Jump to content
Dogomania

Ponad 6 lat czekają! :( Juz 8 za TM :( POMÓŻ! Pierwsza strona zaktualizowana!

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
juz nie wiem co robić.... tyle wątków mam, a nie mogę aktualizowac pierwszej stronki... Dobija mnie to :(

Mysia a jaką masz przeglądarke? Mi np. explorer też nie pozwalał edytować postów, a na mozilli jest wszystko ok.

Posted

ja mam operę, bo w explorerze nic mi sie działało :-( próbowałam sobie wgrać też mozille, ale niestety nie potrafię... Ona koniecznie chce się zapisać na dysku "C", a ja mam miejsce tylko na "D"... i nie umiem tego zmienić :-(

• 2 months later...
Posted

Dawno nie zaglądałam i takie smutne wiadomości, dwa psiaki za TM :cry::cry:

Mysia ja mam Operę i w operze już możesz edytować posty i pierwszy post też. Wcześniej Dogomania dziwnie się zachowywała i nie można było ale tera już można, tak jak kiedyś wchodzisz w pierwszym poście edtuj post, potem w zaawansowana edycja i zmieniasz tytuł :lol:

Posted

u mnie też jest już OK. ale cos nie moge zabrać się za ten wątek... ale w koncu będę musiała przysiąść i poświęcić parę dłuższych chwil....

Posted

Tak, tych psiaków mamy coraz więcej... Trzeba by wydrzeć pani Anieli ogródek :eviltong: i zrobić dla tych z długim stażem emerycki, duży boks z wybiegiem... Jak ktoś 6, 7 lat kibluje w schronie to mu się jakieś luksusy powinny należeć... :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Krzysiek napisał, że po niedzieli, ale ja będę mogła do teatru podejść w czwartek dopiero... Ałła... Chyba że jakąś ciemną nocą podskoczę...

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...