Greven Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 mariamc, jak się nazywa wasze stowarzyszenie? Rudy "pięknie" prowokuje, a Misiek - mimo iż stoi plecami do obiektywu - na pewno nie pozostał mu dłużny i wyglądał całkiem podobnie z tym zmarszczonym pyskiem i zębami na wierzchu ;) Obstawiam, że z sukami będzie ok. A koty? Quote
Igiełka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Lazy wiem Misiek jest wspaniały ale nie mam warunków na takiego psiaka. Greven Misiek poczuł się pewnie jest bezpieczny to teraz nie da sobie w kasze dmuchać...;) Quote
Ewanka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Piękny potężny wladca wybiegu :) Brawo Misiek :) Quote
Estrella Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Cudak']Zapytaj też, czy jej suka jest wysterylizowana.[/QUOTE] Nie jest wysterylizowana. Pisałam też, że najlepiej będzie jak tu wejdzie i porozmawiacie, ale coś nie widać Pani Ani..:lol: Quote
Estrella Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Pani Ania prosi o nr. tel do Pani Danusi, bo chce porozmawiać o Miśku :grins: Czyli chciałaby go zaadoptować :) Quote
LAZY Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Byłoby wspaniale! Danusiu daj znać jak przebiegła rozmowa. Estrella dostałaś numer Danusi? Quote
ms_arwi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A u nas w schronie w Poznaniu tez jest fajny misiek ;) Musze sie nieco wiecej wywiedziec o nim :D Quote
Estrella Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='LAZY']Byłoby wspaniale! Danusiu daj znać jak przebiegła rozmowa. Estrella dostałaś numer Danusi?[/QUOTE] Nie, chciałam napisać do p.Danusi, ale wył. mi się strona profilu. :roll: Ktoś może mi podać ? Quote
Greven Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Zobaczcie, jakiego podobnego do Miśka psa znalazłam w schronisku w okolicach Szczecinka... Pseudo się rozpadło, czy co.....? Quote
Cudak Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Greven']Zobaczcie, jakiego podobnego do Miśka psa znalazłam w schronisku w okolicach Szczecinka... Pseudo się rozpadło, czy co.....?[/QUOTE] Gdzie można zobaczyć? Quote
Greven Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Wstawiłam link, nie wiem, czemu się nic nie wyświetla... Jeszcze raz. [url]http://www.wetserwis.com.pl/schronisko/displayimage.php?album=25&pos=1[/url] Quote
Cudak Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Faktycznie podobny... Tylko wygląda na starszego od Miśka. Quote
Estrella Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Cudak'][B]519 102 889[/B] [B]o-94 711 01 00[/B] [/QUOTE] dzięki Pani Ania powinna niedługo dzwonić. Quote
mysza 1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Estrella']Nie jest wysterylizowana.[/QUOTE] A dlaczego nie jest? Quote
Inez de Villaro Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Witajcie, mariamc leży złożona poważną grypą, na razie więc nie odwiedzi wątku. Nowe info będzie, jak wstanie i wróci do pracy. Quote
Estrella Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='mysza 1']A dlaczego nie jest?[/QUOTE] chcą ją wysterylizować po pierwszej cieczce. [quote name='Inez de Villaro']Witajcie, mariamc leży złożona poważną grypą, na razie więc nie odwiedzi wątku. Nowe info będzie, jak wstanie i wróci do pracy.[/QUOTE] eeh, ta zima :( Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Pani Danusiu! Quote
Cudak Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Estrella']chcą ją wysterylizować po pierwszej cieczce.[/QUOTE] Dobrze, że po pierwszej cieczce, a nie po pierwszym miocie :angryy: Quote
Greven Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Estrella']chcą ją wysterylizować po pierwszej cieczce.[/QUOTE] Podpowiedz im, że ze względów zdrowotnych lepiej przed pierwszą cieczką. Quote
Cudak Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Greven']Podpowiedz im, że ze względów zdrowotnych lepiej przed pierwszą cieczką.[/QUOTE] Ja wczoraj rozmawiałam z osobą, której wet kazał sterylizować sukę (obecnie ma ok 4 mies) dopiero po pierwszym miocie :angryy: a, że szczeniaczki są takie słodkie i na pewno wszystkie znajdą szybko domki, to rada durnego weta bardzo się tej osobie spodobała :-( Quote
Greven Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Ja bym tych niedouczonych i bezmyślnych weterynarzy wysterylizowała... delikatnie mówiąc. Tyle szkody k* robią, tyle szkody!! Quote
Cudak Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Z nerwów nawet nie zapytałam, który to taki "mądry" :shake: ...a sama zagadałam, żeby wysterylizowali przed 1. cieczką, a tu nie - wet kazał po szczeniakach. Tatuś już wybrany i nic nie dociera :angryy: Quote
ageralion Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No jak to, jakie szkody? Dla nich to czysty zarobek przeciez. NIe dosc ze ciaze poprowadzi, to jeszcze szansa, ze miot nie bedzie za zdrowy, wiec kolejne pieniazki wpadna. Moze nowi wlasciciele tez beda przychodzic i interes sie kreci... Quote
Greven Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Ty się nie denerwuj, w ciąży nie wolno. Zapytaj, który "taki mądry". Może trzeba jakąś czarną listę zrobić, czy coś. Quote
Recommended Posts