jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Wunia']zaraz skontaktuję się z Belką i Sandrą ...[/QUOTE] To właśnie do Sandry... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 puściłam obu sms, Belka nie śpi na mur beton ... ale jak Sandrę obudziłam to jeszcze jeden ludź będzie chciał mnie udusić :( :( Będę potrzebowała ochronę pierWsi Cioci Isadorki jak nic :(:(:(:( Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Sorki :(:(:(:( przecież nie wiedziałam :(:(:( tylko one dwie tam są ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Czekam na odzew od Belki, ale ona ma 2 szt. na stanie: podhalana i bernardyna ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='jola od jadzi']To właśnie do Sandry...[/QUOTE] no to chociaż wiem, że nie obudziłam , uffff Quote
jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nie obudziłaś Wuniu, podejrzewam, że Sandra w ogóle dziś nie zaśnie... Quote
jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nie umiem wstawiać zdjęć, poprosiłam Kasię, może uda jej się wstawić fotkę boksia Quote
mmd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ja umiem wstawiac mozna do mnie [email][email protected][/email] Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 jestem z mmd na gorącej linii ... u Sandry jest buda, ale chce do domu, może tylko za suką, więc ręcznik pachnący sunią wrzucić do budy, wlezie, zastawić wejście i do rana przetrzymać ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Belka będzie na wątku za 15 minut ... ale cóż ona sama może? Do siebie nie weźmie, w nocy co możemy zrobić? Jakiś obłęd :(:(:(:( Żeby tylko do Gapcia nie dotarł, bo jeszcze się pogryzą ... :(:(:(:( Quote
jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 zadzwonie i jej to powiem ale ona juz go do tej budy wprowadziła, wszedł i zaraz wyszedł za Sandrą prosto pod drzwi domku Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 zastawić wejście do budy czymś stabilnym, zapach suni też do budy (pupsko suni wytrzeć, żeby pachniało) i do budy, to się uspokoi, "zamurować" wejście i niech siedzi do rana ... żarcie jeszcze mu dorzucić ... Quote
katya Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [B]Zdjęcie Boksia [/B][B][URL="http://katya.xtc.com.pl/zdjecia/1268221036.jpg"][img]http://katya.xtc.com.pl/zdjecia/1268221036.jpg[/img][/URL][/B] Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 a rano trzeba go zabrać, sprawdzić czip, skoro nie jest agresywny ... tylko gdzie go zawieźć? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 jak taki "kochliwy" to może komuś zwiał za jakąś sunią ? Quote
jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Sandra zaniesie ręcznik ale nie ma czym budy zastawić.W tej chwili jej suka siedzi pod drzwiami i szczeka bo chce wyjśc a boksio siedzi pod drzwiami z drugiej strony i chce wejść. A Sandra jest sama z małym dzieckiem i niewiele może zrobic Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='jola od jadzi']Sandra zaniesie ręcznik ale nie ma czym budy zastawić.W tej chwili jej suka siedzi pod drzwiami i szczeka bo chce wyjśc a boksio siedzi pod drzwiami z drugiej strony i chce wejść. A Sandra jest sama z małym dzieckiem i niewiele może zrobic[/QUOTE] Belka a czy moglibyście z Adusiem podjechać jażeli macie coś stabilnego do zastawienia budy ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 sunię zamknąć w łazience, boksia zamknąć w budzie, to chyba jedyne na ten moment możliwe rozwiązanie ... zakochana para i jedna Sandra z małym dzieckiem ... paradoks :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='furciaczek']Matko...nastepny....[/QUOTE] ano, ano, pisałam dziś w ciągu dnia, że paczuszka doszła od Ciebie już dziś ... Dziękuję, Gapcio też :) Tak dla rozjaśnienia cioteńkom z Polski, Rosanów to miejscowość położona równolegle do krajowej jedynki (z rondem na wjazd na A2) w Emilii tam gdzie to rondo jest las i dużo parkingów ... psy tam są często porzucane jak również uciekają np. bo się z zapachu zakochają ... takie miejsce i już :( No i idą przez lasek, aż dochodzą do Rosanowa :( Quote
Recommended Posts