Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda,że nie toleruje innych samców,bo szwagier szuka takiego dużego psa na podwórko,zawsze mu się marzył pies w typie bernardyna(taki duży).Bernardyny jednak odpadają,bo za bardzo się ślinią,ale inny tak duży może by przeszedł,on chce szczeniaka ale może by się namówił na dorosłego Miśka.Tylko on ma mieszankę Onka ze schroniska,psa,więc raczej by się nie dogadali.Jak by był taki duży cielaczek psiaczek młody do adopcji to proszę o wiadomość.

Posted

Jest pewna osoba której Misiek do pilnowania domu baardzo by się przydał. Kobieta mieszka na wsi z 3 dzieci. Trzech chłopców. Jeden 4 letni, jeden 9 letni i najstarszy bodajze 15 letni. Domek widziałam osobiście, bo tam miała trafić moja tymczasowiczka Ritka (nie trafiła absolutnie nie z powodu niezaakceptowania przeze mnie domu!). Mam tylko pytanie jaki Misiek jest do dzieci? Nachalny czy spokojny? Agnieszka (potencjalna właścicielka) ma synka autystycznego, który potrzebuje raczej spokojnego psa. No i kwestia kotów...On je mocno gania? Bo rozumiem, że do małej jamnikowatej suczki raczej miałby stosunek obojętny? Domek jest w okolicach Myśliborza.

• 6 months later...
Posted

MIsiek już dawno w nowym domu.
Zapomniałam wpisać.Przepraszam.

Jak wróci wiosna , będziemy robić wizyty poadopcyjne.Wtedy wstawię zdjecia.
Dom był już sprawdzany. Jest dobrze.

• 4 weeks later...