malgosia_1 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ze względów organizacyjnych (dojazdowych) bardzo mnie interesuje kolejnosc ras jaka bedzie na ringu u p.sędziny Opary - ocenia m.in. goncze polskie i ogary polskie. Czy ktos moze wie? Mamy problemy dojazdowe i godzina chociaz w przyblizeniu, bardzo by nam ulatwila. Prosze pomozcie! Quote
Julka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 malgosia1 wszystko podane na stronie włącznie z numerami ringów. Quote
malgosia_1 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :lol: bylam na stronce, jest plan sedziowania, numerki, ale czy rasy bede wchodzily w tej kolejnosci? Bo chyba sama przyznasz ze jest roznica czy dana rasa wejdzie do oceny miedzy godz. 10-12, czy np. miedzy 12 a 14 godz. zabieram ze soba kilka psow, musze je zebrac od wlacicieli... i dla mnie jest roznica czy mam byc na godz. 10 , czy tez moge przyjechac na godz. 12.:lol: Quote
Recommended Posts