RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Sylwia M.']Mam nadzieję, ze Twoja teściowa tu nie wpadnie poczytać hi,hi :)[/QUOTE] Teściowa tu nie wpadnie poczytać, bo teściowa jest jeszcze bardziej uwsteczniona technicznie niż ja. :cool3:Gorzej, jak wpadnie tu Jej syneczek.. czyli mój mąż ! :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Może jak namówię agadę na pierogi i gulasz na niedzielę to jeszcze przez Opole z Gapciem przejedziemy D:D:D:D:D:D Taki mały kujawiaczek w drodze z Łodzi do Warki :):) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW'] :cool3:Gorzej, jak wpadnie tu Jej syneczek.. czyli mój mąż ! :evil_lol:[/QUOTE] to póki co od netu go dołączaj :) Quote
amica Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']podumowanie :D:D:D:D [B]- brakuje nam 30,oo (45,oo) w deklaracjach stałych - w opracowywaniu są dwa bazarki dla Gapcia (biżuteryjny i "cegiełkowy")[/B] Jeżeli macie Ciocie (raczej Ciocie a ie Wujkowie) jakąś zbędną biżu to zdjęciucha na mój e-mail poproszę ...[/QUOTE] Wuniu, pewnie że biżuteria się znajdzie:) Cy moge jutro przesłać fotki? Musze jeszcze podjechac do rodziców po aparat. Część rzeczy mam u siebie a częśc jeszcze została w domku rodzinnym. Tak się ciesze że Gapcio jedzie do hoteliku. Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='amica']Wuniu, pewnie że biżuteria się znajdzie:) Cy moge jutro przesłać fotki? Musze jeszcze podjechac do rodziców po aparat. Część rzeczy mam u siebie a częśc jeszcze została w domku rodzinnym. Tak się ciesze że Gapcio jedzie do hoteliku.[/QUOTE] Dziękuję Amica, fotki możesz przysłać nawet pojutrze, za bazarki bierzemy się od poniedziałku, bo najpierw muszę Gapcia odstawić. Też się cieszę, że Gapciuś jedzie :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']podumowanie :D:D:D:D [B]- brakuje nam 30,oo (45,oo) w deklaracjach stałych - w opracowywaniu są dwa bazarki dla Gapcia (biżuteryjny i "cegiełkowy")[/B][/QUOTE] podsumowania cd.: - obroża, smycz, kaganiec już jest - papu i smakołyki są - ekipa na niedzielę umówiona (szczegóły dogrywamy w piątek) - do Jamora dzwoniłam, czeka na Gapcia w niedzielę Quote
malibo57 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Witam! Przepraszam, że krótko, ale konkretnie - daję Gapciowi 30/m-c i lecę do roboty. Poproszę jeszcze o namiary na konto. Quote
wojtuś Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']Chylę czoła przed Wujkiem Wojtusiem, właśnie przed chwilką o Tobie wspominałam :) U mnie gotuje mój mąż głównie, jak ma coś być wykwintniejsze, albo po prostu smaczne :oops: Jak tylko dojdzie deklaracja i dostanę wyciąg, zaraz "odptaszę" na pierwszej stronie. Buziak Wujkowi Wojtusiowi, Nikusiowi, Slayowi i Ubocze:loveu::loveu:[/QUOTE] A widzisz Ewunia, jak mężczyźni są bardzo...... potrzebni:-);-);-) Ja gotuję a to za sprawą pierwszego psiaka, mógł jeść tylko gotowane i od tamtej pory szykuję kurczaki w rosole z ryżem i warzywami (teraz dla cudownej sunii Wiki). Na pozostałym wywarze gotuję zupy, żury albo barszcz - ale się tu pochwaliłem - już dość - a jakby to można podsumować: to tak; dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='malibo57']Witam! Przepraszam, że krótko, ale konkretnie - daję Gapciowi 30/m-c i lecę do roboty. Poproszę jeszcze o namiary na konto.[/QUOTE] Konkretna Cioteczka !! :lol: Egzorcyzmy zadziałały. :diabloti::evil_lol: Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 duszyczki przyszly, to juz Gapcio ma cala kwote? czy sie myle?? Wunia, to normalnie caly prowiant Ci sie zbierze na niedziele wraz z deserem Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='wojtuś']A widzisz Ewunia, jak mężczyźni są bardzo...... potrzebni:-);-);-) Ja gotuję a to za sprawą pierwszego psiaka, mógł jeść tylko gotowane i od tamtej pory szykuję kurczaki w rosole z ryżem i warzywami (teraz dla cudownej sunii Wiki). Na pozostałym wywarze gotuję zupy, żury albo barszcz - [B]ale się tu pochwaliłem[/B] - już dość - a jakby to można podsumować: to tak; dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności[/QUOTE] Słuchaj [B]Wujek.[/B] O użyteczności mężczyzn nie Wam sie wypowiadać..:p;) My kobiety będziemy opiewać Wasze walory..:diabloti::evil_lol: Tak, i tu się (prze)chwaliłeś..:eviltong: Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='malibo57']Witam! Przepraszam, że krótko, ale konkretnie - daję Gapciowi 30/m-c i lecę do roboty. Poproszę jeszcze o namiary na konto.[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: Wielkie dzięki :lol: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='malibo57']Witam! Przepraszam, że krótko, ale konkretnie - daję Gapciowi 30/m-c i lecę do roboty. Poproszę jeszcze o namiary na konto.[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi: dziękuję baaaardzo, dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zaraz pójdzie PW i wpiszę na pierwszą :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='wojtuś']A widzisz Ewunia, jak mężczyźni są bardzo...... potrzebni:-);-);-)[/QUOTE] oj potrzebni ... sama mieszkam z trzema facetami :D:D:D:D:D dobrze, że mamy sunię, to się trochę bilansuje ... [quote name='wojtuś']dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności[/QUOTE] niektóre bardzo mocno ukryte :( ale ja uważam, że w każdym ludziu są super pokłady, super rzeczy :D Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Widać, że [B]Wuni[/B] nie potrafią ludzie odmówić :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Egzorcyzmy zadziałały. :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Amen :) [quote name='belka123']duszyczki przyszly, to juz Gapcio ma cala kwote? czy sie myle??[/QUOTE] tak, tak, tak :):):):) [quote name='belka123']Wunia, to normalnie caly prowiant Ci sie zbierze na niedziele wraz z deserem[/QUOTE] we mnie to dużo nie wlezie, ale w mojego TŻ wlezie sporo :):):):) Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']oj potrzebni ... sama mieszkam z trzema facetami :D:D:D:D:D dobrze, że mamy sunię, to się trochę bilansuje ... [/QUOTE] Też mam trzech facetów w domu i dwie sunie (trochę się równoważy) ale zakłóca to mój kot - fakt wykastrowany więc 1/2 faceta hi,hi :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Sylwia M.']Widać, że [B]Wuni[/B] nie potrafią ludzie odmówić :)[/QUOTE] przyspamowałam Cioteczkę Malibo wczoraj (chyba) :cool3::cool3: no i masz, taaaaaaaaaki prezent :loveu: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Sylwia M.']Też mam trzech facetów w domu i dwie sunie (trochę się równoważy) ale zakłóca to mój kot - fakt wykastrowany więc 1/2 faceta hi,hi :)[/QUOTE] Jakby zliczyć, to procentowo całkiem całkiem wyjdzie :) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']oj potrzebni ... [B]sama mieszkam z trzema facetami[/B] :D:D:D:D:D dobrze, że mamy sunię, to się trochę bilansuje ... niektóre bardzo mocno ukryte :( ale ja uważam, że w każdym ludziu są super pokłady, super rzeczy :D[/QUOTE] Ktoś tu bigamię tworzy. :cool3::diabloti::cool3: U mnie jest jeden na jeden !:lol: Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Sylwia M.']Też mam trzech facetów w domu i dwie sunie (trochę się równoważy) ale zakłóca to mój kot - fakt wykastrowany więc 1/2 faceta hi,hi :)[/QUOTE] ja mam męża, wysterylizowaną sunię i wykastrowanego bernardyna, to jakie rachunki z tego wychodzą? Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Ktoś tu bigamię tworzy. :cool3::diabloti::cool3: U mnie jest jeden na jeden !:lol:[/QUOTE] dwóch własnej produkcji :):):) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']ja mam męża, wysterylizowaną sunię i wykastrowanego bernardyna, to jakie rachunki z tego wychodzą?[/QUOTE] bilans na zero :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW'][B]Wunia! Zmieniaj tytuł! :lol:[/B][/QUOTE] już zmieniłam :D może taki być? Quote
Recommended Posts