Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='marzenna79'][B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witajcie Masterki i Torusie w niedzielę ! :multi:
Witaj Magdusiu ! :multi:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Arial Black]Jejusiu, jaki Toruś ma długaśny ozorek.:crazyeye:
Super fotka ! :loveu:
Pozdrawiam.
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]
Witaj Marzena :)
No pewno, że długaśny :loveu:
Dziękujemy za wizytę ;)

[quote name='Yorkie']Jęzorek, widzę jęzorek! :multi: :eviltong: :multi:[/QUOTE]
Dobrze widzisz :p

[quote name='PositiveThought']hej Madzinko :cool:
widzę, że dałaś mi tu do powdziwiania ten szekszi jęzorrek. no, i tak ma być :evil_lol:

u nas słoneczko, słoneczko![/QUOTE]
Dzień dobry :cool1:
Ano dałam :p

A u nas nie ma słoneczka, słoneczko :evil_lol: :evil_lol: Żartuję, ale tak napisałaś, jakbyś powiedziała do mnie słoneczko :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Dzień dobry :cool1:
Ano dałam :p

A u nas nie ma słoneczka, słoneczko :evil_lol: :evil_lol: Żartuję, ale tak napisałaś, jakbyś powiedziała do mnie słoneczko :evil_lol:[/quote]

a coo, takie by to było okropne, słoneczko? :p

Posted

[quote name='Visenna']Madziasto, a miałam zapytac o oczka Toro, on ma zupełnie inne niz większość yorków? Tak już ma, czy jakas hisytoria sie z tym wiąże? :)[/QUOTE]
Inne w sensie, że co? :lol: Kolor?
Żadnych historii nie ma, ale chętnie się dowiem co jest w nich innego ;)

[quote name='PositiveThought']a coo, takie by to było okropne, słoneczko? :p[/QUOTE]
Ależ skąd :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote] Inne w sensie, że co? Kolor?
Żadnych historii nie ma, ale chętnie się dowiem co jest w nich innego [/quote]
To dobrze widac na tej fotce w podpisie Twoim, w linku do galerii. Nie wiem jak to nazwać, ale Master ma takie ślepka jakby całe ciemno brązowe i trzeba się by naprawdę z bardzo bliska mu przyglądać zeby zobaczyć źrenicę, a u Toro widać źrenicę z daleka, a tęczówki ma bardzo jaśniutkie...nie wiem, może się mylę, ale takie ubarwienie oczu nie jest chyba czesto spotykane u psów? Po prostu ma zupełnie inne oczka niż Master, a tak jak oglądam galerie róznych Yorków, to one własnie mają takie oczy jak Master, a Toro ma takie niespotykane i zastanawia mnie czy to normalna barwa tylko ja ją pierwszy raz widzę, czy to moze tylko na zdjęciach tak wychodzi, czy wszystkie Yorki maści Tora mają takie oczy? :)

Posted

[quote name='Yorkie']Też mnie to zastanawia, ale myślałam, że to tylko na zdjęciach...[/quote]
[B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Arial Black]Nie wiem dziewczynki o czym mówicie ???????:crazyeye:
Ja nie widzę różnicy w oczkach obu kawalerów.:shake:
A może związane to jest z moim wiekiem ???:oops:;)

Posted

[quote name='Visenna']To dobrze widac na tej fotce w podpisie Twoim, w linku do galerii. Nie wiem jak to nazwać, ale Master ma takie ślepka jakby całe ciemno brązowe i trzeba się by naprawdę z bardzo bliska mu przyglądać zeby zobaczyć źrenicę, a u Toro widać źrenicę z daleka, a tęczówki ma bardzo jaśniutkie...nie wiem, może się mylę, ale takie ubarwienie oczu nie jest chyba czesto spotykane u psów? Po prostu ma zupełnie inne oczka niż Master, a tak jak oglądam galerie róznych Yorków, to one własnie mają takie oczy jak Master, a Toro ma takie niespotykane i zastanawia mnie czy to normalna barwa tylko ja ją pierwszy raz widzę, czy to moze tylko na zdjęciach tak wychodzi, czy wszystkie Yorki maści Tora mają takie oczy? :)[/QUOTE]
[quote name='Yorkie']Też mnie to zastanawia, ale myślałam, że to tylko na zdjęciach...[/QUOTE]
Już się tłumaczę :oops: Ślipia w bannerku nie są do końca naturalne, właściwie nie są wcale naturalne.....bo poprawiane komputerowo :oops: :lol:
Nie ma kurczę zdjecia, na którym ślepia nie świeciłyby mu się jak latarki :crazyeye: dlatego zrobiłam retusz oczu, który jak widać nie wyszedł :evil_lol:

Master ma dużą czarną źrenicę, i specjlanie obejrzałam Tora- na żywo oczka ma też ciemne ;)

Także oczy Tora w bannerku...:evil_lol: muszę zmienić jego zdjęcie, ale potwornie świecą mu się oczy na zdjęciach :shake:

No, ale spostrzegawcze z Was dziewczynki :p

Posted

Ha wiedzialam :evil_lol: A ja lubie jak się psom swiecą oczy na zdjeciach :)
Może spróbuj mu zrobić zdjęcie w słoneczny dzien bez lampy - nie powinny się wtedy świecić?

[quote]Nie wiem dziewczynki o czym mówicie ???????
Ja nie widzę różnicy w oczkach obu kawalerów.
A może związane to jest z moim wiekiem ???[/quote]
Jeśli Twój wiek ma związek z liczbą w nicku to zaręczam Ci ze to ze nie zauważyłaś nie ma nic wspolnego z wiekiem :P

Posted

[quote name='Visenna']Ha wiedzialam :evil_lol: A ja lubie jak się psom swiecą oczy na zdjeciach :)
Może spróbuj mu zrobić zdjęcie w słoneczny dzien bez lampy - nie powinny się wtedy świecić? [/QUOTE]
No taak, ale pomyślałam sobie, że w bannerku lepiej niech się nie świecą :eviltong: I wyszło jak wyszło :lol:

Bez lampy zdjecia wychodzą strasznie zamazane :niewiem:

Posted

[quote name='Visenna']
Jeśli Twój wiek ma związek z liczbą w nicku to zaręczam Ci ze to ze nie zauważyłaś nie ma nic wspolnego z wiekiem :P[/quote]
[B][COLOR=Black][SIZE=3][FONT=Arial Black]Visenna !:multi: ...hihihi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:padam ze śmiechu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
liczba 79 w nicku to data mojego ślubu...hehehe...:cool3:
a nie data urodzenia.:shake::shake::shake: Ślub brałam 7.9.79. !!! :oops:

Posted

[quote name='madziasto4']No taak, ale pomyślałam sobie, że w bannerku lepiej niech się nie świecą :eviltong: I wyszło jak wyszło :lol:

Bez lampy zdjecia wychodzą strasznie zamazane :niewiem:[/quote]
Dziwnie mu się tak świecą, na każdym zdjęciu :roll:
Ja to jak robię zdjęcia to najwyżej Aris ma czerwone, ale to rzadko. I też robię z lampą ;)

Posted

[quote]7.9.79. !!! [/quote]
Magiczna liczba, a 79 to moj rocznik właśnie :) Do był dobry rok! :evil_lol:
okee, ale nie offtopujmy tu Masterkowi i Toro (nie ukrywam że to Master jest moim faworytem :P )

Posted

[quote name='Visenna']okee, ale nie offtopujmy tu Masterkowi i Toro (nie ukrywam że to Master jest moim faworytem :P )[/quote]
Moim też :multi: Lubię obydwa ale jak bym miała wybrać to Masterka :loveu:

Posted

[quote name='Marzenka18']hej, witamy serdecznie. Maluchy jak zawsze słodkie :p[/QUOTE]
Cześć i dzięki ;)

[quote name='Guffi']Kolejna Marzena w galerii[/QUOTE]
cześć Guffi :p Druga dopiero :eviltong:

[quote name='marzenna79'][B][COLOR=Black][SIZE=3][FONT=Arial Black]Visenna ! ...hihihi...:evil_lol:padam ze śmiechu...
liczba 79 w nicku to data mojego ślubu...hehehe...
a nie data urodzenia.:shake: Ślub brałam 7.9.79. !!!
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]
Ja też na początku kombinowałam z rocznikiem 79 :eviltong:
A data ślubu łatwa do zapamiętania :loveu:

[quote name='Yorkie']Dziwnie mu się tak świecą, na każdym zdjęciu :roll:
Ja to jak robię zdjęcia to najwyżej Aris ma czerwone, ale to rzadko. I też robię z lampą ;)[/QUOTE]
Ten typ tak ma :eviltong:

[quote name='Visenna']
okee, ale nie offtopujmy tu Masterkowi i Toro (nie ukrywam że to Master jest moim faworytem :P )[/QUOTE]
[quote name='Yorkie']Moim też :multi: Lubię obydwa ale jak bym miała wybrać to Masterka :loveu:[/QUOTE]
Masteromaniaczki :eviltong: A ja Toreczka uwielbiam :loveu: Moje brzydkie kaczątko kochane niedobre :loveu:

[QUOTE=Gosia>>>;3816592]cześć Madziu, jak się mają Twoje pociechy??? :lol:[/QUOTE]
Cześć Gosia :)
Odpowiem Ci z małym poślizgiem, bo dopiero teraz ;) Pociechy mają się wspaniale, Toro biega właśnie na pełnym gazie po mieszkaniu, a Master patrzy na niego z fotela jak na wariata ;) Normalka ;)

[quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Bryy wieczór :lol:[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Cześć Zuzka ;) Wertujesz już forum w poszukiwaniu wiedzy potrzebnej przy suni? ;)

[quote name='PositiveThought']e tam, gÓpie jesteście. Toruś, nie martw się, pańcia Cię przygarnie <3

co porabiają te wariaty, słoneczko? P:[/QUOTE]
Toreczku, ja i Beata Cię kochamy :loveu:

Co robią wariaty? No więc Toro właśnie przestał biegać i szuka nowych wrażeń, a Master zasnął wkońcu na tym fotelu :lol:

[quote name='Marzenka18']ha ha a mi się oba bardzio podobają. Są słodziuchne [/QUOTE]
:loveu:

[quote name='Loona']Torek pewnie szaleje, ścianę ogryza albo coś w ten serek a Master leży i patrzy na to z potępnieniem :evil_lol:[/QUOTE]
Oświadczam, że ściany są całe :eviltong: Ale dobrze kombinowałaś :lol:

[quote name='PositiveThought']albo Torek poluje na Mastera ^^[/QUOTE]
też byłaby taka możliwość...