Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] Późnym wieczorem przyznałam się do winy, że to przeze mnie zima trzyma tak długo. Nocka cichutka tylko [B]Ingrid44 [/B]tradycyjnie sama na posterunku, było o Gapciu i dla Gapcia bo ciocia [B]Irenaka[/B] deklarowała parę złotych po 20-tym a wpłaciła 50,oo po 10-tym, rankiem była[B] kawa dla wszystkich, ka(Wunia)[/B] cioci RenW ma być mała z cukrem, ogłoszono [B]dzień piwa[/B] i z tego powodu ciocia [B]Irenaka[/B] wylizała monitor, [B]RenW[/B] raniutko wyprowadziła na wątku Gapcia na spacer. Jak przystało na nasz wątek dzięki [B]Ra_duni[/B] wróciło kołem żarełko, bo pomysł na bazarek kulinarny padł. Ustalono hasło na transparent dla Gapcia [B]"W niedzielę wyjeżdżam - daj mi spokój ludziu”[/B], ciocia [B]Zofia[/B] wpłaciła 2x tyle co zamierzała, no i przybyła nam ciocia [B]Romka[/B] do skarpetki Gapcia, no i na koniec ja umarłam ze śmiechu przez wujka [B]Jamora[/B][/SIZE][/FONT] Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zglaszam sie na warte pilnowania watku zeby po nocy spokoj byl :):eviltong: Jak znowu nikt tu nie przejdzie mnie odwiedzic to schodze z posterunki i ide spac.:evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] Późnym wieczorem przyznałam się do winy, że to przeze mnie zima trzyma tak długo. Nocka cichutka tylko [B]Ingrid44 [/B]tradycyjnie sama na posterunku, było o Gapciu i dla Gapcia bo ciocia [B]Irenaka[/B] deklarowała parę złotych po 20-tym a wpłaciła 50,oo po 10-tym, rankiem była[B] kawa dla wszystkich, ka(Wunia)[/B] cioci RenW ma być mała z cukrem, ogłoszono [B]dzień piwa[/B] i z tego powodu ciocia [B]Irenaka[/B] wylizała monitor, [B]RenW[/B] raniutko wyprowadziła na wątku Gapcia na spacer. Jak przystało na nasz wątek dzięki [B]Ra_duni[/B] wróciło kołem żarełko, bo pomysł na bazarek kulinarny padł. Ustalono hasło na transparent dla Gapcia [B]"W niedzielę wyjeżdżam - daj mi spokój ludziu”[/B], ciocia [B]Zofia[/B] wpłaciła 2x tyle co zamierzała, no i przybyła nam ciocia [B]Romka[/B] do skarpetki Gapcia, no i na koniec ja umarłam ze śmiechu przez wujka [B]Jamora[/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial Black][SIZE=3][B]Faktura [/B][/SIZE][/FONT] za czyszczenie monitora za rozwaloną klawkę w którą glebnełam ze śmiechu [FONT=Arial Black][SIZE=3]wysłana kurierem[/SIZE][/FONT] Quote
mmd Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Otwarty bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca?p=14287444#post14287444[/url] Quote
RenW Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zlazłam z łożka, warto było, bo [B]super streszczenie ![/B] Kulinaria to wdzięczny temat, i kołem sie toczy.;) Był gulasz elitarny i finezja z sałatą.:p A ja znam tylko zupkę "nic" Balzakowski wiek osiągnęłam i prawie już rubensowskie kształy.:oops::evil_lol: Może by tak na Gapciowym watku wszcząć zbiorowe odchudzanie, grupy wsparcia pozakładać lub klub kwadransowych grubasów.? Chociaż tu ciotek szczupłych gromada, o sylwetach nienagannych, zbliżonych do wspólczesnego kanonu piękna.:-o:cool3: Gdzieś tu film [B]Jamora[/B] propagują.. ?!:roll: Quote
amica Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Brawa dla mmd za super przygotowany bazarek!:) Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 O widze ze nie wszyscy jeszcze poszli spac. :crazyeye: Czy to tylko u mnie czy u was tez Dogo strasznie nawala dzisiaj. Caly dzien nie moglam otworzyc watkow a teraz nie jest o wiele lepiej :angryy::angryy::angryy: Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Ingrid44']Zglaszam sie na warte pilnowania watku zeby po nocy spokoj byl :):eviltong: Jak znowu nikt tu nie przejdzie mnie odwiedzic to schodze z posterunki i ide spac.:evil_lol::evil_lol:[QUOTE] cieszę się moja niezastąpiona warto :) [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black][SIZE=3][B]Faktura [/B][/SIZE][/FONT] za czyszczenie monitora za rozwaloną klawkę w którą glebnełam ze śmiechu [FONT=Arial Black][SIZE=3]wysłana kurierem[/SIZE][/FONT][/QUOTE] na adres domowy? :(:(:(:( za swoje czyny odpowiadam ;) [quote name='mmd']Otwarty bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca?p=14287444#post14287444[/URL][/QUOTE] Jazda na bazarek, wszyscy :mad::mad: [quote name='RenW']Zlazłam z łożka, warto było, bo [B]super streszczenie ![/B] Kulinaria to wdzięczny temat, i kołem sie toczy.;) ... Może by tak na Gapciowym watku wszcząć zbiorowe odchudzanie, grupy wsparcia pozakładać lub klub kwadransowych grubasów.? Gdzieś tu film [B]Jamora[/B] propagują.. ?!:roll:[/QUOTE] ta, tak, tak :eviltong: [quote name='amica']Brawa dla mmd za super przygotowany bazarek!:)[/QUOTE] też tak uważam :multi: Dzięki Amica za podarki na bazarek :loveu: Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ja jeszcze trochę posiedzę, więc Ingrid nie będziesz sama do siebie ... :D Dogo dziś to jakiś spad, szkoda, że nie słyszeliście cioci mmd jak bazarek tworzyła :D:D:D:D Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia']Ja jeszcze trochę posiedzę, więc Ingrid nie będziesz sama do siebie ... :D Dogo dziś to jakiś spad, szkoda, że nie słyszeliście cioci mmd jak bazarek tworzyła :D:D:D:D[/QUOTE] Chetnie posluchamy jak ciocia mmd bazarek tworzyla :) Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 ale tego nie mogę oficjalnymi kanałami przekazać bo cenzura wytnie i dostanę bana :D ale było siarczyście :D już nawet padło stwierdzenie, że nie będzie skończone do terminu zakończenia bazarku (25.03) :D:D:D:D Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 no, ja już odpadam, bo oczy na zapałki mam ... dobranoc wszystkim ;) Ingrid zostawiam Cię samą :( Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Dzisiejszą noc, chyba ja sama do siebie przegadam :D Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Pogadałam sama do siebie, a teraz już naprawdę idę spać ... Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A co to tu dzisiaj tak cicho i pusto ............Gaaaaaaapciu gdzie jestes ?????????????????? Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No Gapciu wszystkie ciotki poszly spac ............cos niesamowitego ...............moze chore.............. Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Gapciu chyba pojdziemy spac, bo wszyscy juz poszli. Quote
RenW Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Witam wszystkie Ciotki.:lol: Na krótki spacerek idziemy z Gapciem. Zimno brrrrr!:lying: Jak wrócę, to łyknę ka(Wunię) od Szefowej, może już serwuje.:niedowia: Dzisiaj wyjatkowo o dużą poproszę:morning: Jeszcze tylko dziasiaj i jutro, a potem pałeczkę przejmie Jamor.:p Wunia, Ty jeszcze tutaj o tej porze na posterunku (2.47:shocked!:) Widzę, że i Szarotka prowadziła dziasiaj samotnie "rozmowy nocne niekontrolowane":cool3: No to Gapciu zbieraj się, oprzyrządowanie masz założone, śmigamy !!:painting: Dzisiaj będę krótko na wątku, bo mężą podejmuję, wraca z banicji :cunao::sweetCyb: (Wunia, Ty wiesz o co chodzi ..:razz:) Zresztą, będę go podejmować całe trzy tygodnie :knuje:... :diabloti:..:siara: No i która Ciotka podejmie się prowadzania mojej diety ?? :sabber: Quote
RenW Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Dogo strasznie wariuje.:comp26: Czy ktoś to może zmienić? Wczoraj byłam na bazarku, śliczny, wypasiony !! Nie wszystkie zdjęcia mi się otwierają.:angryy: Wypatrzyłam sobie już jedne kolczyki...:cool3: Quote
RenW Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ciotki, wstawać, nie spać.:mad: Trzeba szykować Gapcia do drogi. Co jest..?! Chyba dzisiaj zaserwuję mężusiowi gulaszyk a`la Ra_dunia, a dla siebie.... finezyjną sałatkę Szarotki.:p Lubi gulasz i piwo, bedzie miał 2w1. :evil_lol: Mykam po zakupy.. Aha, a 14-letnie dziecko można tym gulaszykiem nakarmić. ??:roll: Quote
RenW Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ciotki, wstawać, nie spać.:mad: Trzeba szykować Gapcia do drogi. Co jest..?! Chyba dzisiaj zaserwuję mężusiowi gulaszyk a`la Ra_dunia, a dla siebie.... finezyjną sałatkę Szarotki.:p Lubi gulasz i piwo, bedzie miał 2w1. :evil_lol: Mykam po zakupy.. Aha, a 14-letnie dziecko można tym gulaszykiem nakarmić. ??:roll: Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 cześć wszystkim :) Zaraz będzie kawa :) Ciocia RenW też chciała mieć swoją stronę, więc ma 163 :) Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy dla tych w lepszej formie ;) :morning::morning::morning::morning::morning:x dużo razy dla tych w gorszej formie ;) dla Cioci RenW ka(Wunia) mała z cukrem :) Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bardzo dziekuję za kawę [B]Wuniu[/B]:) Bazarek super - wczoraj to anielska cierpliwość potrzebna była, żeby to wystawić!!! Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 no, ciocia mmd to raczej z tych diabołów :) Więc wykazała się diabelskim uporem, a nie anielską cierpliwością :):) Quote
Recommended Posts