Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tayga']Nie bucz!!! Powiedziałaś, że idziesz spać. A ze śpiącym trudno sie dogadać :)[/QUOTE]
Tak. Właśnie :lol:

[quote name='Emigrantka']czekalam na jakies:

kolorowych
spij smacznie
milej nocki

a tu kuzwa NIC
buuuuuuuuuuuuu
spadam do wyrka - z kotami :)[/QUOTE]
wszystko po kolei byleby Ci się dobrze spało :loveu:

[quote name='tayga']Słuchajcie... dzisiaj sobie siedzę, piję kawkę ze Strażnikiem Miejskim u mnie w domu[/QUOTE]
Ach Ty :mad: a jednak :crazyeye:

[quote name='Cantadorra']Te niebieskie są rewelacyjne, też je oglądałam w lewo i w prawo. Trochę obcas wysoki, 12 cm. Nie wiem, czy bym podołała. Ja mam już tyle butów, że mi do końca życia starczy, zresztą staników też. To już chyba nałóg.[/QUOTE]
Mój nałóg to jeansy i buty, więc...:oops:
[quote name='tayga']

A dzisiajsza akcja dotyczyła kotka. Na placu ze sklepikami ktoś wyrzucił kociaka. Chory masakrycznie, oczy wyżarte przez KK :( Malusi, chudy, czarny... długowłosy.
Niestety z powodu braku miejsca (ja juz jednego chorego mam w piwnicy), całkowitej ślepoty i dzikości strasznej kotek został uśpiony. :([/QUOTE]
No i tu mi się humor spier... bo miałam Wam się pochwalić że TZ zrobił mi niespodziankę i samochód mi kupił i niezbyt trzeźwa z tego powodu jestem, bo...ten samochód...to moje marzenie...a humor mam do d...:-(

Posted

[quote name='Emigrantka']Tayga a wiesz co? Widzialam wczoraj i mialam Ci slac ale widze ze sama znalazlas... hehehe Pieknyyyyyyyyyyyyyyyyyy

[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/5464/kotis.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bo to mniejszy bliźniak tego co u mnie stoi na schodach. Mój jedt duuuuuży, ten ma ze 20 cm chyba.

Posted

[quote name='tayga']Ty tu nie kituj tylko pokazuj to cudo!!![/QUOTE]
Na n/k jest :diabloti:

[quote name='tayga']Bo to mniejszy bliźniak tego co u mnie stoi na schodach. Mój jedt duuuuuży, ten ma ze 20 cm chyba.[/QUOTE]
Co? Czy ja jeszcze nie wytrzeźwiałam? Toż to normalnych rozmiarów kot tam siedzi na tych schodach :eviltong: ale jakie cuuuudo :loveu: Mam oczywiście na myśli to żywe stworzenie :razz:

Posted

Nikusia to ogromny kizior, waży chyba ze 6 kg z czego połowa to kudły.
Jest mądra (jak na kota), ostrzega przed niebezpieczeństwami, leci skarżyć na Nalę i nadzoruje wszelkie poczynania w domu :)

Posted

Ech...zapomniałam że Emi nie ma naszej klasy :roll:

[URL="http://img230.imageshack.us/i/dsc03399l0.jpg/"][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/5027/dsc03399l0.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][/URL]

Posted

NO fakt, spalam... ale obciach nie?

DEprecha totalna... tak ogolnie....
Agmarek - piekne autko, Tayga cudo koty (ten puchaty najbardziej)

:D

Wcoraj kazalam sobie psice oddac bo sie okazalo ze jednak w srode nie mam wykladow wiec po co ma u obcych siedziec.... (samej jej w domu jak wiecie zostawic nie moge bo wyje, "dzieci" we Francji)

Ale na bazarku Marta777 sie wczoraj pocieszylam... jak pojade do Polski w grudniu tobede miec Mikolaja :)

Posted

Agmarek, pochwal się co to za auto. Nie widzę znaczka, choć wyginam się przy monitorze na wsie strony. Lubię samochody i niestety nie mam takiego jakiego bym chciala mieć, ale może kiedyś.
Emi, wyslalam te srebro i zmartwilam się, że nie dotarło jeszcze. Jak pisalam na pw, niech twoja mama się pofatyguje jutro na pocztę, a jak nie będzie, to ja pójdę z kwitkiem nadania na swoją pocztę.

Posted

[quote name='Cantadorra']Agmarek, pochwal się co to za auto. Nie widzę znaczka, choć wyginam się przy monitorze na wsie strony. [/QUOTE]
Aga ma Mazdę CX-7 :)
[quote name='Cantadorra']Lubię samochody i niestety nie mam takiego jakiego bym chciala mieć, ale może kiedyś.
[/QUOTE]
To zupełnie tak jak ja. Chociaż z racji zawodu TZta jeździłam już wszystkim czym sie dało. Najbardziej mi sie hybrydy podobają... silnika nie słychać :)
[quote name='Cantadorra']Prokom w jkońcu wygrał :)[/QUOTE]
Gratuluję, chociaż nie znam. Ze mnie kibic jak z koziej d... wiadomo co :)

Posted

Hybrydy są ok, mam takową przed domem, cicha, fajnie można rozjechać człowieka, bo nic nie slyszy i lezie jak krowa :), ale mi się marzy już trochę inny...

A tak, mazda CX7 jest sliczna, taka damka. Idealna do torebki :)
CX9 bylaby dla mnie w sam raz :) Ale poki co, to pozazdroszczę Agmarek, że ma super autko. Tylko nie szalej moja droga, głupio byłoby porysować w pierwszych trzech miesiacach pachnącą lakierem Mazdę :) Przyznam ci się, że pol roku temu, też rozważaliśmy kupno dla mnie, ale teraz nie chce papugować :) A tak naprawdę, to nie ma kasy :)

Posted

Póki co muszę jeździć swoim japończykiem i nie marudzić :)
Ale i tak kocham motory! Zresztą chyba wszyscy kochają motory, bo jak ich nie kochać?

A co robicie zawodowo? Najbardziej mnie zaciekawia zawód Emi, bo wyjechala do Anglii i trudno jest Polakom znaleźć dobrą pracę za granicą, tak mi się wydaje. No i poszla na takie ścisłe studia. Emi, zaintrygowałaś mnie.

A może pozgadujemy, która co robi? :)

Posted

Ja tu przyjechalam w 1991 na wizie "narzeczona" z roczna corka pod pacha... to juz kope lat.

Polacy teraz tutaj sobie swietnie radza pod warunkiem ze przyjezdzaja z konkretnym zawodem i super znajomoscia jezyka...

Pracowalam ostatnie 9 lat jako IT Trainer (szkoleniowiec) w szpitalach - szkolac lekarzy/pielegniarki/polozne itd na komputerowych systemach klinicznych jak i systemach dla kadr, kazdym innym systemia (w sumie ponad 17 jak ostatnio liczylam) i do tego na MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)

Teraz chce dzialke zmienic i dalej szkolic ale bardziej w tzw soft skills - nie wiem jak to przetlumaczyc?

Studia to... dziwna historia bo juz kiedys zaczynalam ale Mloda mi sie wtedy pochorowala na dlugo i musialam rzucic, kilka lat pozniej zaczelam znowu, zobaczymy jak pojdzie...

A teraz siedze bez pracy i wydaje kase ktorej nie mam na bazarkach w stulu "sie pocieszam" :)

Posted

A ja... bibliotekarz z zawodu, zamiłowania, wykształcenia...
Prócz tego z TZtem prowadzimy własną działalność, która jest z racji oszczędnosci na złodziejskim ZUSie zapisana na mnie. Kasy, zwłaszcza teraz z tego dobrej nie ma, ale ciągniemy jakoś :)