Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mariamc, jak się nazywa wasze stowarzyszenie?

Rudy "pięknie" prowokuje, a Misiek - mimo iż stoi plecami do obiektywu - na pewno nie pozostał mu dłużny i wyglądał całkiem podobnie z tym zmarszczonym pyskiem i zębami na wierzchu ;)

Obstawiam, że z sukami będzie ok.
A koty?

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cudak']Zapytaj też, czy jej suka jest wysterylizowana.[/QUOTE]
Nie jest wysterylizowana.

Pisałam też, że najlepiej będzie jak tu wejdzie i porozmawiacie, ale coś nie widać Pani Ani..:lol:

Posted

[quote name='LAZY']Byłoby wspaniale! Danusiu daj znać jak przebiegła rozmowa.

Estrella dostałaś numer Danusi?[/QUOTE]
Nie, chciałam napisać do p.Danusi, ale wył. mi się strona profilu. :roll: Ktoś może mi podać ?

Posted

[quote name='Greven']Zobaczcie, jakiego podobnego do Miśka psa znalazłam w schronisku w okolicach Szczecinka...
Pseudo się rozpadło, czy co.....?[/QUOTE]
Gdzie można zobaczyć?

Posted

Wstawiłam link, nie wiem, czemu się nic nie wyświetla...

Jeszcze raz.

[url]http://www.wetserwis.com.pl/schronisko/displayimage.php?album=25&pos=1[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']A dlaczego nie jest?[/QUOTE]
chcą ją wysterylizować po pierwszej cieczce.

[quote name='Inez de Villaro']Witajcie, mariamc leży złożona poważną grypą, na razie więc nie odwiedzi wątku. Nowe info będzie, jak wstanie i wróci do pracy.[/QUOTE]
eeh, ta zima :( Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Pani Danusiu!

Posted

[quote name='Estrella']chcą ją wysterylizować po pierwszej cieczce.[/QUOTE]

Dobrze, że po pierwszej cieczce, a nie po pierwszym miocie :angryy:

Posted

[quote name='Estrella']chcą ją wysterylizować po pierwszej cieczce.[/QUOTE]
Podpowiedz im, że ze względów zdrowotnych lepiej przed pierwszą cieczką.

Posted

[quote name='Greven']Podpowiedz im, że ze względów zdrowotnych lepiej przed pierwszą cieczką.[/QUOTE]
Ja wczoraj rozmawiałam z osobą, której wet kazał sterylizować sukę (obecnie ma ok 4 mies) dopiero po pierwszym miocie :angryy: a, że szczeniaczki są takie słodkie i na pewno wszystkie znajdą szybko domki, to rada durnego weta bardzo się tej osobie spodobała :-(

Posted

Z nerwów nawet nie zapytałam, który to taki "mądry" :shake:
...a sama zagadałam, żeby wysterylizowali przed 1. cieczką, a tu nie - wet kazał po szczeniakach. Tatuś już wybrany i nic nie dociera :angryy:

Posted

No jak to, jakie szkody? Dla nich to czysty zarobek przeciez. NIe dosc ze ciaze poprowadzi, to jeszcze szansa, ze miot nie bedzie za zdrowy, wiec kolejne pieniazki wpadna. Moze nowi wlasciciele tez beda przychodzic i interes sie kreci...