Agmarek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='tayga']A co to jest zelazko??? Bo juz zapomniałam :eviltong:[/QUOTE] To jest taki sprzęt który ja wciskam teściowej do ręki kiedy do nas przychodzi :eviltong: i mówię jej żeby się cieszyła że pcham je tylko do ręki, a nie gdzie indziej :razz: Quote
Emigrantka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Wlasnie zaliczylam glebe... Agmarek... hehhehehehe :) Quote
Agmarek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Emigrantka']Wlasnie zaliczylam glebe... Agmarek... hehhehehehe :)[/QUOTE] No co? Teściowa musi znać swoje miejsce w szeregu :roll: Żartuję oczywiście. Moja teściowa jest insza od innych ;) gdybym dała jej to żelazko, to jestem pewna że poprasowałaby mi wszystko. Łącznie z kanapą w salonie :evil_lol: Quote
tayga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Emi to ma dobrze, nie ma teściowej Za to ja mam drugą Pierwsza - matka jedynaka, uważająca ze synuś sie przemeczy jak zrobi cokolwiek. Był cacy nawet jak wracał naćpany nad ranem i próbował zabić mnie i młodego (wtedy rocznego). Według walnietej mamusi był ideałem. Synuś oczywiście podzielał tę opinię. Najgorsze jest to, ze wydębił pełnomocnictwo na sprzedaż mieszkania, kupił dom, miał wyremontować i zabrać matkę do siebie... kobieta juz trzeci rok jest na oddziale opiekuńczym i gnój nawet jej nie odwiedza. Druga - przez kilka lat pluła na ulicy na mój widok. Bo przecież rozwódka z dzieckiem to jest k....! Dopiero po 13 latach jakoś nagle zapałała do mnie wielka miłością. I wkurza mnie to niemiłosiernie. Koniecznie chce uczestniczyć w naszym zyciu, najchętniej by sie tu wprowadziła. Kilka dni temu polazłam do łazienki na górze wysuszyć włosy. Schodzę na dół a tu małpa wlazła i sie panoszy, sobie wodę na kawę wstawiła i... podłogi myje! Myslałam ze rozszarpię babę!!! Najczęściej wypowiadane do niej zdanie: TO MÓJ DOM... bo jej się wydaje, ze jakieś ma prawa tutaj. Niech wyp....!!! Drzwi zamykam teraz. Do ogródka też sobie rości jakies prawa. Kiedyś przywlokła badyle do posadzenia, ma nadzieję u mnie uprawy uskuteczniać. Pozwoliłam posadzić, a co!!! Tylko zapomniałam uprzedzić, ze teren będzie wyrównywany przez fadromę i inny ciężki sprzęt. Biedne roślinki... zrównam z ziemią. Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Wesolo tu u Was Dziewczyny. A ja ciągle nie mam czasu, aby tu posiedziec i pogadac głupoty. Quote
tayga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Izuniu... nie mozna zyć tylko problemami. Trzeba się czasami usmiechnąć :) [URL="http://kawaly.tja.pl/?k=bogthz"][FONT=Georgia][COLOR=#000000]- Kochanie co kupimy mamie na imieniny? - pyta żona - Nie wiem. Może płytę? - Jaką? - Nagrobną.[/COLOR][/FONT][/URL] [URL="http://kawaly.tja.pl/?k=bobbhv"][FONT=Georgia][COLOR=#000000]Wraca facet do domu i od progu krzyczy: - Jessss wygrałem w lotto, jest udało się SZEŚĆ, SZÓSTKAAA! Wydziera się zadowolony z siebie. Patrzy, a tu żona siedzi smutna i płacze. - Co się stało? - Mama mi dziś umarła. Facet wrzeszczy: - Jessssssssssst K****a KUMULACJA[/COLOR][/FONT][/URL] [URL="http://kawaly.tja.pl/?k=bollsx"][FONT=Georgia][COLOR=#000000]Teść chce wyrzucić teściową przez balkon. Sąsiad krzyczy: - Panie, zabijesz pan człowieka! - To odsuń się pan![/COLOR][/FONT][/URL] Quote
Agmarek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ech...mój teść tak miła że właził kiedy chciał...Kiedyś TZ robił coś na podwórku, a ja wstałam i pić mi się chciało, więc lecę na dół jak Pan Bóg mnie stworzył, bo dzieci też jeszcze śpią i ZONG. Teść przyszedł do kuchni olej oddać :roll: Tak morde rozdarłam że od tamtej pory pukał :mad: A moja Teściowa uwielbia jak jej opowiadam kawały. Szwagier ma motor i czasami odwozi teściówke do domu, więc ten jest jej ulubiony: Wiezie zięć teściową na motorze, deszcz leje, burza z piorunami...i nagle 100 metrów przed nimi piorun wali w drogę, a zięć krzyczy -O BOŻE! Jadą dalej, 50 metrów przed nimi znowu wali piorun i znów ta sama sytuacja. Zięć krzyczy: -O BOŻE ! No nie ujechali daleko, a piorun metr przed nimi wali, i zięć znów wydaje z siebie przerażony okrzyk: O BOŻEEEEE !!!! Po kilku przejechanych minutach piorun znów uderza. Tym razem w teściową :diabloti: na co zięć: -O BOŻE...już myślałem że nie trafisz :evil_lol: Ostatnio jak jechaliśmy w góry teściowa pytała mojego młodszego syna czy ją ze sobą weźmie, na co ja odezwałam się przy całej rodzinie że nie mamy już miejsca w bagażniku :diabloti: jestem nie przewidywalna :diabloti: Quote
Cantadorra Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Sluchajcie ciotki klotki, jesli nie ma rozliczenia na wątku z pieniędzy, które poszly z bazarku dla psa, to można napisac do moda? Tak po zlośliwości, bo dalysmy sie z Belą zrobić w balona i poszlo 325 zł w kosmos.Więc raczej nie po złośliwości. Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Cantadorra']Sluchajcie ciotki klotki, jesli nie ma rozliczenia na wątku z pieniędzy, które poszly z bazarku dla psa, to można napisac do moda? Tak po zlośliwości, bo dalysmy sie z Belą zrobić w balona i poszlo 325 zł w kosmos.Więc raczej nie po złośliwości.[/QUOTE] Ty kochana pytaj mnie, bo ja wiem !!! Za brak rozliczenia na watku nalezy sie ban, jak byk. Quote
Emigrantka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Ktory to bazarek? Tez z ktorego ja rzeczy jeszcze nie dostalam czy inny jakis? Huh? Cos sie doliczyc nie moge moich "przesylek" w Polsce......no ale tak jest jak czlowiek nie jest na miejscu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu A jak cos nie pasi to kablujcie i bany niech leca bo sie Bela narobi jak cholera przy tych bazarkach a Cantadorra lata z paczkami na poczte - to musi byc wiadomo na co to jest, nie? Quote
tayga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196865-Roczny-Golden-Retriever-chcą-wywieźć-do-schronu[/URL]-( Quote
Agmarek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Cantadorra']Sluchajcie ciotki klotki, jesli nie ma rozliczenia na wątku z pieniędzy, które poszly z bazarku dla psa, to można napisac do moda? Tak po zlośliwości, bo dalysmy sie z Belą zrobić w balona i poszlo 325 zł w kosmos.Więc raczej nie po złośliwości.[/QUOTE] Nawet nie mów :angryy: Który to bazarek??? Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Agmarek']Nawet nie mów :angryy: Który to bazarek???[/QUOTE] Ze srebrem. Wplaciłam na psa, ktory nastepnego dnia pojechal do domu. Zwrotów kasy nie ma. Quote
Emigrantka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Jak ze srebrem to.... ja tam musialam byc? Kasa poszla na transport? Mam nadzieje? Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Dlatego domagamy sie rozliczenia na watku, Quote
Emigrantka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 dawaj link, moja kasa, tez sie bede domagac Quote
Agmarek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='bela51']Ze srebrem. Wplaciłam na psa, ktory nastepnego dnia pojechal do domu. Zwrotów kasy nie ma.[/QUOTE] Jak to zwrotów nie ma??????????? :angryy: Jak nie ma psa, to gdzie te pieniądze? Można je było przeznaczyć na innego potrzebującego psiaka. Ech...ci ludzie... Nie mają szacunku do nikogo, ani niczego :-( Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Daj spokoj, juz obie z Cantadorra napisałysmy. Dajmy im szanse, moze wstawia rozlicznie. To był pies pod opieka fundacji. Quote
Emigrantka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Jak nie to tam z Agmarkiem wpadniemy i z palami... Quote
tayga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Emigrantka']Jak nie to tam z Agmarkiem wpadniemy i z palami...[/QUOTE] pomogę!!!!! Quote
Emigrantka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Idz do lasu (bo masz blicko) paly jakies nastrugaj dla nas Quote
Agmarek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='bela51']Daj spokoj, juz obie z Cantadorra napisałysmy. Dajmy im szanse, moze wstawia rozlicznie. To był pies pod opieka fundacji.[/QUOTE] No tak...szansa każdemu się należy... Ja tu obok wycinke drzew mam, właścicieli znam, to nam nastrugają jakby co :mad: Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jakby co to damy znac i ruszycie z odsiecza.:mad::evil_lol: Quote
bela51 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY%21Czasu-mamy-niewiele"]http://www.dogomania.pl/threads/196509-Zrezygnowana-On-ka-i-Jej-dwa-2-tygodniowe-szczeniaczki-POMOCY!Czasu-mamy-niewiele[/URL].. Dziewczyny zajrzyjcie do ONki z lasu. Jakie ona ma oczy, nie moge przestac o niej myslec.:-( Agmarek, nie chcesz tymczaski wziac ? Quote
Emigrantka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Bela - widzialam juz, nie odzywam sie na watkach bo.. po prostu nie moge. Piekna sunieczka... i jak Twoja Janka troche wyglada, nie? :( Quote
Recommended Posts