Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]
Późnym wieczorem przyznałam się do winy, że to przeze mnie zima trzyma tak długo. Nocka cichutka tylko [B]Ingrid44 [/B]tradycyjnie sama na posterunku, było o Gapciu i dla Gapcia bo ciocia [B]Irenaka[/B] deklarowała parę złotych po 20-tym a wpłaciła 50,oo po 10-tym, rankiem była[B] kawa dla wszystkich, ka(Wunia)[/B] cioci RenW ma być mała z cukrem, ogłoszono [B]dzień piwa[/B] i z tego powodu ciocia [B]Irenaka[/B] wylizała monitor, [B]RenW[/B] raniutko wyprowadziła na wątku Gapcia na spacer. Jak przystało na nasz wątek dzięki [B]Ra_duni[/B] wróciło kołem żarełko, bo pomysł na bazarek kulinarny padł. Ustalono hasło na transparent dla Gapcia [B]"W niedzielę wyjeżdżam - daj mi spokój ludziu”[/B], ciocia [B]Zofia[/B] wpłaciła 2x tyle co zamierzała, no i przybyła nam ciocia [B]Romka[/B] do skarpetki Gapcia, no i na koniec ja umarłam ze śmiechu przez wujka [B]Jamora[/B][/SIZE][/FONT]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zglaszam sie na warte pilnowania watku zeby po nocy spokoj byl :):eviltong:

Jak znowu nikt tu nie przejdzie mnie odwiedzic to schodze z posterunki i ide spac.:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]
Późnym wieczorem przyznałam się do winy, że to przeze mnie zima trzyma tak długo. Nocka cichutka tylko [B]Ingrid44 [/B]tradycyjnie sama na posterunku, było o Gapciu i dla Gapcia bo ciocia [B]Irenaka[/B] deklarowała parę złotych po 20-tym a wpłaciła 50,oo po 10-tym, rankiem była[B] kawa dla wszystkich, ka(Wunia)[/B] cioci RenW ma być mała z cukrem, ogłoszono [B]dzień piwa[/B] i z tego powodu ciocia [B]Irenaka[/B] wylizała monitor, [B]RenW[/B] raniutko wyprowadziła na wątku Gapcia na spacer. Jak przystało na nasz wątek dzięki [B]Ra_duni[/B] wróciło kołem żarełko, bo pomysł na bazarek kulinarny padł. Ustalono hasło na transparent dla Gapcia [B]"W niedzielę wyjeżdżam - daj mi spokój ludziu”[/B], ciocia [B]Zofia[/B] wpłaciła 2x tyle co zamierzała, no i przybyła nam ciocia [B]Romka[/B] do skarpetki Gapcia, no i na koniec ja umarłam ze śmiechu przez wujka [B]Jamora[/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Arial Black][SIZE=3][B]Faktura [/B][/SIZE][/FONT]
za czyszczenie monitora
za rozwaloną klawkę w którą glebnełam ze śmiechu

[FONT=Arial Black][SIZE=3]wysłana kurierem[/SIZE][/FONT]

Posted

Otwarty bazarek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca?p=14287444#post14287444[/url]

Posted

Zlazłam z łożka, warto było, bo [B]super streszczenie ![/B]
Kulinaria to wdzięczny temat, i kołem sie toczy.;)
Był gulasz elitarny i finezja z sałatą.:p
A ja znam tylko zupkę "nic"
Balzakowski wiek osiągnęłam i prawie już rubensowskie kształy.:oops::evil_lol:
Może by tak na Gapciowym watku wszcząć zbiorowe odchudzanie, grupy wsparcia pozakładać lub klub kwadransowych grubasów.? Chociaż tu ciotek szczupłych gromada, o sylwetach nienagannych, zbliżonych do wspólczesnego kanonu piękna.:-o:cool3:
Gdzieś tu film [B]Jamora[/B] propagują.. ?!:roll:

Posted

O widze ze nie wszyscy jeszcze poszli spac. :crazyeye:

Czy to tylko u mnie czy u was tez Dogo strasznie nawala dzisiaj. Caly dzien nie moglam otworzyc watkow a teraz nie jest o wiele lepiej :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Ingrid44']Zglaszam sie na warte pilnowania watku zeby po nocy spokoj byl :):eviltong:
Jak znowu nikt tu nie przejdzie mnie odwiedzic to schodze z posterunki i ide spac.:evil_lol::evil_lol:[QUOTE]
cieszę się moja niezastąpiona warto :)
[quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black][SIZE=3][B]Faktura [/B][/SIZE][/FONT]
za czyszczenie monitora
za rozwaloną klawkę w którą glebnełam ze śmiechu
[FONT=Arial Black][SIZE=3]wysłana kurierem[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
na adres domowy? :(:(:(:( za swoje czyny odpowiadam ;)
[quote name='mmd']Otwarty bazarek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca?p=14287444#post14287444[/URL][/QUOTE]
Jazda na bazarek, wszyscy :mad::mad:
[quote name='RenW']Zlazłam z łożka, warto było, bo [B]super streszczenie ![/B]
Kulinaria to wdzięczny temat, i kołem sie toczy.;) ... Może by tak na Gapciowym watku wszcząć zbiorowe odchudzanie, grupy wsparcia pozakładać lub klub kwadransowych grubasów.? Gdzieś tu film [B]Jamora[/B] propagują.. ?!:roll:[/QUOTE]
ta, tak, tak :eviltong:
[quote name='amica']Brawa dla mmd za super przygotowany bazarek!:)[/QUOTE]
też tak uważam :multi: Dzięki Amica za podarki na bazarek :loveu:

Posted

Ja jeszcze trochę posiedzę, więc Ingrid nie będziesz sama do siebie ... :D
Dogo dziś to jakiś spad, szkoda, że nie słyszeliście cioci mmd jak bazarek tworzyła :D:D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']Ja jeszcze trochę posiedzę, więc Ingrid nie będziesz sama do siebie ... :D
Dogo dziś to jakiś spad, szkoda, że nie słyszeliście cioci mmd jak bazarek tworzyła :D:D:D:D[/QUOTE]

Chetnie posluchamy jak ciocia mmd bazarek tworzyla :)

Posted

ale tego nie mogę oficjalnymi kanałami przekazać bo cenzura wytnie i dostanę bana :D ale było siarczyście :D już nawet padło stwierdzenie, że nie będzie skończone do terminu zakończenia bazarku (25.03) :D:D:D:D

Posted

Witam wszystkie Ciotki.:lol:
Na krótki spacerek idziemy z Gapciem. Zimno brrrrr!:lying:
Jak wrócę, to łyknę ka(Wunię) od Szefowej, może już serwuje.:niedowia: Dzisiaj wyjatkowo o dużą poproszę:morning:
Jeszcze tylko dziasiaj i jutro, a potem pałeczkę przejmie Jamor.:p
Wunia, Ty jeszcze tutaj o tej porze na posterunku (2.47:shocked!:) Widzę, że i Szarotka prowadziła dziasiaj samotnie "rozmowy nocne niekontrolowane":cool3:
No to Gapciu zbieraj się, oprzyrządowanie masz założone, śmigamy !!:painting:
Dzisiaj będę krótko na wątku, bo mężą podejmuję, wraca z banicji :cunao::sweetCyb: (Wunia, Ty wiesz o co chodzi ..:razz:)
Zresztą, będę go podejmować całe trzy tygodnie :knuje:... :diabloti:..:siara:
No i która Ciotka podejmie się prowadzania mojej diety ?? :sabber:

Posted

Dogo strasznie wariuje.:comp26: Czy ktoś to może zmienić?
Wczoraj byłam na bazarku, śliczny, wypasiony !! Nie wszystkie zdjęcia mi się otwierają.:angryy:
Wypatrzyłam sobie już jedne kolczyki...:cool3:

Posted

Ciotki, wstawać, nie spać.:mad: Trzeba szykować Gapcia do drogi. Co jest..?!
Chyba dzisiaj zaserwuję mężusiowi gulaszyk a`la Ra_dunia, a dla siebie.... finezyjną sałatkę Szarotki.:p
Lubi gulasz i piwo, bedzie miał 2w1. :evil_lol:
Mykam po zakupy..

Aha, a 14-letnie dziecko można tym gulaszykiem nakarmić. ??:roll:

Posted

Ciotki, wstawać, nie spać.:mad: Trzeba szykować Gapcia do drogi. Co jest..?!
Chyba dzisiaj zaserwuję mężusiowi gulaszyk a`la Ra_dunia, a dla siebie.... finezyjną sałatkę Szarotki.:p
Lubi gulasz i piwo, bedzie miał 2w1. :evil_lol:
Mykam po zakupy..

Aha, a 14-letnie dziecko można tym gulaszykiem nakarmić. ??:roll:

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy dla tych w lepszej formie ;)
:morning::morning::morning::morning::morning:x dużo razy dla tych w gorszej formie ;)
dla Cioci RenW ka(Wunia) mała z cukrem :)