RenW Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='mmd']A bo taki dzień, że się człowiek zawiesza Wunia, ale masz dobrze, pojedziesz z pluszakiem, a ja mam dyżur w szkolnej ławce:placz::placz: - za jakie grzechy na starość do budy muszę chodzić chlip chlip[/QUOTE] Trza było pilnować edukacji za młodu. :evil_lol: Quote
RenW Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='agada']taaa, a ze mną się ostatnio wykłócała żem całą stronę zaklepała dla siebie:eviltong:, czasami się przydaje nie:evil_lol:[/QUOTE] Jam się wykłócała..?:-o:razz: Niepodobna, zbyt ugodową naturę mam.:p Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A [B]Wunia[/B] na imprezie ale ma dobrze :) Quote
Ellig Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Gapciu, badz grzeczny do zobaczenia , do jutra:) Wunia szerokiej drogi, w warszawie sypie snieg...... Quote
Ellig Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Gapciu, badz grzeczny do zobaczenia , do jutra:) Wunia szerokiej drogi, w warszawie sypie snieg...... Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Nie wiem jak u was, ale u mnie Dogo ledwo lazi. Zmiana strony zabiera 5 minut. Niedlugo apopleksji dostane ! ! !:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Niunius juz spakowany ? :):loveu: Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Po walce z dogo ciocia[B] mmd [/B]stworzyła dla Gapcia[B] bazarek, [/B]ciocia[B] Isadorka [/B]wystawiła mi [B]fakturę [/B]za czyszczenie monitora i uszkodzoną na skutek zderzenia z głową szanownej cioci podczas wybuchu śmiechu klawiaturę, jeszcze ze dwie takie faktury to i ja z czapką ruszę, w nocy tym razem ja gadałam do siebie, a ciocia[B] Ingrid[/B] pilnowała, ale nie gadała bo dogo znowu do tyłu, ciocia [B]RenW[/B] z Gapciem rano na wątku wyskoczyła na spacerek a potem wzorem [B]Agady[/B] całą 163 stronę próbowała zaanektować w całości, rano była [B]ka(Wunia)[/B] dla wszystkich, ciocia [B]Isadorka[/B] spóźniona na kawę herbatkę hibiskusową od [B]mmd[/B] dostała, a [B]Ingrid[/B] już zupełnie nawet na herbatkę się nie załapała. [B]Furciaczek[/B] dzielnie [B]ząbkuje[/B], ciocia[B] Anetta[/B] już w przyszłości (chyba zaliczyła poniedziałek) a [B]Lidan[/B] z przekonaniem, że dziś niedziela ze zdziwieniem przyjęła, że jutro to jednak dziś. Ciocia [B]mmd[/B] jutro klincuje w szkole a ja … no cóż wszystko naszykowane i zgrane … wyjeżdżamy :D[/SIZE][/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Dzisiaj dogo to jakiś dramat ... do tyłu chodzi już zupełnie ... kaput ... idę spać co by na jutro w jakiejś formie być. Buziaki dla wszystkich :) Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='Ingrid44']Niunius juz spakowany ? :):loveu:[/QUOTE] Tak wszystko spakowane i naszykowane ... tylko Niuniuś jeszcze do zapakowania na pokład i wio ... Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zaciskam za juto, wypocznij porzadnie Wuniu i wymizisaj tak Gapcia porzadnie od nas wszystkich. Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 na razie sztukę miziania opanowała tylko Belka, ale jak będzie spał to go i tak wymiziam L) Quote
Wunia Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Dzięki Amica :) Jeszcze przed samym wyjazdem rzucę hasło, że trzeba kciuki trzymać :) Bieżącym sprawozdawcą będzie: mmd, Belka, Majqa, Jola od Jadzi i Ty Amica, bo Wasze telefony mam i używam na bieżąco :) Jak znajdziecie chwilkę wolną to piszcie newsy na wątku (o ile dogo zatrybi). Quote
amica Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Bardzo chętnie, to będzie zaszczyt i przyjemność. Wszyscy jutro obowiązkowo trzymamy kciuki!!! Quote
Ingrid44 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ja jestem, melduje sie jak zawsze na nocnej zmianie. :lol: Doszlam do wniosku ze Cioteczki z tego wlasnie watku popsuly Dogomanie. Stanowczo za duzy ruch sie zrobil i serwery nie daly rady:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby sie kto pytal to wszystkiemu winna Wunia i Spolka :eviltong: Zycze powodzenia w "polowaniu " na Niuniusia ,szczesliwej i bezpiecznej drogi :loveu: Quote
Aimez_moi Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Kochane bylam wczoraj u Jamora i na sloneczko czeka kojec zaraz obok naszego Atosa. Czeka w pelnym oprzyrzadowaniu, tylko zamieszkac.....:) Gapcio dawaj szybko .... chalupa czeka....:) Quote
Sylwia M. Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Od wczoraj chcę napisać, że trzymam kciuki itd. Ale kicha .... Dogo - rusz się, bo czytać i pisać nie można, a tu dzisiaj ważny dzień i wieści przednie będą :) Quote
Ellig Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Wunia']Dzięki Amica :) Jeszcze przed samym wyjazdem rzucę hasło, że trzeba kciuki trzymać :) Bieżącym sprawozdawcą będzie: mmd, Belka, Majqa, Jola od Jadzi i Ty Amica, bo Wasze telefony mam i używam na bieżąco :) Jak znajdziecie chwilkę wolną to piszcie newsy na wątku (o ile dogo zatrybi).[/QUOTE] Hej, szczesliwej drogi!W Warszawce snieg.......rozumiem Wunia ,ze mojego tel . to juz nie masz ?;) Quote
Ellig Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Sylwia M.']Od wczoraj chcę napisać, że trzymam kciuki itd. Ale kicha .... Dogo - rusz się, bo czytać i pisać nie można, a tu dzisiaj ważny dzień i wieści przednie będą :)[/QUOTE] Kicha koszmarna....dogo ledwo chodzi....:) Quote
belka123 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 ja zaraz ide do Gapcia pomiziac go przed wyjazdem, wezme tez aparat moze uda sie cyknac jakad fotke, Quote
Ellig Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Dajcie znac jak tam Gapcio, jak sie wszystko udalo?:) Quote
belka123 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 ja zaraz ide do Gapcia pomiziac go przed wyjazdem, wezme tez aparat moze uda sie cyknac jakad fotke, Quote
amica Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Dogo znów na maxa ślimaczy!!! Przekazuje z opóźnieniem info od Wuni. Gapcio na pokładzie, są już w drodze do hoteliku. Quote
Recommended Posts