Agucha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Emiś napisał(a): Jeśli do 13:00 nie będę miała odpowiedzi, to pozwolę sobie skorzystać z Twojej propozycji, Agucha. Ok, od poniedziałku mogę wziąć jednego malucha do siebie na krótki czas. Jednak jak by było z transportem? ja jestem uziemiona póki co... Quote
Blood Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja jak powiedziałam do weekendu tez moge wziasc jednego lub 2.... Ps. Jak nic sie nie znajdzie to jak beda u mnie to poprostu ci je zawioze;D;) Quote
Emiś Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ok, trochę się namieszało. Dzwoniła dziś do mnie AgaBytom, myślałam, że to Agucha stąd zamieszanie:roll: tak więc psiaki mają do niej jechać na 1,5 tygodnia, więc zdecydowałam się skorzystać z jej oferty, bo będzie to mniej stresu dla maluchów gdy nie będą musiały co kilka dni zmieniać domów. Powinna właśnie teraz umawiać się z opiekunami psiaków na odbiór, jak już wszystko będzie dograne ma mi dać znać, wtedy napiszę też tutaj. Przepraszam za chaotyczne wpisy, ale jest dużo pacjentów i ciężko mi znaleźć chwilę, żeby napisac coś tu porządnie. Było już jedno zapytanie z allegro o maluchy, może domek się szybko trafi Quote
Blood Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Super;D Bardzo sie ciesze trzymam kciuki;d Quote
Agucha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zaciskam kciuki zatem za przecudne kudłacze ;) Quote
Vannes Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jeśli coś z tym tymczasami nie wyjdzie to ja MOŻE wezmę. Pytam mamy ;] Quote
Blood Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jak cos sie zmieni ja jestem pod tel ale oby było ok;D Quote
Agucha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jaka licytacja ha, ha ;) Oj cioteczki, cioteczki :D Quote
Emiś Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Maluchy już bezpieczne u Agi z Bytomia. Teraz "tylko" szukamy dobrych domków stałych :) Quote
MartynaP Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 jestem ale dobrze ze tymczas jest juz Quote
kuba123 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Aga ma dobrą rękę nasze dwa szczyle ''od wiedźmy'' poszły '' na pniu'' Quote
DG32 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dodałam szczeniaczki na alegratka kupiepsa olx szerlok eoferty cafeanimal gumtree Quote
BoUnTy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Aga mi napisała, e potrzebna wizyta dla szczylka W KRAKOWIE! Kto zna krakowianki i może kogoś poprosić o zrobienie wizyty?! Quote
Emiś Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Właśnie odczytałam wiadomość od Agi, ale widzę, że Bounty już napisała :) Zmieniłam tytuł i zaraz napiszę do Asiora Quote
Agucha Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Napiszcie do dziewczyn o nickach: Maada, Evelka ;) One są z Krakowa i być może sa w stanie pomóc :) Quote
Maada Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Gdzie jest ten dom do sprawdzenia? Jeśli północ to mogłabym się podjąć. Kraków niestety jest dość duży a w dodatku korki są takie, że jeżdżenie po nim to mordęga :( Proszę o jakieś szczegóły lokalizacyjne. Quote
Emiś Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Maada napisał(a):Gdzie jest ten dom do sprawdzenia? Jeśli północ to mogłabym się podjąć. Kraków niestety jest dość duży a w dodatku korki są takie, że jeżdżenie po nim to mordęga :( Proszę o jakieś szczegóły lokalizacyjne. Aga mi napisała, ze jest już ktoś, kto sprawdzi domek. Dziękuję za mobilizację! Quote
DG32 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dostałam taki E-mail: Od: [email protected] super sliczne,jak bym chciała adoptowac pieska to musiałabym odebrac go w bytomiu,jestem z sosnowca i mam dwoje dzieci i niewiem jak miała bym odebrac malenstwo z bytomia Quote
Emiś Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='DG32']Dostałam taki E-mail: Od: [email protected] super sliczne,jak bym chciała adoptowac pieska to musiałabym odebrac go w bytomiu,jestem z sosnowca i mam dwoje dzieci i niewiem jak miała bym odebrac malenstwo z bytomia Jeśli możesz wypytaj proszę tą Panią jakie oferuje warunki, czy zgadza się na umowę, sterylkę i wizytę. Jak będzie sensowna, to z transportem nie będzie problemów. Quote
Recommended Posts