Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgadzam sie na spotkanie w 100% z Tobą i z innymi którzy beda na wystawie
ps dlaczego "lol'e" na końcu zdania? :>

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asta']Zgadzam sie na spotkanie w 100% z Tobą i z innymi którzy beda na wystawie
ps dlaczego "lol'e" na końcu zdania? :>[/quote]

Masz coś przeciw Lolkom? :lol: :cool3:

Posted

A ma ktoś wyniki z rignu staffordów (chodzi mi o młodzież) ... dzadkowie koleżanki, która ma Ambrę wystawiali tam swojego psa i coś zajeli :) :oops: , tylko oczywiscie beata ma skleroze

chodzi o opole :)

Posted

[quote name='Asta']Zgadzam sie na spotkanie w 100% z Tobą i z innymi którzy beda na wystawie
ps dlaczego "lol'e" na końcu zdania? :>[/quote] czyli zobaczysz Gucia i mnie :p

Posted

[quote name='GUCIA']luthien napeno sie zobaczymy.Z checią cię poznam:lol: ,ale o jaka wystawę ci chodzi???[/quote] 8 lipca, w warszawie :lol:

Posted

[B]to już 3 dogomaniaków spotkam!:multi: 8 lipca to tuż po moich urodzinkach:lol: będe na prezenty czekać:diabloti:[/B]

Posted

Laura, a idzie na MP? :)

wydaje mi się, że będzie jednak 'trochę' więcej niż 4 dogomaniaków, w końcu to międzynarodówka i to w stolicy ;)

Posted

[B]a tam:eviltong: na razie 4 zobacze:razz: bo innych nie rozpoznam :razz: a właśnie jak sie rozpoznamy?:p :eviltong:[/B]

Posted

ja na mp zawsze :)

jak się rozpoznamy? myslę,ze po psach...ja będe stała ze złota whippetką i jej kilko miesięczną córeczką w beżowe łatki :D

Posted

Laurę rozpoznam, talutka też, luthien postaram się a Gucia, nie mam fotki... A mnie wiadomo, po rudym zabójcy :lol:

Posted

[B]a ja będe bez psa... więc rozpoznacie mnie hmmm... albo nie, ja was rozpoznam i zagadne jeżeli sie odważe :evil_lol:[/B]

Posted

Pomyślmy teren wsytawy jest ok. 300 m od mojegomiejsca zamieszkania, nie wiem czy bedzie mi się chciało tkai kawal drogi jechać :diabloti:
Pozatym ja bedę tylko w drugi dzień, bo pierwszy bede jeszcze w drodze z chorwacji ;)

Posted

Czy nie ma tu kogoś z PKPR-u :( wiem,wiem każdy z ZK ale łudzę się,że może się ktoś wybiera 21 maja na wystawę organizowaną przez PKPR :lol:
Zostałodosłownie kilka dni a ja mam okropnego stresa bo będzie to nasz debiucik.Pewnie Aksa ma to gdzieś ale ja już mam stresa czy poradze sobie w wystawieniu :)
Jeszcze jak nazłość pkpr nadal nie ma info na temat wystawy co gdzie o której czy dotarło moje zgłoszenie nic zupełnie nic ;)

Posted

[quote name='Pearl']Nie zglaszalam wogole nic swojego, jechalam tylko z psami na handling, zreszta udalo nam sie stanac "na pudle" 4 razy, wiec nie bylo źle. Nastepna zagraniczna wystawa to już Helsinki, chyba 1 raz od dosyć dawna zaczynam czuc treme:roll:[/QUOTE]
wiec z czym bylas? pytam w sumie z ciekawosci..

Posted

Dobra.. jeśli czasowo mi sie nie zejdzie z ringiem dogocanario (bo buldożki sa na poczatku :) ) to idę na MP ;> a przynajmniej tak podejrzewam ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...