Szarotka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wpadlam, lece do klienta, wroce wieczorem :):) Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ale co to za odpadanie? co to za strzelanie? Grzecznie wątku pilnować ;) A ja w domku nie mam kaktusów, tylko juki, draceny i zamiokulkas zamiolistny ;) co to wygląda tak: [img]http://poradnikogrodniczy.pl/pliki/domowe/zamioculcas_3.jpg[/img] Quote
belka123 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dwa razy wyciagnal mnie brat, bo moje autko zawislo na podwoziu, pobliski rolnik srednio z 5 aut dziennie wyciaga z blota, ale jest nadzieja na przejazd kreta ale inna droga wiec moze jutro sie wydostane bo tak to jestesmy odcieci od swiata w lesie :D Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Szarotka']Wpadlam, lece do klienta, wroce wieczorem :):)[/QUOTE] No, proszę, a Szarotka do klienta zasuwa :D Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 U mnie niema sznas na zadne roslinki...w domu to koty wszystko zjedza a w ogrodzie...klepisko bo psiaki sie bawia:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 no to podobnie jak w ogródku Agady :D:D Cześć Furciaczku, jak dzień minął? Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dzien jak codzien...czlowiek nie wie w co rece wsadzic:evil_lol: Psy dzisiaj wykapalam, o dziwo dysk mi tym razem nie wypadl...ogolnie dzien raczej udany:loveu: Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']pożyjemy, zobaczymy :D[/QUOTE] Ty niewierna. Ja umarłam, a już się pocieszyła... i tak to z babami:( zdycydowanie wolę chłopców [quote name='furciaczek']Dzien jak codzien...czlowiek nie wie w co rece wsadzic:evil_lol: Psy dzisiaj wykapalam, o dziwo dysk mi tym razem nie wypadl...ogolnie dzien raczej udany:loveu:[/QUOTE] Jaki dysk? Miały być zęby;) Quote
furciaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='mmd'] Jaki dysk? Miały być zęby;)[/QUOTE] Zab juz na szczescie nie boli:multi: Quote
Ingrid44 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Znowu cioteczki 10 stron nagadaly. Dobrze ze Wunia robi streszczenia bo juz dawno bym sie w tm wszystkim zgubila :) Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='furciaczek']Zab juz na szczescie nie boli:multi:[/QUOTE] Już wyząbkowana? Moje gratulacje:) Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Ingrid44']Znowu cioteczki 10 stron nagadaly. Dobrze ze Wunia robi streszczenia bo juz dawno bym sie w tm wszystkim zgubila :)[/QUOTE] Zakładając, że będziesz miała szczęście i znajdziesz stronę ze streszczeniem:) Ingrid, skory my tu obie, może polećmy z czapką na Moto...;) 25 zeta w sumie nam brakuje deklaracji....ale na piątaczka też nie będziemy narzekać;) Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='furciaczek']Zab juz na szczescie nie boli:multi:[/QUOTE] no, na dysk przelazło :D Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='mmd']Ty niewierna. Ja umarłam, a już się pocieszyła... i tak to z babami:( zdycydowanie wolę chłopców[/QUOTE] nie zadzwoniła, Twoja ja nadal, nadal :D Też wolę chłopców, ale czy oni wiedzą czy kiecka jest pomidorowa, malinowa, truskawkowa, wiśniowa, amarantowa czy w kolorze papryczki chili :D:D:D Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='belka123']to streszczenie kiedy bedzie?[/QUOTE] Jak wenę złapię :D Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']....czy oni wiedzą czy kiecka jest pomidorowa, malinowa, truskawkowa, wiśniowa, amarantowa czy w kolorze papryczki chili :D:D:D[/QUOTE] ważne że wiedzą jak się zdejmuje:D Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='mmd']ważne że wiedzą jak się zdejmuje:D[/QUOTE] ano, co prawda, to prawda :D:D Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Zabieram panicza podkołdernego:wolfie: i idę :sleep2: Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']a ja za streszczenie się biorę :D[/QUOTE] No czekamy, czekamy...:lol: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='RenW']No czekamy, czekamy...:lol:[/QUOTE] No to poczekamy ... poczekamy :D:D:D Quote
Recommended Posts