mru Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 w ogole nie daj boże żeby jakikolwiek pies do kogoś takiego trafił a niestety trafi na pewno :( Quote
idusiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 a czemu niby ma trafić? przeciez ona jest w ciąży i leży w łóżku i się nie rusza - o claire mówimy, tak? Quote
pumcia02 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 samotny Sedzio prosi o ogloszenia i pomoc finansowa.. Quote
mru Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 idusiek napisał(a):a czemu niby ma trafić? przeciez ona jest w ciąży i leży w łóżku i się nie rusza - o claire mówimy, tak? haha nie o tym kolesiu co go zacytowałam strone wczesniej ;) Quote
idusiek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 a :) a o seda nie bylo ani 1 telefonu, wiecie?:( Quote
pumcia02 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 jak wszedzie.. Moze ktos wie jak się rozdwoić? Quote
idusiek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 jakbym wiedziała to juz by mnie było przynajmniej 10 :) Quote
Kociabanda2 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ja też się rozdwoić nie potrafię, ale mam wrażenie, że niektórzy na dogo opanowali tę sztukę :D Quote
idusiek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 kto, podaj namiar to się udam i zapytam jak to się robi:) Quote
Kociabanda2 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 No jak patrzę na wyczyny Mru w tej lecznicy pod Wawą to sobie myślę, że ona musiała się co najmniej rozdwoić :) Trzeba ją wziąć na tortury i wyciągnąć z niej jak się to robi, bo sama z siebie to raczej nam nie zdradzi tajemnicy :D Quote
mru Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 oj nie, ja wiele spraw zaniedbuję i nie mam czasu :( a najgorzej to moje psy mają, już mi mama wczoraj groziła, że jadę gdzieś zabieram komuś obcego psa i wioze go pod Grójec a moje siedzą w domu :P tragedia :( i niestety prawda! jak ta suka z Teresina idusiek??? to małe słodkie cuś? :P Quote
idusiek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mru a Ty co tak wcześnie do pracy wychodzisz?;) Dzisiaj Cię widziałam jak byłam na spacerze porannym z Romanem- wychodziłaś z terenu szkoły, prawda?:) He he, chyba jestesmy niedalekimi sąsiadkami Quote
pumcia02 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zapraszam wszystkich na wątek psiaka porzuconego w mieszkaniu. To ok 5 letni pies w typie amstaffa, który potrzebuje doświadczonego opiekuna. Bez Waszej pomocy, nie wiadomo ile będzie czekał... :( http://www.dogomania.pl/threads/180255-AMSTAFF-Nero-porzucony-w-MIESZKANIU-Potrzebne-ogA-oszenia Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Piromanka']Co u Seda?[/QUOTE] Mam nadzieję,że dobrze u chłopaka...jak sobie radzi w kontaktach z ludźmi i psiakami? Quote
idusiek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Sedzik ma się tak, o. wiecie chłopak wrócił na stare śmieci, poznał miejsce, przystał na zmianę warunków i jest... Quote
mru Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='idusiek']mru a Ty co tak wcześnie do pracy wychodzisz?;) Dzisiaj Cię widziałam jak byłam na spacerze porannym z Romanem- wychodziłaś z terenu szkoły, prawda?:) He he, chyba jestesmy niedalekimi sąsiadkami[/QUOTE] a ja Cie w tesco któregoś dnia widziałam :P wychodziłaś znudzona z apteki :) no ja na 7:30 do roboty daję :/ Quote
ludwa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 bo w aptece nudne rzeczy są:) same leki:) Jakby psy byly, to by idusiek ożywiona wychodziła:) Quote
mru Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 szczeniaka z kartonu nie można było kupić ;) to słabo ;) Quote
ludwa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ooo właśnie. Jakby w promocji te szczeniaki były w aptece....;) Quote
idusiek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mru napisał(a):a ja Cie w tesco któregoś dnia widziałam :P wychodziłaś znudzona z apteki :) no ja na 7:30 do roboty daję :/ aaa tak ! w piatek 2 tyg temu, jak sie okazało,ze mam zapalenie ucha, a następnego dnia wyjezdzałam na 2 tyg a kurdesz okazało się, że baba mi wypisała lek, który jest wycofany w tej dawce i jest tylko w zastrzykach....i pojechałam bez leku i z bolącym łbem i uchem :( Quote
Recommended Posts