BabyCakes Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [QUOTE]Wyjazd w piątek powrót w poniedziałek, hotel zarezerwowany tylko jechać[/QUOTE] A ktory hotel? Bo ja siem tez pojawie, ale hotelu jeszcze 'nimam', dopiero dzis sie zglosilam. Quote
maciek_axa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='panbazyl']tak na oba - jak jechać to jechać! (w Luxemburgu też na obydwa dni pojechaliśmy) O nocleg się nie martw - to zmartwienie organizatorów!:) I zgłoszenia psa też - przynajmniej jak my organizujemy busa to takie sprawy bierze na siebie organizator. Wystawca ma się tylko zająć swoim psem. :)[/QUOTE] Bardzo podoba mi się to Wasze przedsięwzięcie z tymi "wspólnymi wyjazdami" :multi: Zawsze się martwiłem jak to będzie z tymi wystawami zagranicznymi... w końcu to nie jest takie "hop-siup" ;) A tu widzę że w ogóle nie potrzebnie się zamartwiałem ;) Chyba zapiszę się na stałą listę uczestników tych waszych wyjazdów :lol: Quote
panbazyl Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='maciek_axa']Bardzo podoba mi się to Wasze przedsięwzięcie z tymi "wspólnymi wyjazdami" :multi: Zawsze się martwiłem jak to będzie z tymi wystawami zagranicznymi... w końcu to nie jest takie "hop-siup" ;) A tu widzę że w ogóle nie potrzebnie się zamartwiałem ;) Chyba zapiszę się na stałą listę uczestników tych waszych wyjazdów :lol:[/QUOTE] zapraszamy! wszelkie info na mailu z pierwszego postu - to nie moj mail a kolezanki, ona organizuje wszystko, ja czasem tylko oglosze ze jest wolne miejsce. :) a nasze wyjazdy sa bardzo sympatyczne. Quote
panbazyl Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 nie moge znalezc topika o wystawie w aradzie (rumunia), ale jesli ktos zainteresowany to tez tam jedziemy 9-10. 10. sa jeszcze wolne 2 miejsca, wszelkie info na mailu organizatorow wyjazdu [email][email protected][/email] Quote
maciek_axa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='panbazyl']zapraszamy! wszelkie info na mailu z pierwszego postu - to nie moj mail a kolezanki, ona organizuje wszystko, ja czasem tylko oglosze ze jest wolne miejsce. :) a nasze wyjazdy sa bardzo sympatyczne.[/QUOTE] Tak, to już wiem... doczytałem w postach powyżej :) Ale na razie nie miałbym z czym się wybrać.. ( "oczekuje" na kolejnego psiaka - niufa). Jak już mała będzie w domu to na 100% chętnie bym się przejechał na tego typu imprezę ;) Quote
panbazyl Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 nie mam skypa, ani gg tez nie, z tej prostej przyczyny, ze tam gdzie mieszkam mam neta przez jedna z sieci moblinych i on dziala jak daaawno temu internet na modem, czyli rozmowa jak z ksiezycem.... w moim podpisie masz maila mojego osobistego. pisz tam. ja teraz jestem w hiszpanii w chwilowej delegacji. ale z checia odpowiem na interesujace kwestie. Quote
maciek_axa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='panbazyl']nie mam skypa, ani gg tez nie, z tej prostej przyczyny, ze tam gdzie mieszkam mam neta przez jedna z sieci moblinych i on dziala jak daaawno temu internet na modem, czyli rozmowa jak z ksiezycem.... w moim podpisie masz maila mojego osobistego. pisz tam. ja teraz jestem w hiszpanii w chwilowej delegacji. ale z checia odpowiem na interesujace kwestie.[/QUOTE] Już wysłałem maila :) Quote
Tecia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='BabyCakes']A ktory hotel? Bo ja siem tez pojawie, ale hotelu jeszcze 'nimam', dopiero dzis sie zglosilam.[/QUOTE] Hejo, śpimy w hotel jakies 20 km od TM. [URL]http://www.booking.com/hotel/ro/vector.html?aid=306133;label=postbooking_confemail[/URL] to ich strona. Milo bedzie sie ponownie spotkac:) Quote
panbazyl Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='maciek_axa']Już wysłałem maila :)[/QUOTE] ja tez. :) Quote
Tecia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nikt jeszcze nie wrócił że taka cisza ?? My po 15 godzinach dotarliśmy do domciu:) Trochę rozczarowani "handlerskimi szachami" ale generalne zadowoleni. Nasze chłopaki przywiozły Ch. Rumunii więc nie ma co narzekać:) A wyniki rudych: Irish Melody Lucky Luke - 3 x CAC Lofty Desperado - 3 x CAC, 2 x CACIB, 2 x BOB, 2 x BOG !!! Quote
narisowa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Tecia']Irish Melody Lucky Luke - 3 x CAC Lofty Desperado - 3 x CAC, 2 x CACIB, 2 x BOB, 2 x BOG !!![/QUOTE] [SIZE=2][COLOR=red][B]GRATKI WIELKIE !!![/B][/COLOR][/SIZE] i pytanko o staweczkę - czekoladów ? Quote
Tecia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='narisowa'][SIZE=2][COLOR=red][B]GRATKI WIELKIE !!![/B][/COLOR][/SIZE] i pytanko o staweczkę - czekoladów ?[/QUOTE] czekolady nie było ani jednej:) Quote
renia13 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 tez juz wrócilismy :) Z Polski były 3 Shih Tzu : FREEMAN Merlot Poland - Mlodziezowy Champion Rumunii , Kwalifikacja na Crufts 2011 CALMATO Merlot Poland - Champion Rumunii , Champion Rumunii Cum Laudae , Kwalifikacja na Crufts 2011 , ukonczyl Interchampionat Na Przyklad OFELIA (mama Freemanka) - Champion Rumunii , Kwalifikacja na Crufts 2011 zdjęcia będa troszkę pózniej :) Quote
maciek_axa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 WIELKIE GRATULACJE !;) Ja bym prosił o stawkę niufków :) Quote
Tecia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='maciek_axa']WIELKIE GRATULACJE !;) Ja bym prosił o stawkę niufków :)[/QUOTE] psy kl. posr. Island's Prince Easy Escape kl. champ. Island's Prince Extraordinary suki kl. junior Sea's Magic Fay of Sea i to na tyle:) Quote
J.G Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [COLOR=Red]Brawa i wielkie serdeczne gratulacje dla nowych Ch.RO. [COLOR=Black]Bardzo proszę o stawkę pomeranianów (mogą byc tylko psy).[/COLOR] [/COLOR] Quote
aga616 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [B]Tecia[/B] - GRATULACJE, choć u pewnie dla Ciebie takie sukcesy to już norma:p jak znajdziesz chwilę to baaardzo proszę o stawkę goldenów..z góry dzięki;) Quote
Tecia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='aga616'][B]Tecia[/B] - GRATULACJE, choć u pewnie dla Ciebie takie sukcesy to już norma:p jak znajdziesz chwilę to baaardzo proszę o stawkę goldenów..z góry dzięki;)[/QUOTE] Dzięki za gratki :) chciała bym aby to była norma:) a na razie to musimy się dobrze sprężać :) stawka goldenów (kurcze nie mogła byś prosić o mniej liczną stawkę hihihi) psy junior: Aki Aragon iz Doliny Solnca Hart Mediguard pośrednia: Soul Charisma Go For It Thevenet Pirineus Connection otwarta: Chearles Rocock Hintz Mediguard Lion V. Hause Neumarkt pracująca: Tramin Orfea suki puppy: Alana Von Danienthal Axxy Von Danienthal Vicky Mediguard junior: Amyra Arianna iz Doliny Solnca Consuela Von Bismarck Galans Celine Dion Quendolin Mary Of Skyone pośrednia: Soul Charisma Winsome otwarta: Denise Pearl of Fisag Dewmist Star of The Blue Hope Nimbus Von Hause Neumarkt ufff to by było na tyle mam nadzieje ze nie walnełam jakiejś literówki:) a co do pomeranianów to (o ile kumam ich nazewnictwo ras) były: puppy: Kappuchino Klassiiko iz Vestlandii pośrednia: Chriscendo Communique otwarta: Hobby Maryden Zeffir in Chocolate championy: Ben-Ben Choco King iz Vestlandii Pinecrest Summer Lovin i suki: otwarta: Vanilla Queen of Night iz Vestlandii championy: Dan-Star-Kom Evestina Prekrasnaia i to tyle:) Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 mogę ślicznie prosić o stawke amstaffów Quote
Yanni Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tecia czy ja mogę cie prosić o pełna stawkę shih tzu? Będe wdzięczny. Quote
Tecia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 shih tzu: puppy: Adonis junior: Freeman Marlot Poland champion: Calmato Merlot Poland Rega Voise Kaiser Benji Yakee Diamond Geeser At Santosha suki junior: Dilemma Love Me Tender champion: Diva Plava Laguna of Mondo Shawan Na Przykład Ofelia Amstafów troszkę było więcej ale pipsze niech Wam bedzie:) baby: Ringmaster Hulligan puppy: Thunder Rock's Evil Combination junior: Dok's Pride Bull-Dozer Dok's Pride Cannabis For Proud Indian Immness Sonny Boy of Black Royal Sistaff's Chilly Pepper pośrednia: Praetorian Staff Bond James Bond Proud Indian Walkin on the Edge otwarta: Carmichael's Black To Remember championy: Chebens Tebel Kuindzhi Faiter Zinnedin Zidan Fast Rush Kupidon Sola Dils Proud To Be Mine Spotika Sopra Tutti Siamo Noi suki: baby: Ringmester Hot Summer junior: Warrior of Wanderland Cooky otwarta: Diamondkings Breaking The Law championy: Fast Rush Kamelia Zolotoi Angel Hranitel Cilestina to by było wsio:) Quote
renia13 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 a ja tylko uzupełnie specjalnie dla Ciebie Janek :) na wystawach CACIB dołączył - pies w Championach - SHIZI LIN`S BLAZE AWAY - i suka w Championach - SHIZI LIN`S BLACK PEARL za gratulacje dziekujemy:):) Quote
aga616 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [B]Tecia[/B] - dziękuję Ci pięknie, jak na goldeny to naprawdę niewielka stawka:eviltong: jeszcze proszę w imieniu kogoś innego o stawkę cane corso..mam nadzieję że tej rasy za dużo nie będzie:roll: Quote
Yanni Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dzięki za uzupełnienie stawki. Czuję się wyróżniony. Oczywiście duże gratulacje za wspaniałe wyniki :) Quote
Recommended Posts