LAURA Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Byłam dzisiaj na wystawie, ale niestety zapisano mnie tylko na niedziele... :P Jutro chyba na MP tez mnie nie będzie..za duzo psow w ringu. Gratulacje!!!! :D
Codik&Toffik Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='agata :)']Tego 'chłopaka z Lhasa Apso' kojarzę z Bytomia, pies śliczny, ale niezbyt widoczny na tle garnituru handlera w kolorze psa :][/quote] Po długim czasie zawitałem na forum :cool3: Dziękuję za gratulacje i cieszy mnie to, że podoba mi się Wam mój psiak ... :multi: Nawiązując do tego postu co zacytowałem to w Bytomiu byłem 1 raz, i byłem tam z moim 2 lhasakiem (straszym) i faktycznie garnitur jasny brąz nie pasował, ale teraz na JH zabieram mojego młodszego lhasaka Codika ( szczeniak;) ). Mam nadzieję, że szybko sie tu zaklimatyzuję, no i, że poznam wielu z Was osobiście na wystawach. :evil_lol: P.S Jutro będę w Warszawie, więc może ktoś z was będzie, żeby się zapoznać...?:lol:
Guest Reyes Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Codik&Toffik']Już niektórych korzaję :cool3:[/quote] A mnie jako przeważnie-z-pudlem? :)
Bewarka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Codik&Toffik']Po długim czasie zawitałem na forum :cool3: Dziękuję za gratulacje i cieszy mnie to, że podoba mi się Wam mój psiak ... :multi: Nawiązując do tego postu co zacytowałem to w Bytomiu byłem 1 raz, i byłem tam z moim 2 lhasakiem (straszym) i faktycznie garnitur jasny brąz nie pasował, ale teraz na JH zabieram mojego młodszego lhasaka Codika ( szczeniak;) ). Mam nadzieję, że szybko sie tu zaklimatyzuję, no i, że poznam wielu z Was osobiście na wystawach. :evil_lol: P.S Jutro będę w Warszawie, więc może ktoś z was będzie, żeby się zapoznać...?:lol:[/QUOTE] o witam! Widziałam Cię w Krakowie :) super wystawiasz psiaka-chciałabym tak kiedyś, jednak przede mną długa droga do handlingu :lol:
marymek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Codik&Toffik']Po długim czasie zawitałem na forum :cool3: Dziękuję za gratulacje i cieszy mnie to, że podoba mi się Wam mój psiak ... :multi: Nawiązując do tego postu co zacytowałem to w Bytomiu byłem 1 raz, i byłem tam z moim 2 lhasakiem (straszym) i faktycznie garnitur jasny brąz nie pasował, ale teraz na JH zabieram mojego młodszego lhasaka Codika ( szczeniak;) ). Mam nadzieję, że szybko sie tu zaklimatyzuję, no i, że poznam wielu z Was osobiście na wystawach. :evil_lol: P.S Jutro będę w Warszawie, więc może ktoś z was będzie, żeby się zapoznać...?:lol:[/quote] Mnie powinieneś kojarzyć z Ustronia, bo stałam obok Ciebie na ringu, ze szpicem miniaturką :cool3: Aaa.... gratuluje tych sukcesów które Ci sie mnożą w niebywale krótkim czasie :klacz:
Asiaczek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='GUCIA']Wyniki z Warszawy sobota: grupa młodsza: 1.Laura Lesińska(ja) ze sznaucerem mini pieprz i sól:multi: 2.Patrycja Woźniak ze sznaucerem mini czarno-srebrny 3.brak 4.brak grupa starsza: 1. Przemek Walczak z beaglem + Zw.Dnia [B] 2.Dziewczyna z pinczerem[/B] 3.Dziewczyna z seterem angielskim 4.Florka z syberian husky[/quote] Ta dziewczyna z pinczerem ma na imię Maria i przyjechała do W-wye z Łotwy. Pzdr.
Sydney00 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Grupa starsza >> 3. Dziewczyna z seterem To ja ;) A ktos wie jak sie prezentuja dzisiejsze wyniki z MP?
LAURA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Starsza: 1.Kamila Żmijewska z goldenem +ZW.DNIA 2.Agata Bujnowicz z basenji 3. Reneta Pietruszka z ? nie pamietam :P 4. Laura Wąsowska z whippetem a w młodszej 1 - Ola z borzojem :D
Savannah Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='LAURA'] 2.Agata Bujnowicz z basenji [/quote] [SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][B]GRATULACJE DLA AGATY !!!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE]
Dog Handler Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Laura -mój idol ! Jak moglas go niepamietac !!!! LAKELAND TERRIER - Chelines Kissing Rainbows :) (wl.A.Velasco)
Agasia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Savannah'][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][B]GRATULACJE DLA AGATY !!!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Dzieki Lidzia :) Renatka, Laura i moja ulubienica Ola- gratulacje :) :loveu: Codik&Toffik - milo bylo troszke poznac, chociaz nie kojarzylam cie za bardzo ;) Sliczny pies :loveu:
Codik&Toffik Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Agasia']Dzieki Lidzia :) Renatka, Laura i moja ulubienica Ola- gratulacje :) :loveu: Codik&Toffik - milo bylo troszke poznac, chociaz nie kojarzylam cie za bardzo ;) Sliczny pies :loveu:[/quote] Dziękuję :lol: Również miło mi było poznać:cool3: Na JH dzisiaj nie wyszło, ale na finałach Codik czyli [B]SECRET LOVER Z[/B] [B]CZAŃCA[/B] [B][U]II BIS PUPPY !!!:loveu: [/U][/B]
Viris Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='LAURA'] a w młodszej 1 - Ola z borzojem :D[/quote] Ola to taka mała dziewczynka co frunie po ringu tak że oczy wychodzą z orbit? Jeśli to Ona to jestem Jej fanką:loveu:
Bewarka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 To ta co zawsze wygrywa :evil_lol: z borzojkiem...:loveu:
martyna. Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hehe widze, że Ola ma sporo fanów :) Mi również podoba sie jej zawzięcie i poświecenie dla JH :) Kto wybiera się do Chojnic?;> Pozdr, Martyna
martyna. Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='justys95']To ta co zawsze wygrywa :evil_lol: [/quote] I tutaj nie mogę się z Tobą zgodzic :roll:
Recommended Posts