Onaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Mam na imię FROLIK. Jestem młodym miłym pieskiem. Podobno jestem nawet trochę ładny :). Tak bardzo chciałbym mieć swój dom i kogoś żeby mnie lubił i przytulał. I żeby nigdy już nie wyrzucił. Obecnie mieszkam w schronisku. Na początku jak tutaj trafiłem to bardzo bolało mnie oczko :-(. I głośno płakałem. Teraz jest już lepiej, ale nie mam oczka i słyszałem jak ktoś koło mnie szeptał, myśląc że tego nie rozumiem, że teraz to pewnie już nikt mnie nie będzie chciał :-(. Proszę, powiedz że to nieprawda ! Pomóżmy Frolikowi znaleźć kogoś, kto go pokocha !!! Quote
Onaa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Frolik to 3-letni piesek który trafił do schroniska z uszkodzonym oczkiem. Niestety konieczne było jego usunięcie. Frolik mimo cierpienia jakie musiał znosić jest bardzo przyjacielskim i kontaktowym psiaczkiem. Prosi o pieszczoty, podchodzi na wołanie i wystawia główkę do głaskania. Jest bardzo łagodny, sympatyczny i spokojny. Quote
rita60 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jestem malenki,porobie ci ogloszenia i zaprosimy cioteczki na watek:razz: Quote
rita60 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 alegratka.pl eoferty.pl mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl giełdaogłoszen przygarnijzwierzaka adopcjeorg/akceptacja/ nasipupile cafeanimal dwukropek.pl ofertka.pl gumtree łodz neeon.pl wybierzmiska Powodzenia Frolik:multi: Quote
Onaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ciocia Rita jak zwykle niezawodna :). Quote
rita60 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Telefon do kontaktu jest do Iwonki,jak sie bedzie cos dziac:razz:to jej pomozemy. Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Froliczku masz wątek jak fajnie! teraz musi się udać z domkiem :kciuki: mam sentyment do Froliczka bo na fotkach widać mojego tymczasika Dropsika - razem chłopaki siedzieli we więźniu... Dropsik już bezpieczny u mnie, więc teraz pora na Froliczka :calus: Quote
dorota1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jestem na zaproszenie dogo07. Froliczek śliczny i taki biedny. Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Kolejny śliczny psiaczek bez oczka. Froliczku i ja u ciebie jestem. Quote
rita60 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Froliczku pokazuj swoj sliczny pycholek....... Quote
Igiełka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja mam takie pytanko jak zachowuje się Frolik w kontaktach z innymi pieskami suniami? Czy Frolik jest wykastrowany? Quote
Awit Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ja zajrzałam, ale ja bez kasy i mam dwa psiaki własne. Więc nic tu po mnie:-( A Frolik jest taki kochany, żal mi bidulka, nie dość, że bez domu to jeszcze bez oczka Quote
Onaa Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Frolik szuka DT a najbardziej DS, prosi o ogłoszenia i wszelaką pomoc, również dobre myśli :). To właśnie nadzieje i pozytywne myśli kilku osób przynoszą dobre domki, miejmy nadzieję że taki i dla Frolika się znajdzie ! Quote
Awit Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Eh, te pozytywne myłi.... Żeby tak porządnie działało, to wszystkie te psiaki miałyby domeczki. Frolik życzę domku!! Quote
rita60 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Frolik zostal adoptowany,szczegołow nie znam:shake: Quote
Onaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='rita60']Frolik zostal adoptowany,szczegołow nie znam:shake:[/QUOTE] Nic nie wiadomo ? Quote
rita60 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Dogo07']Nic nie wiadomo ?[/QUOTE] Nic,Iwonka byla w schronie i tylko dowiedziala sie,ze ten piesek bez oczka został adoptowany. Quote
Recommended Posts