Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ingrid44']Nocna zmiana sie melduje ! ! !:hand:

Szarotka jak wroci z kina to tez nie popusci i zagladnie.:loveu:[/QUOTE]

A ja zdążyłam się wyspać. :hand:

Posted

Chwila przerwy i idę dalej spać..:sleep2:
Teraz dogo chodzi bez zarzutu..i wszystko zmierza ku dobremu, można "se"pofolgować....:siara::eviltong:

Posted

[quote name='RenW']
Teraz dogo chodzi bez zarzutu..i wszystko zmierza ku dobremu, można "se"pofolgować....:siara::eviltong:[/QUOTE]

Szkoda ze w godzinach kiedy wszyscy normalni ( bez urazy hihi) ludzie juz spia:lol:

Posted

[quote name='Ellig']Wunia, prosila / sms/ ,zeby napisac ,ze ma klopoty z internetem.....[/QUOTE]

Wunia, nie przejmuj się, myślami jesteśmy z Tobą ! :buzi::p
Gapcio wyprowadzony ! :painting:

Posted

[quote name='Szarotka']Przyszlam co tu tak cicho i ciemno ?????????????[/QUOTE]
Wstawać:helo:, nocne marki:ghost_2:, dogo działa jak marzenie, bo wczoraj to niestety mnie wykończyło:angryy:
Nic...
To może inaczej [B]pierogi przyniosłam[/B]:evil_lol::evil_lol:, a dzisiaj gulasz będzie:eating:!!!
Za węchem cioteczki, za węchem:eviltong:

Posted

Trzeba dalej zabiegać o deklaracje, bo trochę brakuje. A co będzie, jeśli okaże się, że trzeba będzie leczyć jego łapki? - bardzo możliwe że mu coś dolega. Leczenie bywa bardzo kosztowne.
Prosimy ślicznie nawet o drobne deklaracje - ziarnko do ziarnka....

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: działa, działa, działa mi internet, dzięki przemiłemu Panu z helpdesk :multi::multi::multi::multi::multi:
Już jestem Cioteczki i Wujkowie :) Dzień Dobry witam wszystkich, zaraz będzie streszczenie a potem wstawię wpłaty, Belka zaraz jak tylko wróci ze swoimi futrami ze spacerku to mi prześle :)

Posted

[quote name='Piromanka']Trzeba dalej zabiegać o deklaracje, bo trochę brakuje. A co będzie, jeśli okaże się, że trzeba będzie leczyć jego łapki? - bardzo możliwe że mu coś dolega. Leczenie bywa bardzo kosztowne.
Prosimy ślicznie nawet o drobne deklaracje - ziarnko do ziarnka....[/QUOTE]
masz rację Ciociu Piromanko, też o tym myślę ...

Posted

[quote name='agada']Wstawać:helo:, nocne marki:ghost_2:, dogo działa jak marzenie, bo wczoraj to niestety mnie wykończyło:angryy:
Nic...
To może inaczej [B]pierogi przyniosłam[/B]:evil_lol::evil_lol:, a dzisiaj gulasz będzie:eating:!!!
Za węchem cioteczki, za węchem:eviltong:[/QUOTE]

Mmmm.. mniaam, mniaam, pierożki... :sabber: A gulaszyk jaki ? Wegierski..?
Ciotka, wyznaje zasadę, że przez żołądek do serca! Ino my zajęte są!! :diabloti:
A ładnie, to się tak obżerać, gdy psy w schroniskach głodne są ..?!...hmm..?:shock: A nasz Gapcio nie ma jeszcze pełnej sakwy ...hmm? co? :hmmmm: Świętować będziemy potem..
A jak już na to żarcie zeszło, to powiedz nam Aga co jest Twoim kulinarnym majstersztykiem? :p

Posted

widze ze tu tematy kulinarne sie zaczynaja, to ja tez sie pochwale bo uwielbiam gotowac piec itd,

w weekend wyprawialismy imieniny meza i na obiad byl de volaile z kluskami slaskimi / ryzem gotowanym na parze, do wyboru 3 surowki, a na deser szarlotka na cieplo z lodami i bita smietana,

Wuni jak sie dobije do meza w pracy to juz sle rozliczenie

Posted

[quote name='belka123']widze ze tu tematy kulinarne sie zaczynaja, to ja tez sie pochwale bo uwielbiam gotowac piec itd, [/QUOTE]
super do Ciebie mam bliżej :D:D:D
[quote name='belka123']w weekend wyprawialismy imieniny meza i na obiad byl de volaile z kluskami slaskimi / ryzem gotowanym na parze, do wyboru 3 surowki, a na deser szarlotka na cieplo z lodami i bita smietana[/QUOTE]
mniam, mniam ...
[quote name='belka123']Wuni jak sie dobije do meza w pracy to juz sle rozliczenie[/QUOTE]
ok, nie ma sprawy :)

Posted

[quote name='belka123']widze ze tu tematy kulinarne sie zaczynaja, to ja tez sie pochwale bo uwielbiam gotowac piec itd,

w weekend wyprawialismy imieniny meza i na obiad byl de volaile z kluskami slaskimi / ryzem gotowanym na parze, do wyboru 3 surowki, a na deser szarlotka na cieplo z lodami i bita smietana,

Wuni jak sie dobije do meza w pracy to juz sle rozliczenie[/QUOTE]

Nie, dość, basta !
Bo nie wejdę więcej na ten wątek. :obrazic:
Wy mnie Ciotki w kompleksy wpędzacie !!! :diabloti::nono:

Posted

[B]Streszczenie:[/B]
[B]agada[/B] gotowała pierogi, dotarł do nas nowy [B]Wujek Nikus[/B], od [B]Furciaczka[/B] przyszła paczka dla Gapcia, u [B]Szarotki[/B] zniknął pies Hero, [B]RenW[/B] jak zwykle w dobrym humorze, od [B]Nemko[/B] dostałam po głowie za brak bazarku dla Gapcia, będziemy mieli grosik od [B]papryki[/B] i [B]Asiaczka[/B], [B]Belka[/B] pisała co u Gapcia, szykujemy się na najazd do [B]agady[/B] na pierogi, jest prośba o [B]egzorcyzmy [/B]bo nadal 70,oo brakuje, streszczenia będą, bo wujek [B]Nikus[/B] chce patent kupić, streszczenia będą wieczorem, wolą Cioci [B]Isadorki [/B](wyjątek dzisiaj),wstawiono[B] instrukcję usuwania subskrypcji z listy, [/B]mamy od[B] ZUZA1308 [/B]jednorazową deklarację,[B] Szarotka [/B]do kina wieczorem wybyła, potem był boksiu z Rosanowa,[B] Amica [/B]przeniosła deklarację z jednorazowej, na stałą do czerwca, nocna zmiana pojawiła się o 1:20 i[B] Ingrid44 [/B]mówiła do siebie :D

Posted

[quote name='RenW']Nie, dość, basta !
Bo nie wejdę więcej na ten wątek. :obrazic:
Wy mnie Ciotki w kompleksy wpędzacie !!! :diabloti::nono:[/QUOTE]
nie uciekaj ... jest catering w razie co ...

Posted

[quote name='Wunia'][B]Streszczenie:[/B]
[B]agada[/B] gotowała pierogi, dotarł do nas nowy [B]Wujek Nikus[/B], od [B]Furciaczka[/B] przyszła paczka dla Gapcia, u [B]Szarotki[/B] zniknął pies Hero, [B]RenW[/B] jak zwykle w dobrym humorze, od [B]Nemko[/B] dostałam po głowie za brak bazarku dla Gapcia, będziemy mieli grosik od [B]papryki[/B] i [B]Asiaczka[/B], [B]Belka[/B] pisała co u Gapcia, szykujemy się na najazd do [B]agady[/B] na pierogi, jest prośba o [B]egzorcyzmy [/B]bo nadal 70,oo brakuje, streszczenia będą, bo wujek [B]Nikus[/B] chce patent kupić, streszczenia będą wieczorem, wolą Cioci [B]Isadorki [/B](wyjątek dzisiaj),wstawiono[B] instrukcję usuwania subskrypcji z listy, [/B]mamy od[B] ZUZA1308 [/B]jednorazową deklarację,[B] Szarotka [/B]do kina wieczorem wybyła, potem był boksiu z Rosanowa,[B] Amica [/B]przeniosła deklarację z jednorazowej, na stałą do czerwca, nocna zmiana pojawiła się o 1:20 i[B] Ingrid44 [/B]mówiła do siebie :D[/QUOTE]

Skrótem dziennikarskim...[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]
Dawaj Ciotka kolejnego newsa !! :eviltong::p