*Gajowa* Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Na poprzedniej stronie Doddy prosiła o zdjęcia Amstiego, które były umieszczone gdzies w watku ostrowskim a tu sie nie znalazły. Poszperajcie Cioteczki w swoich fotkach i wstawcie tutaj pilnie proszę. Quote
*Gajowa* Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Amsti - cioteczki nie chcą Cię zauważyć. Quote
*Gajowa* Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Amsti potrzebuje pomocy - on sam domku nie znajdzie... Quote
BeataA Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Dziewczyny - czy on już jest na niebieskim forum Amstaffów? O tu: http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewforum.php?f=19 Wydaje mi się, że nie, ale nie chcę dublować... W którym on jest schronisku? Quote
doddy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Beatko jest w Ostrowii Mazowieckiej. Tak jak w tytule :evil_lol: I jest na niebieskim ;) Quote
BeataA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Mam dzisiaj trochę czasu i przeglądam subskrybowane tematy - czy biedaczek cały czas w schronie siedzi? Quote
esperanza Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Amsti został adoptowany jakiś czas temu, a dziś powrócił do schroniska. Podobno powodem oddania jest zagryzienie jakiegos psiaka. Niestety Amsti nie lubi innych psów. Czy to oznacza, że znowy spędzi zimę w śmierdzącym i zimnym boksie? Czy ktos pracował z takim psem? Czy jest jakieś rozwiązanie? Quote
esperanza Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Amsti został wydany do adopcji. Może w środku tygodnia uda mi sie dowiedzieć, gdzie poszedł, bo dzisiaj wszystkie papiery adopcyjne były u właściciela schroniska w domu. Quote
Estera Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ale super wiadomośc :loveu: proponuje zmienc tytuł :cool3: Quote
BeataA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Oby w dobre ręce... Oby mial tam dobrze! :) Quote
Recommended Posts