Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']A bo taki dzień, że się człowiek zawiesza

Wunia, ale masz dobrze, pojedziesz z pluszakiem, a ja mam dyżur w szkolnej ławce:placz::placz: - za jakie grzechy na starość do budy muszę chodzić chlip chlip[/QUOTE]

Trza było pilnować edukacji za młodu. :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agada']taaa, a ze mną się ostatnio wykłócała żem całą stronę zaklepała dla siebie:eviltong:, czasami się przydaje nie:evil_lol:[/QUOTE]

Jam się wykłócała..?:-o:razz: Niepodobna, zbyt ugodową naturę mam.:p

Posted

Nie wiem jak u was, ale u mnie Dogo ledwo lazi. Zmiana strony zabiera 5 minut. Niedlugo apopleksji dostane ! ! !:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:

Niunius juz spakowany ? :):loveu:

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Po walce z dogo ciocia[B] mmd [/B]stworzyła dla Gapcia[B] bazarek, [/B]ciocia[B] Isadorka [/B]wystawiła mi [B]fakturę [/B]za czyszczenie monitora i uszkodzoną na skutek zderzenia z głową szanownej cioci podczas wybuchu śmiechu klawiaturę, jeszcze ze dwie takie faktury to i ja z czapką ruszę, w nocy tym razem ja gadałam do siebie, a ciocia[B] Ingrid[/B] pilnowała, ale nie gadała bo dogo znowu do tyłu, ciocia [B]RenW[/B] z Gapciem rano na wątku wyskoczyła na spacerek a potem wzorem [B]Agady[/B] całą 163 stronę próbowała zaanektować w całości, rano była [B]ka(Wunia)[/B] dla wszystkich, ciocia [B]Isadorka[/B] spóźniona na kawę herbatkę hibiskusową od [B]mmd[/B] dostała, a [B]Ingrid[/B] już zupełnie nawet na herbatkę się nie załapała. [B]Furciaczek[/B] dzielnie [B]ząbkuje[/B], ciocia[B] Anetta[/B] już w przyszłości (chyba zaliczyła poniedziałek) a [B]Lidan[/B] z przekonaniem, że dziś niedziela ze zdziwieniem przyjęła, że jutro to jednak dziś. Ciocia [B]mmd[/B] jutro klincuje w szkole a ja … no cóż wszystko naszykowane i zgrane … wyjeżdżamy :D[/SIZE][/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

Posted

Dzisiaj dogo to jakiś dramat ... do tyłu chodzi już zupełnie ... kaput ... idę spać co by na jutro w jakiejś formie być. Buziaki dla wszystkich :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Niunius juz spakowany ? :):loveu:[/QUOTE]
Tak wszystko spakowane i naszykowane ... tylko Niuniuś jeszcze do zapakowania na pokład i wio ...

Posted

Dzięki Amica :) Jeszcze przed samym wyjazdem rzucę hasło, że trzeba kciuki trzymać :) Bieżącym sprawozdawcą będzie: mmd, Belka, Majqa, Jola od Jadzi i Ty Amica, bo Wasze telefony mam i używam na bieżąco :)
Jak znajdziecie chwilkę wolną to piszcie newsy na wątku (o ile dogo zatrybi).

Posted

Ja jestem, melduje sie jak zawsze na nocnej zmianie. :lol:

Doszlam do wniosku ze Cioteczki z tego wlasnie watku popsuly Dogomanie. Stanowczo za duzy ruch sie zrobil i serwery nie daly rady:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jakby sie kto pytal to wszystkiemu winna Wunia i Spolka :eviltong:

Zycze powodzenia w "polowaniu " na Niuniusia ,szczesliwej i bezpiecznej drogi :loveu:

Posted

Kochane bylam wczoraj u Jamora i na sloneczko czeka kojec zaraz obok naszego Atosa.
Czeka w pelnym oprzyrzadowaniu, tylko zamieszkac.....:)
Gapcio dawaj szybko .... chalupa czeka....:)

Posted

[quote name='Wunia']Dzięki Amica :) Jeszcze przed samym wyjazdem rzucę hasło, że trzeba kciuki trzymać :) Bieżącym sprawozdawcą będzie: mmd, Belka, Majqa, Jola od Jadzi i Ty Amica, bo Wasze telefony mam i używam na bieżąco :)
Jak znajdziecie chwilkę wolną to piszcie newsy na wątku (o ile dogo zatrybi).[/QUOTE]
Hej, szczesliwej drogi!W Warszawce snieg.......rozumiem Wunia ,ze mojego tel . to juz nie masz ?;)

Posted

[quote name='Sylwia M.']Od wczoraj chcę napisać, że trzymam kciuki itd. Ale kicha ....
Dogo - rusz się, bo czytać i pisać nie można, a tu dzisiaj ważny dzień i wieści przednie będą :)[/QUOTE]
Kicha koszmarna....dogo ledwo chodzi....:)