AGA35 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 cioteczki zaciskamy łapki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby to był TEN WYMAŻONY DOMEK !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ronja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 jeszcze trzeba trzymać do jutra:) [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/4ebd460f.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/abba5fd2.jpg[/IMG] Quote
Vasco Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Oj, ciotki, paznokci już nie mam od obgryzania z niecierpliwości ;);) Quote
ronja Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 chyba mogę zdradzic:) Bunia rano pojechała do swojego nowego domu. Przed chwilą rozmawialam z panią Buni - jest wszystko dobrze, rezydent Łako w pełni Bunię zaakceptował, Bunia grzeczna, na spacerku się załatwiła, bawi się piszczącą kością. Domek wg mnie marzenie:) Quote
obraczus87 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='ronja']chyba mogę zdradzic:) Bunia rano pojechała do swojego nowego domu. Przed chwilą rozmawialam z panią Buni - jest wszystko dobrze, rezydent Łako w pełni Bunię zaakceptował, Bunia grzeczna, na spacerku się załatwiła, bawi się piszczącą kością. Domek wg mnie marzenie:)[/QUOTE] Wiedzialam :lol: Otwarcie moge już napisac, że jestem megaaaaa szczęśliwa!! W końcu Buniakowi sie udało :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Buniaku bardzo dużo szczęścia zyczymy :) Kochana sunieczko :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ALE SUPER WIESCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :loveu: wkoncu sie doczekala :loveu: czekamy na kolejne wiesci :D Quote
obraczus87 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]HURRA ! ! ! ! [/B][/COLOR][/SIZE] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::jumpie::jumpie::jumpie: [/CENTER] Quote
Ilka21 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Wieści Buniowe super, bardzo się cieszę bo Bunia i jej dzieci znalazły szczęście, żebym wiedziała że szybko tak Bunia moją prośbę spełni i zlituje się nad cioteczkami to napisałabym to wcześniej ;) Quote
Vasco Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nareszcie:):):) przekochane suczydło ma swój własny domek! Buniaku - duuuużo szczęścia:):) Quote
anouk92 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 W końcu Bunia się doczekała!!!!! Hurrrrraaaa!!!!Super!!!! Powodzenia mała!!!!! Quote
alekso Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 żeby nie zapeszać, postanowiłam w tym miesiącu wpłacić moją deklarację kilka dni później niż zawsze i proszę!!!! bardzo się cieszę!!! :) Quote
AGA35 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 kochane cioteczki wiem ze jest zdecydowanie za wcześnie na dzielenie się " spadkiem " po ale jak będzie wszystko w porządku to czy bym mogła te 130 zł przeznaczyć na opłacenie hoteliku dla suki, którą wyciągnełyśmy miesiąc temu, ale nie mamy na nią żadnej deklaracji. [IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/543d3cc0.jpg[/IMG] [IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/26972e47.jpg[/IMG] Quote
Ilka21 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Myślę że chyba żadna z ciotek nie będzie miała nic przeciwko :) Quote
*anusia&ajlu* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 a macie watek suni? bo bym mogla dalej deklaracje Buni podtrzymac tylko juz na tamta suke;) Quote
AGA35 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 super bardzo się cieszę , to zabieram się do zakładania wątku :-) Quote
AGA35 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 chyba się zz bardzo cieszyłam :-( dzis zadzwoniła do mnie obecna pani Buni i powiedziala że mają dosyć poważny problem , bo bunia wręcz rzuca się na jej męża !!!!! nie toleruje go zupełnie :-( pan nie moze się odkręcić do niej plecami bo ta od razu warczy i statuje z zębami :-( .Poprosiłm cioteczke kago o inyerwencję , i porosiłam taże panią żeby zadzwoniła do marty , tam też na początku był poroblem że bunia boi sie facetów ale jakoś to przbrneli i udało , pani nie poddaje się i będzie próbować ale mąż moze niestety tego nie wytrzymac i buniak zwowu będzie do adopcji:-( Quote
obraczus87 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Nie jest dobrze :( ale mam nadzieje ze rozmowa z Kago oraz Ronja pomogą.. OBY!!! Quote
Ilka21 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 o matko ale to powinno być do przejścia tylko maż musi chcieć popracować i powoli musi ona zobaczyc że on jej nic nei zrobi a pokochają się, trzymam kciuki Quote
Kago Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 rozmawiałam z panią Buni, ona jest gotowa walczyć, ale jej mąż chce się Buni natychmiast pozbyć. Podałam kilka sprawdzonych sposobów na "zaprzyjaźnienie", ale Bunia napada na wszystkich facetów nie tylko na męża i nakręca psa rezydenta. Czarno to widzę, bo rezydent raczej z tych średnio posłusznych... Quote
Ilka21 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no jak mąż nie będzie chciał dać jej szansy to nici psy czują też nastawinie ludzi niestety.... Quote
Recommended Posts