furciaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 I ja i ja jestem, ciesze sie ze paczka doszla tak szybko :) Quote
mmd Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Zmykam. Z nerwów spać nie mogłam to na bazarek polazłam. Normalne... Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Ingrid44']Nocna zmiana sie melduje ! ! !:hand: Szarotka jak wroci z kina to tez nie popusci i zagladnie.:loveu:[/QUOTE] A ja zdążyłam się wyspać. :hand: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Chwila przerwy i idę dalej spać..:sleep2: Teraz dogo chodzi bez zarzutu..i wszystko zmierza ku dobremu, można "se"pofolgować....:siara::eviltong: Quote
furciaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='RenW'] Teraz dogo chodzi bez zarzutu..i wszystko zmierza ku dobremu, można "se"pofolgować....:siara::eviltong:[/QUOTE] Szkoda ze w godzinach kiedy wszyscy normalni ( bez urazy hihi) ludzie juz spia:lol: Quote
Ingrid44 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cos cienko z ta nocna zmiana dzisiaj. Wszyscy padli, Szarotka chyba tez poszla spac.:sleep::sleep::sleep: No nic, sama do siebie pogadam.:eviltong: Quote
Ingrid44 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nikogo nie ma to i ja ide spac:candle::candle::candle: Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Przyszlam co tu tak cicho i ciemno ????????????? Quote
Ellig Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia, prosila / sms/ ,zeby napisac ,ze ma klopoty z internetem..... Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Ellig']Wunia, prosila / sms/ ,zeby napisac ,ze ma klopoty z internetem.....[/QUOTE] Wunia, nie przejmuj się, myślami jesteśmy z Tobą ! :buzi::p Gapcio wyprowadzony ! :painting: Quote
agada Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Przyszlam co tu tak cicho i ciemno ?????????????[/QUOTE] Wstawać:helo:, nocne marki:ghost_2:, dogo działa jak marzenie, bo wczoraj to niestety mnie wykończyło:angryy: Nic... To może inaczej [B]pierogi przyniosłam[/B]:evil_lol::evil_lol:, a dzisiaj gulasz będzie:eating:!!! Za węchem cioteczki, za węchem:eviltong: Quote
Piromanka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Trzeba dalej zabiegać o deklaracje, bo trochę brakuje. A co będzie, jeśli okaże się, że trzeba będzie leczyć jego łapki? - bardzo możliwe że mu coś dolega. Leczenie bywa bardzo kosztowne. Prosimy ślicznie nawet o drobne deklaracje - ziarnko do ziarnka.... Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi: działa, działa, działa mi internet, dzięki przemiłemu Panu z helpdesk :multi::multi::multi::multi::multi: Już jestem Cioteczki i Wujkowie :) Dzień Dobry witam wszystkich, zaraz będzie streszczenie a potem wstawię wpłaty, Belka zaraz jak tylko wróci ze swoimi futrami ze spacerku to mi prześle :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Piromanka']Trzeba dalej zabiegać o deklaracje, bo trochę brakuje. A co będzie, jeśli okaże się, że trzeba będzie leczyć jego łapki? - bardzo możliwe że mu coś dolega. Leczenie bywa bardzo kosztowne. Prosimy ślicznie nawet o drobne deklaracje - ziarnko do ziarnka....[/QUOTE] masz rację Ciociu Piromanko, też o tym myślę ... Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='agada']Wstawać:helo:, nocne marki:ghost_2:, dogo działa jak marzenie, bo wczoraj to niestety mnie wykończyło:angryy: Nic... To może inaczej [B]pierogi przyniosłam[/B]:evil_lol::evil_lol:, a dzisiaj gulasz będzie:eating:!!! Za węchem cioteczki, za węchem:eviltong:[/QUOTE] Mmmm.. mniaam, mniaam, pierożki... :sabber: A gulaszyk jaki ? Wegierski..? Ciotka, wyznaje zasadę, że przez żołądek do serca! Ino my zajęte są!! :diabloti: A ładnie, to się tak obżerać, gdy psy w schroniskach głodne są ..?!...hmm..?:shock: A nasz Gapcio nie ma jeszcze pełnej sakwy ...hmm? co? :hmmmm: Świętować będziemy potem.. A jak już na to żarcie zeszło, to powiedz nam Aga co jest Twoim kulinarnym majstersztykiem? :p Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 widze ze tu tematy kulinarne sie zaczynaja, to ja tez sie pochwale bo uwielbiam gotowac piec itd, w weekend wyprawialismy imieniny meza i na obiad byl de volaile z kluskami slaskimi / ryzem gotowanym na parze, do wyboru 3 surowki, a na deser szarlotka na cieplo z lodami i bita smietana, Wuni jak sie dobije do meza w pracy to juz sle rozliczenie Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']widze ze tu tematy kulinarne sie zaczynaja, to ja tez sie pochwale bo uwielbiam gotowac piec itd, [/QUOTE] super do Ciebie mam bliżej :D:D:D [quote name='belka123']w weekend wyprawialismy imieniny meza i na obiad byl de volaile z kluskami slaskimi / ryzem gotowanym na parze, do wyboru 3 surowki, a na deser szarlotka na cieplo z lodami i bita smietana[/QUOTE] mniam, mniam ... [quote name='belka123']Wuni jak sie dobije do meza w pracy to juz sle rozliczenie[/QUOTE] ok, nie ma sprawy :) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']widze ze tu tematy kulinarne sie zaczynaja, to ja tez sie pochwale bo uwielbiam gotowac piec itd, w weekend wyprawialismy imieniny meza i na obiad byl de volaile z kluskami slaskimi / ryzem gotowanym na parze, do wyboru 3 surowki, a na deser szarlotka na cieplo z lodami i bita smietana, Wuni jak sie dobije do meza w pracy to juz sle rozliczenie[/QUOTE] Nie, dość, basta ! Bo nie wejdę więcej na ten wątek. :obrazic: Wy mnie Ciotki w kompleksy wpędzacie !!! :diabloti::nono: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [B]Streszczenie:[/B] [B]agada[/B] gotowała pierogi, dotarł do nas nowy [B]Wujek Nikus[/B], od [B]Furciaczka[/B] przyszła paczka dla Gapcia, u [B]Szarotki[/B] zniknął pies Hero, [B]RenW[/B] jak zwykle w dobrym humorze, od [B]Nemko[/B] dostałam po głowie za brak bazarku dla Gapcia, będziemy mieli grosik od [B]papryki[/B] i [B]Asiaczka[/B], [B]Belka[/B] pisała co u Gapcia, szykujemy się na najazd do [B]agady[/B] na pierogi, jest prośba o [B]egzorcyzmy [/B]bo nadal 70,oo brakuje, streszczenia będą, bo wujek [B]Nikus[/B] chce patent kupić, streszczenia będą wieczorem, wolą Cioci [B]Isadorki [/B](wyjątek dzisiaj),wstawiono[B] instrukcję usuwania subskrypcji z listy, [/B]mamy od[B] ZUZA1308 [/B]jednorazową deklarację,[B] Szarotka [/B]do kina wieczorem wybyła, potem był boksiu z Rosanowa,[B] Amica [/B]przeniosła deklarację z jednorazowej, na stałą do czerwca, nocna zmiana pojawiła się o 1:20 i[B] Ingrid44 [/B]mówiła do siebie :D Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Nie, dość, basta ! Bo nie wejdę więcej na ten wątek. :obrazic: Wy mnie Ciotki w kompleksy wpędzacie !!! :diabloti::nono:[/QUOTE] nie uciekaj ... jest catering w razie co ... Quote
Nikus Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 :megagrin::megagrin::megagrin: już je kocham te streszczenia:diabloti: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia'][B]Streszczenie:[/B] [B]agada[/B] gotowała pierogi, dotarł do nas nowy [B]Wujek Nikus[/B], od [B]Furciaczka[/B] przyszła paczka dla Gapcia, u [B]Szarotki[/B] zniknął pies Hero, [B]RenW[/B] jak zwykle w dobrym humorze, od [B]Nemko[/B] dostałam po głowie za brak bazarku dla Gapcia, będziemy mieli grosik od [B]papryki[/B] i [B]Asiaczka[/B], [B]Belka[/B] pisała co u Gapcia, szykujemy się na najazd do [B]agady[/B] na pierogi, jest prośba o [B]egzorcyzmy [/B]bo nadal 70,oo brakuje, streszczenia będą, bo wujek [B]Nikus[/B] chce patent kupić, streszczenia będą wieczorem, wolą Cioci [B]Isadorki [/B](wyjątek dzisiaj),wstawiono[B] instrukcję usuwania subskrypcji z listy, [/B]mamy od[B] ZUZA1308 [/B]jednorazową deklarację,[B] Szarotka [/B]do kina wieczorem wybyła, potem był boksiu z Rosanowa,[B] Amica [/B]przeniosła deklarację z jednorazowej, na stałą do czerwca, nocna zmiana pojawiła się o 1:20 i[B] Ingrid44 [/B]mówiła do siebie :D[/QUOTE] Skrótem dziennikarskim...[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Dawaj Ciotka kolejnego newsa !! :eviltong::p Quote
Recommended Posts