Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylwia M.']Mam nadzieję, ze Twoja teściowa tu nie wpadnie poczytać hi,hi :)[/QUOTE]
Teściowa tu nie wpadnie poczytać, bo teściowa jest jeszcze bardziej uwsteczniona technicznie niż ja. :cool3:Gorzej, jak wpadnie tu Jej syneczek.. czyli mój mąż ! :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Może jak namówię agadę na pierogi i gulasz na niedzielę to jeszcze przez Opole z Gapciem przejedziemy D:D:D:D:D:D
Taki mały kujawiaczek w drodze z Łodzi do Warki :):)

Posted

[quote name='Wunia']podumowanie :D:D:D:D
[B]- brakuje nam 30,oo (45,oo) w deklaracjach stałych
- w opracowywaniu są dwa bazarki dla Gapcia (biżuteryjny i "cegiełkowy")[/B]
Jeżeli macie Ciocie (raczej Ciocie a ie Wujkowie) jakąś zbędną biżu to zdjęciucha na mój e-mail poproszę ...[/QUOTE]
Wuniu, pewnie że biżuteria się znajdzie:) Cy moge jutro przesłać fotki? Musze jeszcze podjechac do rodziców po aparat. Część rzeczy mam u siebie a częśc jeszcze została w domku rodzinnym.
Tak się ciesze że Gapcio jedzie do hoteliku.

Posted

[quote name='amica']Wuniu, pewnie że biżuteria się znajdzie:) Cy moge jutro przesłać fotki? Musze jeszcze podjechac do rodziców po aparat. Część rzeczy mam u siebie a częśc jeszcze została w domku rodzinnym.
Tak się ciesze że Gapcio jedzie do hoteliku.[/QUOTE]
Dziękuję Amica, fotki możesz przysłać nawet pojutrze, za bazarki bierzemy się od poniedziałku, bo najpierw muszę Gapcia odstawić.
Też się cieszę, że Gapciuś jedzie :)

Posted

[quote name='Wunia']podumowanie :D:D:D:D
[B]- brakuje nam 30,oo (45,oo) w deklaracjach stałych
- w opracowywaniu są dwa bazarki dla Gapcia (biżuteryjny i "cegiełkowy")[/B][/QUOTE]
podsumowania cd.:
- obroża, smycz, kaganiec już jest
- papu i smakołyki są
- ekipa na niedzielę umówiona (szczegóły dogrywamy w piątek)
- do Jamora dzwoniłam, czeka na Gapcia w niedzielę

Posted

[quote name='Wunia']Chylę czoła przed Wujkiem Wojtusiem, właśnie przed chwilką o Tobie wspominałam :) U mnie gotuje mój mąż głównie, jak ma coś być wykwintniejsze, albo po prostu smaczne :oops:
Jak tylko dojdzie deklaracja i dostanę wyciąg, zaraz "odptaszę" na pierwszej stronie.
Buziak Wujkowi Wojtusiowi, Nikusiowi, Slayowi i Ubocze:loveu::loveu:[/QUOTE]

A widzisz Ewunia, jak mężczyźni są bardzo...... potrzebni:-);-);-)
Ja gotuję a to za sprawą pierwszego psiaka, mógł jeść tylko gotowane i od tamtej pory szykuję kurczaki w rosole z ryżem i warzywami (teraz dla cudownej sunii Wiki). Na pozostałym wywarze gotuję zupy, żury albo barszcz - ale się tu pochwaliłem - już dość -

a jakby to można podsumować: to tak; dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności

Posted

[quote name='malibo57']Witam! Przepraszam, że krótko, ale konkretnie - daję Gapciowi 30/m-c i lecę do roboty. Poproszę jeszcze o namiary na konto.[/QUOTE]

Konkretna Cioteczka !! :lol:
Egzorcyzmy zadziałały. :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='wojtuś']A widzisz Ewunia, jak mężczyźni są bardzo...... potrzebni:-);-);-)
Ja gotuję a to za sprawą pierwszego psiaka, mógł jeść tylko gotowane i od tamtej pory szykuję kurczaki w rosole z ryżem i warzywami (teraz dla cudownej sunii Wiki). Na pozostałym wywarze gotuję zupy, żury albo barszcz - [B]ale się tu pochwaliłem[/B] - już dość -

a jakby to można podsumować: to tak; dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności[/QUOTE]

Słuchaj [B]Wujek.[/B]
O użyteczności mężczyzn nie Wam sie wypowiadać..:p;)
My kobiety będziemy opiewać Wasze walory..:diabloti::evil_lol:
Tak, i tu się (prze)chwaliłeś..:eviltong:

Posted

[quote name='malibo57']Witam! Przepraszam, że krótko, ale konkretnie - daję Gapciowi 30/m-c i lecę do roboty. Poproszę jeszcze o namiary na konto.[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi: Wielkie dzięki :lol:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: dziękuję baaaardzo, dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Zaraz pójdzie PW i wpiszę na pierwszą :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='wojtuś']A widzisz Ewunia, jak mężczyźni są bardzo...... potrzebni:-);-);-)[/QUOTE]
oj potrzebni ... sama mieszkam z trzema facetami :D:D:D:D:D dobrze, że mamy sunię, to się trochę bilansuje ...
[quote name='wojtuś']dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności[/QUOTE]
niektóre bardzo mocno ukryte :( ale ja uważam, że w każdym ludziu są super pokłady, super rzeczy :D

Posted

[quote name='RenW']Egzorcyzmy zadziałały. :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Amen :)
[quote name='belka123']duszyczki przyszly, to juz Gapcio ma cala kwote? czy sie myle??[/QUOTE]
tak, tak, tak :):):):)
[quote name='belka123']Wunia, to normalnie caly prowiant Ci sie zbierze na niedziele wraz z deserem[/QUOTE]
we mnie to dużo nie wlezie, ale w mojego TŻ wlezie sporo :):):):)

Posted

[quote name='Wunia']oj potrzebni ... sama mieszkam z trzema facetami :D:D:D:D:D dobrze, że mamy sunię, to się trochę bilansuje ...
[/QUOTE]

Też mam trzech facetów w domu i dwie sunie (trochę się równoważy) ale zakłóca to mój kot - fakt wykastrowany więc 1/2 faceta hi,hi :)

Posted

[quote name='Sylwia M.']Widać, że [B]Wuni[/B] nie potrafią ludzie odmówić :)[/QUOTE]
przyspamowałam Cioteczkę Malibo wczoraj (chyba) :cool3::cool3: no i masz, taaaaaaaaaki prezent :loveu:

Posted

[quote name='Sylwia M.']Też mam trzech facetów w domu i dwie sunie (trochę się równoważy) ale zakłóca to mój kot - fakt wykastrowany więc 1/2 faceta hi,hi :)[/QUOTE]
Jakby zliczyć, to procentowo całkiem całkiem wyjdzie :)

Posted

[quote name='Wunia']oj potrzebni ... [B]sama mieszkam z trzema facetami[/B] :D:D:D:D:D dobrze, że mamy sunię, to się trochę bilansuje ...

niektóre bardzo mocno ukryte :( ale ja uważam, że w każdym ludziu są super pokłady, super rzeczy :D[/QUOTE]

Ktoś tu bigamię tworzy. :cool3::diabloti::cool3:
U mnie jest jeden na jeden !:lol:

Posted

[quote name='Sylwia M.']Też mam trzech facetów w domu i dwie sunie (trochę się równoważy) ale zakłóca to mój kot - fakt wykastrowany więc 1/2 faceta hi,hi :)[/QUOTE]

ja mam męża, wysterylizowaną sunię i wykastrowanego bernardyna, to jakie rachunki z tego wychodzą?

Posted

[quote name='RenW']Ktoś tu bigamię tworzy. :cool3::diabloti::cool3:
U mnie jest jeden na jeden !:lol:[/QUOTE]
dwóch własnej produkcji :):):)

Posted

[quote name='belka123']ja mam męża, wysterylizowaną sunię i wykastrowanego bernardyna, to jakie rachunki z tego wychodzą?[/QUOTE]
bilans na zero :)