Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tayga']A co to jest zelazko??? Bo juz zapomniałam :eviltong:[/QUOTE]
To jest taki sprzęt który ja wciskam teściowej do ręki kiedy do nas przychodzi :eviltong: i mówię jej żeby się cieszyła że pcham je tylko do ręki, a nie gdzie indziej :razz:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Emigrantka']Wlasnie zaliczylam glebe... Agmarek... hehhehehehe :)[/QUOTE]
No co? Teściowa musi znać swoje miejsce w szeregu :roll:
Żartuję oczywiście. Moja teściowa jest insza od innych ;) gdybym dała jej to żelazko, to jestem pewna że poprasowałaby mi wszystko. Łącznie z kanapą w salonie :evil_lol:

Posted

Emi to ma dobrze, nie ma teściowej
Za to ja mam drugą

Pierwsza - matka jedynaka, uważająca ze synuś sie przemeczy jak zrobi cokolwiek. Był cacy nawet jak wracał naćpany nad ranem i próbował zabić mnie i młodego (wtedy rocznego). Według walnietej mamusi był ideałem.
Synuś oczywiście podzielał tę opinię.
Najgorsze jest to, ze wydębił pełnomocnictwo na sprzedaż mieszkania, kupił dom, miał wyremontować i zabrać matkę do siebie... kobieta juz trzeci rok jest na oddziale opiekuńczym i gnój nawet jej nie odwiedza.

Druga - przez kilka lat pluła na ulicy na mój widok. Bo przecież rozwódka z dzieckiem to jest k....!
Dopiero po 13 latach jakoś nagle zapałała do mnie wielka miłością. I wkurza mnie to niemiłosiernie. Koniecznie chce uczestniczyć w naszym zyciu, najchętniej by sie tu wprowadziła.
Kilka dni temu polazłam do łazienki na górze wysuszyć włosy. Schodzę na dół a tu małpa wlazła i sie panoszy, sobie wodę na kawę wstawiła i... podłogi myje! Myslałam ze rozszarpię babę!!! Najczęściej wypowiadane do niej zdanie: TO MÓJ DOM... bo jej się wydaje, ze jakieś ma prawa tutaj. Niech wyp....!!! Drzwi zamykam teraz.
Do ogródka też sobie rości jakies prawa. Kiedyś przywlokła badyle do posadzenia, ma nadzieję u mnie uprawy uskuteczniać. Pozwoliłam posadzić, a co!!! Tylko zapomniałam uprzedzić, ze teren będzie wyrównywany przez fadromę i inny ciężki sprzęt. Biedne roślinki... zrównam z ziemią.

Posted

Izuniu... nie mozna zyć tylko problemami. Trzeba się czasami usmiechnąć :)

[URL="http://kawaly.tja.pl/?k=bogthz"][FONT=Georgia][COLOR=#000000]- Kochanie co kupimy mamie na imieniny? - pyta żona
- Nie wiem. Może płytę?
- Jaką?
- Nagrobną.[/COLOR][/FONT][/URL]

[URL="http://kawaly.tja.pl/?k=bobbhv"][FONT=Georgia][COLOR=#000000]Wraca facet do domu i od progu krzyczy:
- Jessss wygrałem w lotto, jest udało się SZEŚĆ, SZÓSTKAAA! Wydziera się zadowolony z siebie.
Patrzy, a tu żona siedzi smutna i płacze.
- Co się stało?
- Mama mi dziś umarła.
Facet wrzeszczy: - Jessssssssssst K****a KUMULACJA[/COLOR][/FONT][/URL]

[URL="http://kawaly.tja.pl/?k=bollsx"][FONT=Georgia][COLOR=#000000]Teść chce wyrzucić teściową przez balkon.
Sąsiad krzyczy:
- Panie, zabijesz pan człowieka!
- To odsuń się pan![/COLOR][/FONT][/URL]

Posted

Ech...mój teść tak miła że właził kiedy chciał...Kiedyś TZ robił coś na podwórku, a ja wstałam i pić mi się chciało, więc lecę na dół jak Pan Bóg mnie stworzył, bo dzieci też jeszcze śpią i ZONG. Teść przyszedł do kuchni olej oddać :roll: Tak morde rozdarłam że od tamtej pory pukał :mad:
A moja Teściowa uwielbia jak jej opowiadam kawały. Szwagier ma motor i czasami odwozi teściówke do domu, więc ten jest jej ulubiony:
Wiezie zięć teściową na motorze, deszcz leje, burza z piorunami...i nagle 100 metrów przed nimi piorun wali w drogę, a zięć krzyczy
-O BOŻE!
Jadą dalej, 50 metrów przed nimi znowu wali piorun i znów ta sama sytuacja. Zięć krzyczy:
-O BOŻE !
No nie ujechali daleko, a piorun metr przed nimi wali, i zięć znów wydaje z siebie przerażony okrzyk:
O BOŻEEEEE !!!!
Po kilku przejechanych minutach piorun znów uderza. Tym razem w teściową :diabloti: na co zięć:
-O BOŻE...już myślałem że nie trafisz :evil_lol:

Ostatnio jak jechaliśmy w góry teściowa pytała mojego młodszego syna czy ją ze sobą weźmie, na co ja odezwałam się przy całej rodzinie że nie mamy już miejsca w bagażniku :diabloti: jestem nie przewidywalna :diabloti:

Posted

Sluchajcie ciotki klotki, jesli nie ma rozliczenia na wątku z pieniędzy, które poszly z bazarku dla psa, to można napisac do moda? Tak po zlośliwości, bo dalysmy sie z Belą zrobić w balona i poszlo 325 zł w kosmos.Więc raczej nie po złośliwości.

Posted

[quote name='Cantadorra']Sluchajcie ciotki klotki, jesli nie ma rozliczenia na wątku z pieniędzy, które poszly z bazarku dla psa, to można napisac do moda? Tak po zlośliwości, bo dalysmy sie z Belą zrobić w balona i poszlo 325 zł w kosmos.Więc raczej nie po złośliwości.[/QUOTE]
Ty kochana pytaj mnie, bo ja wiem !!! Za brak rozliczenia na watku nalezy sie ban, jak byk.

Posted

Ktory to bazarek?

Tez z ktorego ja rzeczy jeszcze nie dostalam czy inny jakis?

Huh?

Cos sie doliczyc nie moge moich "przesylek" w Polsce......no ale tak jest jak czlowiek nie jest na miejscu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A jak cos nie pasi to kablujcie i bany niech leca bo sie Bela narobi jak cholera przy tych bazarkach a Cantadorra lata z paczkami na poczte - to musi byc wiadomo na co to jest, nie?

Posted

[quote name='Cantadorra']Sluchajcie ciotki klotki, jesli nie ma rozliczenia na wątku z pieniędzy, które poszly z bazarku dla psa, to można napisac do moda? Tak po zlośliwości, bo dalysmy sie z Belą zrobić w balona i poszlo 325 zł w kosmos.Więc raczej nie po złośliwości.[/QUOTE]
Nawet nie mów :angryy: Który to bazarek???

Posted

[quote name='bela51']Ze srebrem. Wplaciłam na psa, ktory nastepnego dnia pojechal do domu. Zwrotów kasy nie ma.[/QUOTE]
Jak to zwrotów nie ma??????????? :angryy: Jak nie ma psa, to gdzie te pieniądze? Można je było przeznaczyć na innego potrzebującego psiaka. Ech...ci ludzie... Nie mają szacunku do nikogo, ani niczego :-(

Posted

[quote name='bela51']Daj spokoj, juz obie z Cantadorra napisałysmy. Dajmy im szanse, moze wstawia rozlicznie.
To był pies pod opieka fundacji.[/QUOTE]
No tak...szansa każdemu się należy...
Ja tu obok wycinke drzew mam, właścicieli znam, to nam nastrugają jakby co :mad:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY%21Czasu-mamy-niewiele"]http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY!Czasu-mamy-niewiele[/URL]..
Dziewczyny zajrzyjcie do ONki z lasu. Jakie ona ma oczy, nie moge przestac o niej myslec.:-(
Agmarek, nie chcesz tymczaski wziac ?