Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z Cziką jest wszystko ok, nie jest taka jak Tosia dzikuska, dominowały ja inne suki,teraz było lepiej jak tam byłam, wystarczyłaby adopcja ze schronu, hoteliku raczej wg mnie nie trzeba...Tylko nikt jej nie chce:(

Posted

wilczek007 napisał(a):
z Cziką jest wszystko ok, nie jest taka jak Tosia dzikuska, dominowały ja inne suki,teraz było lepiej jak tam byłam, wystarczyłaby adopcja ze schronu, hoteliku raczej wg mnie nie trzeba...Tylko nikt jej nie chce:(

no to szukajmy domku, Wilczku, myślę, że warto zainteresować Czikusią "naszego" Pana ?!

Posted

oo...tego to ja tez nie wiem...sa w prawym grn rogu "wydarzenia"ale jak tam cos dodam i wysle do znajomych to nic z tego,nikt nie wchodzi.Za malo ich albo gdzies mają... Polecałam ją w pforilu schroniska,ale niewiem nawet co z tego wyszło, dop.weszłam na kompa...

Posted

wilczek007 napisał(a):
matinestka wie;) ona dodała Tosie i przez to dom znalazła.
Przez to zalatanie zapomnialam jej spytac czy by Cziki nie dała też:oops:

no to hopaj :):):)

Posted

uciekam zaraz do domu :) do Jutra :):):) ( po tylu godzinach pracy nie mam czasu i checi zaglądać w domu do komputera...) no chyba, że sa b.b.b. ważne sprawy naszych podopiecznych !!!

Posted

Pani chce ogolnych wiadomosci o suni. Wiek, charakter itd. Tu jej email
[FONT=Arial]Mam pytanie: czy suczka akceptuje małe dzieci (ma dwie córki w wieku 3 i 6 lat), czy może mieszkać w mieszkaniu w bloku, oraz czy jest w stanie pozostać sam w mieszkaniu max. ok . 6 godzin od poniedziałku do piątku?[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Ja mało moge powiedzieć o suni. A może to dla niej szansa?[/FONT]

Posted

o mamo..zawsze to samo z tymi ludzmi...
...skąd mam to wiedziec? Mnie juz tam nie ma, dzieci (do 12 lat)na wolotariacie raczej nie było, dorosłe dzieci akceptuje.Pszyszła z jakiejs wsi. Nie wiem czy akceptuje koty, bo to tam dzikie i malo spotykane. Jabym rozumiała język psi to moze by mi Czika powiedziała ze moze zostac sama w mieszkaniu,ale niestety dawno tam nie byłam i nic o niej niewiem.
Tak powaznie, przypuszczam ze to pies ze wsi którego poprostu trzeba przyuczyc do niektórcyh rzeczy,ale ona jest zdolna psinka.
Nic więcej o niej niewiem, ale tez to samo napisalam tej pani.