bira Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Straszne te zdjęcia ze schronu... Zupełnie nie ten sam pies... Ja nie mogłam patrze na fotki ze shronu mojej Amby... Koszmarne były... te oczy proszące... okropność Quote
*zaba* Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 O losie, jest co czytac i co ogladac :crazyeye: Nie zmoge calego watku dzis :razz: Tereny spacerkowe naprawde do pozazdroszczenia. Arina niezle pozuje, modelka z niej przednia i moze ciut.... zwariowana :evil_lol: Jutro ciag dalszy, ale bede tylko chwilke, wiec niewiele nadrobie, ale to nic, na dluzej wystarczy :diabloti: Quote
bric-a-brac Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A nie mówiłam, że warto :evil_lol: Pozdrawiam Arinkę i jej ekipę ;) Skoro już raczyłam post spłodzić :lol: Quote
chita Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='*zaba*']O losie, jest co czytac i co ogladac :crazyeye: Nie zmoge calego watku dzis :razz: Tereny spacerkowe naprawde do pozazdroszczenia. Arina niezle pozuje, modelka z niej przednia i moze ciut.... zwariowana :evil_lol: Jutro ciag dalszy, ale bede tylko chwilke, wiec niewiele nadrobie, ale to nic, na dluzej wystarczy :diabloti:[/QUOTE] ja nie wiem czy tu jest co nadrabiać, to taka lektura z cyklu 'niekończąca sie opowieść':evil_lol: Zołza dziękuje za komplementy ale zapewniam ze nie zasługuje:eviltong: [quote name='bric-a-brac']A nie mówiłam, że warto :evil_lol: Pozdrawiam Arinkę i jej ekipę ;) Skoro już raczyłam post spłodzić :lol:[/QUOTE] ooo witamy witamy :multi::loveu: Quote
toska_latte Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jejku, jaka z niej bidula byla mala :( Dobrze, ze jej przeszlo ;) I ma baaardzo przystojnego kolege, podobaja mi sie dobermany :loveu: A Kajtek sie swietnie trzyma, az jestem w szoku! PS. I nie wolno nazywac pieskow zolzami, bo wtedy im sie bardzo przykro robi:eviltong: Quote
chita Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Zołza raczej z tych co to sobie nic nie robi z tego co sie do niej i o niej mowi;) Arina nabila mi dzis limo, moje pierwsze w zyciu:evil_lol: wygladam jak ofiara przemocy domowej...przeciągalysmy sie sznurem i nagle dostałam z bańki (ałć), po chwili zauwazylam ze mam guza bo mi sie perspektywa widzenia zmieniła i coś jakby mi opadało na powieke...po kilku godzinach zfioletowaciało:roll: jednym slowem pies mi zrobil mejk up cos w stylu smokey eye :eviltong: Quote
agaga21 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='chita']Zołza raczej z tych co to sobie nic nie robi z tego co sie do niej i o niej mowi;) Arina nabila mi dzis limo, moje pierwsze w zyciu:evil_lol: wygladam jak ofiara przemocy domowej...przeciągalysmy sie sznurem i nagle dostałam z bańki (ałć), po chwili zauwazylam ze mam guza bo mi sie perspektywa widzenia zmieniła i coś jakby mi opadało na powieke...po kilku godzinach zfioletowaciało:roll: jednym slowem pies mi zrobil mejk up cos w stylu smokey eye :eviltong:[/QUOTE] błagam! zrób foto!!!!!!!! :D:D Quote
jonQuilla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]też chcę zobaczyc! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 11 lipca 2009 roku wrzucalam Arinę na mój profil na NK ... taka bidusia była [url]http://nk.pl/#profile/1889657/gallery/album/7/236[/url] [U][IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/2150854/236/main/c82a09a3d9.jpeg[/IMG][/U] Quote
chita Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [LEFT][quote name='Alicja']11 lipca 2009 roku wrzucalam Arinę na mój profil na NK ... taka bidusia była [URL]http://nk.pl/#profile/1889657/gallery/album/7/236[/URL] [/QUOTE] taka bidusia a teraz swoją pancie w domu maltretuje:shake::evil_lol: [quote name='agaga21']błagam! zrób foto!!!!!!!! :D:D[/QUOTE] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]też chcę zobaczyc! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ładnie to tak sie smiac z cudzego nieszczescia:placz: ale z was kolezanki:eviltong: [/LEFT] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-EKamRZLOBRo/Tt_JLttnemI/AAAAAAAADlM/shlaP1R1gzU/s512/_DSC9875.JPG[/IMG] w rzeczywistosci to jeszcze gorzej wyglada, chyba przez lampe tak kiepsko widac Quote
agaga21 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='chita'] w rzeczywistosci to jeszcze gorzej wyglada, chyba przez lampe tak kiepsko widac[/QUOTE] kochana, nic się nie martw, jutro będzie wyraźniej ;) w podstawówce wybrałam się po kryjomu z przyjaciółką na koncert. ja byłam niby u niej a ona niby na kółku recytatorskim. pech chciał że podczas koncertu ktoś szalejąc podbił jej oko ale znacznie mocniej niż tobie. guz prawie na 1/4 twarzy. siniak się zrobił i przez jakieś 2 tygodnie PIĘKNIE zmieniał swoje kolorki. już nie pamiętam jak się z tego siniaka tłumaczyła rodzicom ale niestety prawda w końcu i tak wyszła ;) także ja cię proszę o codzienne foto twojego nowego make-upu ;) Quote
Alicja Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mogłaś przyłożyć kotleta na oko , ściągnęło by trochę Quote
chita Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 ni mam kotleta w domu, lodu przylozylam bo az mi ciezko bylo oko otwierac:evil_lol: Agata nie strasz, jakie dwa tygodnie, ja na poniedzialek musze byc jak nowka:roll::evil_lol: a to juz wyglada gorzej.... Quote
agaga21 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='chita'] Agata nie strasz, jakie dwa tygodnie, ja na poniedzialek musze byc jak nowka:roll::evil_lol: a to juz wyglada gorzej....[/QUOTE] no może to było troche krócej, już nie pamiętam bo to dawno było... a może ona miała mocniejsze uderzenie... tobie na pewno zniknie do poniedziałku:evil_lol: a nawet jeśli nie, to drugie oko podmalujesz podobnie i nikt nie zauważy:diabloti: Quote
bric-a-brac Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Haha, dodała Ci pociecha koloru :evil_lol: Eeeee, wybaczysz... :ylsuper: :lol: Quote
bira Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Teraz będziesz jak kameleon :-) Co chwilę inna :-) Quote
chita Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='bric-a-brac']Haha, dodała Ci pociecha koloru :evil_lol: Eeeee, wybaczysz... :ylsuper: :lol:[/QUOTE] :watpliwy: :evil_lol: musze kupic sobie fioletowe cienie:eviltong: [quote name='bira']Teraz będziesz jak kameleon :-) Co chwilę inna :-)[/QUOTE] ale tylko z jednej strony:evil_lol: Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Przepraszam bardzo, ale nie moge sie nie smiac :evil_lol: Ale bedzie dobrze, zobaczysz! Na pewno szybko zniknie, a jak nie, to smokey eyes sa nadal w modzie :eviltong: mi kiedys z milosci eniszon biegl dac buziaczka i przywalil w sama nasade nosa, wygladalam jak po walce bokserskiej. Nie przejmuj sie wiec, nie jestes sama ;) Quote
jonQuilla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Się śmieję i śmieję, przestać nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...przepraszam :oops: Pomaluj drugie oko tak samo i będzie 'london look' :evil_lol: [COLOR=black]agaga21[/COLOR], kółka recytatorskie to bardzo niebezpieczne miejsca...widziałam na własne oczy jak oni tam pogują przy recytowaniu poematów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaga21 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] [COLOR=black]agaga21[/COLOR], kółka recytatorskie to bardzo niebezpieczne miejsca...widziałam na własne oczy jak oni tam pogują przy recytowaniu poematów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] to chyba na tym samym kółku byłyśmy[FONT=Georgia][COLOR=olive][B] :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
chita Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='toska_latte']Przepraszam bardzo, ale nie moge sie nie smiac :evil_lol: Ale bedzie dobrze, zobaczysz! Na pewno szybko zniknie, a jak nie, to smokey eyes sa nadal w modzie :eviltong: mi kiedys z milosci eniszon biegl dac buziaczka i przywalil w sama nasade nosa, wygladalam jak po walce bokserskiej. Nie przejmuj sie wiec, nie jestes sama ;)[/QUOTE] ja juz przerabiałam rozcięta warge, podrapany policzek ale make up na sylwka prawie miesiąc wczesniej zrobiony mam pierwszy raz:eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Się śmieję i śmieję, przestać nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...przepraszam :oops: Pomaluj drugie oko tak samo i będzie 'london look' :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] tylko ja tak precyzyjnie nie połącze zieleni z fioletem, pobawie sie z pieseczkiem rano moze drugie dorobi:diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='chita'] tylko ja tak precyzyjnie nie połącze zieleni z fioletem, pobawie sie z pieseczkiem rano moze drugie dorobi:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]myślę że to dobry pomysł :) zobaczymy czy Arina potrafi być symetryczna :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
toska_latte Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 oj tam, oj tam. powiesz, ze takie sa nowoczesne trendy! asymetryczny makijaz :eviltong: Quote
Recommended Posts