Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emiś napisał(a):
Jeśli do 13:00 nie będę miała odpowiedzi, to pozwolę sobie skorzystać z Twojej propozycji, Agucha.

Ok, od poniedziałku mogę wziąć jednego malucha do siebie na krótki czas. Jednak jak by było z transportem? ja jestem uziemiona póki co...

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, trochę się namieszało.
Dzwoniła dziś do mnie AgaBytom, myślałam, że to Agucha stąd zamieszanie:roll: tak więc psiaki mają do niej jechać na 1,5 tygodnia, więc zdecydowałam się skorzystać z jej oferty, bo będzie to mniej stresu dla maluchów gdy nie będą musiały co kilka dni zmieniać domów. Powinna właśnie teraz umawiać się z opiekunami psiaków na odbiór, jak już wszystko będzie dograne ma mi dać znać, wtedy napiszę też tutaj. Przepraszam za chaotyczne wpisy, ale jest dużo pacjentów i ciężko mi znaleźć chwilę, żeby napisac coś tu porządnie.

Było już jedno zapytanie z allegro o maluchy, może domek się szybko trafi

Posted

Gdzie jest ten dom do sprawdzenia? Jeśli północ to mogłabym się podjąć. Kraków niestety jest dość duży a w dodatku korki są takie, że jeżdżenie po nim to mordęga :( Proszę o jakieś szczegóły lokalizacyjne.

Posted

Maada napisał(a):
Gdzie jest ten dom do sprawdzenia? Jeśli północ to mogłabym się podjąć. Kraków niestety jest dość duży a w dodatku korki są takie, że jeżdżenie po nim to mordęga :( Proszę o jakieś szczegóły lokalizacyjne.

Aga mi napisała, ze jest już ktoś, kto sprawdzi domek. Dziękuję za mobilizację!

Posted

[quote name='DG32']Dostałam taki E-mail:
Od: [email protected]
super sliczne,jak bym chciała adoptowac pieska to musiałabym odebrac go w bytomiu,jestem z sosnowca i mam dwoje dzieci i niewiem jak miała bym odebrac malenstwo z bytomia

Jeśli możesz wypytaj proszę tą Panią jakie oferuje warunki, czy zgadza się na umowę, sterylkę i wizytę. Jak będzie sensowna, to z transportem nie będzie problemów.