Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jęzorek, widzę jęzorek! :multi: :eviltong: :multi: Quote
PositiveThought Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hej Madzinko :cool: widzę, że dałaś mi tu do powdziwiania ten szekszi jęzorrek. no, i tak ma być :evil_lol: u nas słoneczko, słoneczko! Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='marzenna79'][B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witajcie Masterki i Torusie w niedzielę ! :multi: Witaj Magdusiu ! :multi: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Arial Black]Jejusiu, jaki Toruś ma długaśny ozorek.:crazyeye: Super fotka ! :loveu: Pozdrawiam. [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] Witaj Marzena :) No pewno, że długaśny :loveu: Dziękujemy za wizytę ;) [quote name='Yorkie']Jęzorek, widzę jęzorek! :multi: :eviltong: :multi:[/QUOTE] Dobrze widzisz :p [quote name='PositiveThought']hej Madzinko :cool: widzę, że dałaś mi tu do powdziwiania ten szekszi jęzorrek. no, i tak ma być :evil_lol: u nas słoneczko, słoneczko![/QUOTE] Dzień dobry :cool1: Ano dałam :p A u nas nie ma słoneczka, słoneczko :evil_lol: :evil_lol: Żartuję, ale tak napisałaś, jakbyś powiedziała do mnie słoneczko :evil_lol: Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Madziasto, a miałam zapytac o oczka Toro, on ma zupełnie inne niz większość yorków? Tak już ma, czy jakas hisytoria sie z tym wiąże? :) Quote
PositiveThought Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień dobry :cool1: Ano dałam :p A u nas nie ma słoneczka, słoneczko :evil_lol: :evil_lol: Żartuję, ale tak napisałaś, jakbyś powiedziała do mnie słoneczko :evil_lol:[/quote] a coo, takie by to było okropne, słoneczko? :p Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Visenna']Madziasto, a miałam zapytac o oczka Toro, on ma zupełnie inne niz większość yorków? Tak już ma, czy jakas hisytoria sie z tym wiąże? :)[/QUOTE] Inne w sensie, że co? :lol: Kolor? Żadnych historii nie ma, ale chętnie się dowiem co jest w nich innego ;) [quote name='PositiveThought']a coo, takie by to było okropne, słoneczko? :p[/QUOTE] Ależ skąd :evil_lol: :cool3: Quote
Marzenuś Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hej, witamy serdecznie. Maluchy jak zawsze słodkie :p Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote] Inne w sensie, że co? Kolor? Żadnych historii nie ma, ale chętnie się dowiem co jest w nich innego [/quote] To dobrze widac na tej fotce w podpisie Twoim, w linku do galerii. Nie wiem jak to nazwać, ale Master ma takie ślepka jakby całe ciemno brązowe i trzeba się by naprawdę z bardzo bliska mu przyglądać zeby zobaczyć źrenicę, a u Toro widać źrenicę z daleka, a tęczówki ma bardzo jaśniutkie...nie wiem, może się mylę, ale takie ubarwienie oczu nie jest chyba czesto spotykane u psów? Po prostu ma zupełnie inne oczka niż Master, a tak jak oglądam galerie róznych Yorków, to one własnie mają takie oczy jak Master, a Toro ma takie niespotykane i zastanawia mnie czy to normalna barwa tylko ja ją pierwszy raz widzę, czy to moze tylko na zdjęciach tak wychodzi, czy wszystkie Yorki maści Tora mają takie oczy? :) Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Też mnie to zastanawia, ale myślałam, że to tylko na zdjęciach... Quote
marzenna79 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Yorkie']Też mnie to zastanawia, ale myślałam, że to tylko na zdjęciach...[/quote] [B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Arial Black]Nie wiem dziewczynki o czym mówicie ???????:crazyeye: Ja nie widzę różnicy w oczkach obu kawalerów.:shake: A może związane to jest z moim wiekiem ???:oops:;) [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Visenna']To dobrze widac na tej fotce w podpisie Twoim, w linku do galerii. Nie wiem jak to nazwać, ale Master ma takie ślepka jakby całe ciemno brązowe i trzeba się by naprawdę z bardzo bliska mu przyglądać zeby zobaczyć źrenicę, a u Toro widać źrenicę z daleka, a tęczówki ma bardzo jaśniutkie...nie wiem, może się mylę, ale takie ubarwienie oczu nie jest chyba czesto spotykane u psów? Po prostu ma zupełnie inne oczka niż Master, a tak jak oglądam galerie róznych Yorków, to one własnie mają takie oczy jak Master, a Toro ma takie niespotykane i zastanawia mnie czy to normalna barwa tylko ja ją pierwszy raz widzę, czy to moze tylko na zdjęciach tak wychodzi, czy wszystkie Yorki maści Tora mają takie oczy? :)[/QUOTE] [quote name='Yorkie']Też mnie to zastanawia, ale myślałam, że to tylko na zdjęciach...[/QUOTE] Już się tłumaczę :oops: Ślipia w bannerku nie są do końca naturalne, właściwie nie są wcale naturalne.....bo poprawiane komputerowo :oops: :lol: Nie ma kurczę zdjecia, na którym ślepia nie świeciłyby mu się jak latarki :crazyeye: dlatego zrobiłam retusz oczu, który jak widać nie wyszedł :evil_lol: Master ma dużą czarną źrenicę, i specjlanie obejrzałam Tora- na żywo oczka ma też ciemne ;) Także oczy Tora w bannerku...:evil_lol: muszę zmienić jego zdjęcie, ale potwornie świecą mu się oczy na zdjęciach :shake: No, ale spostrzegawcze z Was dziewczynki :p Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ha wiedzialam :evil_lol: A ja lubie jak się psom swiecą oczy na zdjeciach :) Może spróbuj mu zrobić zdjęcie w słoneczny dzien bez lampy - nie powinny się wtedy świecić? [quote]Nie wiem dziewczynki o czym mówicie ??????? Ja nie widzę różnicy w oczkach obu kawalerów. A może związane to jest z moim wiekiem ???[/quote] Jeśli Twój wiek ma związek z liczbą w nicku to zaręczam Ci ze to ze nie zauważyłaś nie ma nic wspolnego z wiekiem :P Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Visenna']Ha wiedzialam :evil_lol: A ja lubie jak się psom swiecą oczy na zdjeciach :) Może spróbuj mu zrobić zdjęcie w słoneczny dzien bez lampy - nie powinny się wtedy świecić? [/QUOTE] No taak, ale pomyślałam sobie, że w bannerku lepiej niech się nie świecą :eviltong: I wyszło jak wyszło :lol: Bez lampy zdjecia wychodzą strasznie zamazane :niewiem: Quote
marzenna79 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Visenna'] Jeśli Twój wiek ma związek z liczbą w nicku to zaręczam Ci ze to ze nie zauważyłaś nie ma nic wspolnego z wiekiem :P[/quote] [B][COLOR=Black][SIZE=3][FONT=Arial Black]Visenna !:multi: ...hihihi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:padam ze śmiechu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: liczba 79 w nicku to data mojego ślubu...hehehe...:cool3: a nie data urodzenia.:shake::shake::shake: Ślub brałam 7.9.79. !!! :oops: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madziasto4']No taak, ale pomyślałam sobie, że w bannerku lepiej niech się nie świecą :eviltong: I wyszło jak wyszło :lol: Bez lampy zdjecia wychodzą strasznie zamazane :niewiem:[/quote] Dziwnie mu się tak świecą, na każdym zdjęciu :roll: Ja to jak robię zdjęcia to najwyżej Aris ma czerwone, ale to rzadko. I też robię z lampą ;) Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote]7.9.79. !!! [/quote] Magiczna liczba, a 79 to moj rocznik właśnie :) Do był dobry rok! :evil_lol: okee, ale nie offtopujmy tu Masterkowi i Toro (nie ukrywam że to Master jest moim faworytem :P ) Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Visenna']okee, ale nie offtopujmy tu Masterkowi i Toro (nie ukrywam że to Master jest moim faworytem :P )[/quote] Moim też :multi: Lubię obydwa ale jak bym miała wybrać to Masterka :loveu: Quote
Gosia>>> Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 cześć Madziu, jak się mają Twoje pociechy???:cool3: :lol: Quote
Zuza96 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Bryy wieczór :lol:[/FONT][/COLOR] Quote
PositiveThought Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 e tam, gÓpie jesteście. Toruś, nie martw się, pańcia Cię przygarnie <3 co porabiają te wariaty, słoneczko? P: Quote
Marzenuś Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ha ha a mi się oba bardzio podobają. Są słodziuchne :loveu: Quote
Loona Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Torek pewnie szaleje, ścianę ogryza albo coś w ten serek a Master leży i patrzy na to z potępnieniem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Marzenka18']hej, witamy serdecznie. Maluchy jak zawsze słodkie :p[/QUOTE] Cześć i dzięki ;) [quote name='Guffi']Kolejna Marzena w galerii[/QUOTE] cześć Guffi :p Druga dopiero :eviltong: [quote name='marzenna79'][B][COLOR=Black][SIZE=3][FONT=Arial Black]Visenna ! ...hihihi...:evil_lol:padam ze śmiechu... liczba 79 w nicku to data mojego ślubu...hehehe... a nie data urodzenia.:shake: Ślub brałam 7.9.79. !!! [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] Ja też na początku kombinowałam z rocznikiem 79 :eviltong: A data ślubu łatwa do zapamiętania :loveu: [quote name='Yorkie']Dziwnie mu się tak świecą, na każdym zdjęciu :roll: Ja to jak robię zdjęcia to najwyżej Aris ma czerwone, ale to rzadko. I też robię z lampą ;)[/QUOTE] Ten typ tak ma :eviltong: [quote name='Visenna'] okee, ale nie offtopujmy tu Masterkowi i Toro (nie ukrywam że to Master jest moim faworytem :P )[/QUOTE] [quote name='Yorkie']Moim też :multi: Lubię obydwa ale jak bym miała wybrać to Masterka :loveu:[/QUOTE] Masteromaniaczki :eviltong: A ja Toreczka uwielbiam :loveu: Moje brzydkie kaczątko kochane niedobre :loveu: [QUOTE=Gosia>>>;3816592]cześć Madziu, jak się mają Twoje pociechy??? :lol:[/QUOTE] Cześć Gosia :) Odpowiem Ci z małym poślizgiem, bo dopiero teraz ;) Pociechy mają się wspaniale, Toro biega właśnie na pełnym gazie po mieszkaniu, a Master patrzy na niego z fotela jak na wariata ;) Normalka ;) [quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Bryy wieczór :lol:[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Cześć Zuzka ;) Wertujesz już forum w poszukiwaniu wiedzy potrzebnej przy suni? ;) [quote name='PositiveThought']e tam, gÓpie jesteście. Toruś, nie martw się, pańcia Cię przygarnie <3 co porabiają te wariaty, słoneczko? P:[/QUOTE] Toreczku, ja i Beata Cię kochamy :loveu: Co robią wariaty? No więc Toro właśnie przestał biegać i szuka nowych wrażeń, a Master zasnął wkońcu na tym fotelu :lol: [quote name='Marzenka18']ha ha a mi się oba bardzio podobają. Są słodziuchne [/QUOTE] :loveu: [quote name='Loona']Torek pewnie szaleje, ścianę ogryza albo coś w ten serek a Master leży i patrzy na to z potępnieniem :evil_lol:[/QUOTE] Oświadczam, że ściany są całe :eviltong: Ale dobrze kombinowałaś :lol: [quote name='PositiveThought']albo Torek poluje na Mastera ^^[/QUOTE] też byłaby taka możliwość... Quote
Recommended Posts