luka1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 beka napisał(a):co za burak...mam nadzieje że to nie ten pan z sochaczewa co mu przesłąłam zdjęcia... właśnie ten. Na początku był miły ale potem - brrrrr. Quote
beka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 przez telefon wydawał się miły. Ma już suczkę ze schroniska na śląsku.. Quote
luka1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 No a teraz HIT sezonu. Pan u którego pies koczuje zabrał dziś psa do weta bo od jakiegoś czasu psina kuleje. I co sie okazało? ŻE TO JEST SUKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Psisko tyle czasu u niego mieszka a on nawet nie sprawdził. To prawda że sierść dłuższa i nie widać tego i owego, ale do nich pies podchodzi można macnąć. A więć szukamy domu dla ONKI ! Podpowiedziałam by sprawdzić czy sunia nie jest cięzarna - zobaczymy. Quote
luka1 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 cisza, jakos cienko nam idzie szukanie domu dla psiny Quote
beka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Luka, a jak jej łapa? dalej kuleje?? biedulka... Quote
luka1 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Sunia zostaje w DT na stałe. Psina sama sobie znalazła dom :multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Dostałam wiadomość niestety smutną. Sunia odeszła za TM. Kolejny błąd lekarza. Quote
malagos Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 luka1 napisał(a):Dostałam wiadomość niestety smutną. Sunia odeszła za TM. Kolejny błąd lekarza. co sie stało?.......... Quote
luka1 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 malagos napisał(a):co sie stało?.......... Po odkryciu że pies jest suką, poprosiłam by właściciele sprawdzili czy nie jest w ciąży - była, i to dość wysokiej. Na dokładkę w pewnym momencie coś się zaczęło z sunią dziać. Pojechali do weta, który stwierdził pęknięcie macicy. Zrobiono operację, miało być dobrze - nie było. Państwo zmienili lekarza ale już zbyt późno - sunia zmarła pod kroplówką. Quote
Recommended Posts