Emigrantka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Znacie ta strone? [url]http://www.szlachetnapaczka.pl/o-akcji[/url] Szukalam pod "starosc i samotnosc" w Czestochowie ale... nikogo nie maja zarejestrowanego... Quote
Agmarek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='tayga']Nie bucz!!! Powiedziałaś, że idziesz spać. A ze śpiącym trudno sie dogadać :)[/QUOTE] Tak. Właśnie :lol: [quote name='Emigrantka']czekalam na jakies: kolorowych spij smacznie milej nocki a tu kuzwa NIC buuuuuuuuuuuuu spadam do wyrka - z kotami :)[/QUOTE] wszystko po kolei byleby Ci się dobrze spało :loveu: [quote name='tayga']Słuchajcie... dzisiaj sobie siedzę, piję kawkę ze Strażnikiem Miejskim u mnie w domu[/QUOTE] Ach Ty :mad: a jednak :crazyeye: [quote name='Cantadorra']Te niebieskie są rewelacyjne, też je oglądałam w lewo i w prawo. Trochę obcas wysoki, 12 cm. Nie wiem, czy bym podołała. Ja mam już tyle butów, że mi do końca życia starczy, zresztą staników też. To już chyba nałóg.[/QUOTE] Mój nałóg to jeansy i buty, więc...:oops: [quote name='tayga'] A dzisiajsza akcja dotyczyła kotka. Na placu ze sklepikami ktoś wyrzucił kociaka. Chory masakrycznie, oczy wyżarte przez KK :( Malusi, chudy, czarny... długowłosy. Niestety z powodu braku miejsca (ja juz jednego chorego mam w piwnicy), całkowitej ślepoty i dzikości strasznej kotek został uśpiony. :([/QUOTE] No i tu mi się humor spier... bo miałam Wam się pochwalić że TZ zrobił mi niespodziankę i samochód mi kupił i niezbyt trzeźwa z tego powodu jestem, bo...ten samochód...to moje marzenie...a humor mam do d...:-( Quote
Emigrantka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Tayga a wiesz co? Widzialam wczoraj i mialam Ci slac ale widze ze sama znalazlas... hehehe Pieknyyyyyyyyyyyyyyyyyy [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/5464/kotis.jpg[/IMG] Quote
Agmarek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kociak śliczny, a mnie boli głowa :oops: ale samochód stoi jak stał :diabloti: Quote
tayga Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Agmarek']Kociak śliczny, a mnie boli głowa :oops: ale samochód stoi jak stał :diabloti:[/QUOTE] Ty tu nie kituj tylko pokazuj to cudo!!! Quote
tayga Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Emigrantka']Tayga a wiesz co? Widzialam wczoraj i mialam Ci slac ale widze ze sama znalazlas... hehehe Pieknyyyyyyyyyyyyyyyyyy [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/5464/kotis.jpg[/IMG][/QUOTE] Bo to mniejszy bliźniak tego co u mnie stoi na schodach. Mój jedt duuuuuży, ten ma ze 20 cm chyba. Quote
tayga Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/653/812f5cfc01a074femed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agmarek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='tayga']Ty tu nie kituj tylko pokazuj to cudo!!![/QUOTE] Na n/k jest :diabloti: [quote name='tayga']Bo to mniejszy bliźniak tego co u mnie stoi na schodach. Mój jedt duuuuuży, ten ma ze 20 cm chyba.[/QUOTE] Co? Czy ja jeszcze nie wytrzeźwiałam? Toż to normalnych rozmiarów kot tam siedzi na tych schodach :eviltong: ale jakie cuuuudo :loveu: Mam oczywiście na myśli to żywe stworzenie :razz: Quote
tayga Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Nikusia to ogromny kizior, waży chyba ze 6 kg z czego połowa to kudły. Jest mądra (jak na kota), ostrzega przed niebezpieczeństwami, leci skarżyć na Nalę i nadzoruje wszelkie poczynania w domu :) Quote
tayga Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Agmarek']Na n/k jest :diabloti:[/QUOTE] Woooow, cudna!!!!! Quote
Agmarek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ech...zapomniałam że Emi nie ma naszej klasy :roll: [URL="http://img230.imageshack.us/i/dsc03399l0.jpg/"][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/5027/dsc03399l0.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][/URL] Quote
tayga Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Znowu by powiedziała, ze ją ignorujemy... A tymczasem to ona ignoruje nas. Okupujemy JEJ wątek od switu, a gospodyni śpi! Quote
Emigrantka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 NO fakt, spalam... ale obciach nie? DEprecha totalna... tak ogolnie.... Agmarek - piekne autko, Tayga cudo koty (ten puchaty najbardziej) :D Wcoraj kazalam sobie psice oddac bo sie okazalo ze jednak w srode nie mam wykladow wiec po co ma u obcych siedziec.... (samej jej w domu jak wiecie zostawic nie moge bo wyje, "dzieci" we Francji) Ale na bazarku Marta777 sie wczoraj pocieszylam... jak pojade do Polski w grudniu tobede miec Mikolaja :) Quote
Cantadorra Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Agmarek, pochwal się co to za auto. Nie widzę znaczka, choć wyginam się przy monitorze na wsie strony. Lubię samochody i niestety nie mam takiego jakiego bym chciala mieć, ale może kiedyś. Emi, wyslalam te srebro i zmartwilam się, że nie dotarło jeszcze. Jak pisalam na pw, niech twoja mama się pofatyguje jutro na pocztę, a jak nie będzie, to ja pójdę z kwitkiem nadania na swoją pocztę. Quote
Cantadorra Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Wczoraj bylam z chlopakami na meczu kosza Asseco Prokom-Khimki Moskwa. Super atmosfera, no i Prokom w jkońcu wygrał :), bo coś cieniują w tym sezonie :) Quote
tayga Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Cantadorra']Agmarek, pochwal się co to za auto. Nie widzę znaczka, choć wyginam się przy monitorze na wsie strony. [/QUOTE] Aga ma Mazdę CX-7 :) [quote name='Cantadorra']Lubię samochody i niestety nie mam takiego jakiego bym chciala mieć, ale może kiedyś. [/QUOTE] To zupełnie tak jak ja. Chociaż z racji zawodu TZta jeździłam już wszystkim czym sie dało. Najbardziej mi sie hybrydy podobają... silnika nie słychać :) [quote name='Cantadorra']Prokom w jkońcu wygrał :)[/QUOTE] Gratuluję, chociaż nie znam. Ze mnie kibic jak z koziej d... wiadomo co :) Quote
Emigrantka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Cantadorra - dzisiaj doszlo wszystko sreberko, dzieki :) A ja sobie dopiero zobacze w grudniu buuuuuuu :( Quote
Cantadorra Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Hybrydy są ok, mam takową przed domem, cicha, fajnie można rozjechać człowieka, bo nic nie slyszy i lezie jak krowa :), ale mi się marzy już trochę inny... A tak, mazda CX7 jest sliczna, taka damka. Idealna do torebki :) CX9 bylaby dla mnie w sam raz :) Ale poki co, to pozazdroszczę Agmarek, że ma super autko. Tylko nie szalej moja droga, głupio byłoby porysować w pierwszych trzech miesiacach pachnącą lakierem Mazdę :) Przyznam ci się, że pol roku temu, też rozważaliśmy kupno dla mnie, ale teraz nie chce papugować :) A tak naprawdę, to nie ma kasy :) Quote
Cantadorra Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Póki co muszę jeździć swoim japończykiem i nie marudzić :) Ale i tak kocham motory! Zresztą chyba wszyscy kochają motory, bo jak ich nie kochać? A co robicie zawodowo? Najbardziej mnie zaciekawia zawód Emi, bo wyjechala do Anglii i trudno jest Polakom znaleźć dobrą pracę za granicą, tak mi się wydaje. No i poszla na takie ścisłe studia. Emi, zaintrygowałaś mnie. A może pozgadujemy, która co robi? :) Quote
Emigrantka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Ja nawet prawka nie mam buuuuuuuuuuuuuuuuu Mloda teraz robi..... ja za stara, ja na rondach oczy zamykam jak taksowka jade heheehh :) Quote
Agmarek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Pomocy potrzebuję [url]http://www.dogomania.pl/threads/197039-OTWOCK-b%C5%82%C4%85ka-si%C4%99-pies?p=15803836#post15803836[/url] Quote
Emigrantka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Ja tu przyjechalam w 1991 na wizie "narzeczona" z roczna corka pod pacha... to juz kope lat. Polacy teraz tutaj sobie swietnie radza pod warunkiem ze przyjezdzaja z konkretnym zawodem i super znajomoscia jezyka... Pracowalam ostatnie 9 lat jako IT Trainer (szkoleniowiec) w szpitalach - szkolac lekarzy/pielegniarki/polozne itd na komputerowych systemach klinicznych jak i systemach dla kadr, kazdym innym systemia (w sumie ponad 17 jak ostatnio liczylam) i do tego na MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) Teraz chce dzialke zmienic i dalej szkolic ale bardziej w tzw soft skills - nie wiem jak to przetlumaczyc? Studia to... dziwna historia bo juz kiedys zaczynalam ale Mloda mi sie wtedy pochorowala na dlugo i musialam rzucic, kilka lat pozniej zaczelam znowu, zobaczymy jak pojdzie... A teraz siedze bez pracy i wydaje kase ktorej nie mam na bazarkach w stulu "sie pocieszam" :) Quote
Emigrantka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 A reszta pan co robi? Jak nie siedzicie na Dogo/nie wylapujecie chorych kotow/zabidzonych psow? Quote
tayga Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 A ja... bibliotekarz z zawodu, zamiłowania, wykształcenia... Prócz tego z TZtem prowadzimy własną działalność, która jest z racji oszczędnosci na złodziejskim ZUSie zapisana na mnie. Kasy, zwłaszcza teraz z tego dobrej nie ma, ale ciągniemy jakoś :) Quote
.blueberry. Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dziewczyny zapraszam Was na mój bazarek. Mam nadzieję że ciocia Emigrantka się nie pogniewa za reklamę ;) Ten drugi w moim podpisie. Podnoście, licytujcie, zaglądajcie :) Quote
Recommended Posts