Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

puściłam obu sms, Belka nie śpi na mur beton ... ale jak Sandrę obudziłam to jeszcze jeden ludź będzie chciał mnie udusić :( :(
Będę potrzebowała ochronę pierWsi Cioci Isadorki jak nic :(:(:(:(

Posted

jestem z mmd na gorącej linii ... u Sandry jest buda, ale chce do domu, może tylko za suką, więc ręcznik pachnący sunią wrzucić do budy, wlezie, zastawić wejście i do rana przetrzymać ...

Posted

Belka będzie na wątku za 15 minut ... ale cóż ona sama może? Do siebie nie weźmie, w nocy co możemy zrobić? Jakiś obłęd :(:(:(:( Żeby tylko do Gapcia nie dotarł, bo jeszcze się pogryzą ... :(:(:(:(

Posted

zastawić wejście do budy czymś stabilnym, zapach suni też do budy (pupsko suni wytrzeć, żeby pachniało) i do budy, to się uspokoi, "zamurować" wejście i niech siedzi do rana ... żarcie jeszcze mu dorzucić ...

Posted

[B]Zdjęcie Boksia

[/B][B][URL="http://katya.xtc.com.pl/zdjecia/1268221036.jpg"][img]http://katya.xtc.com.pl/zdjecia/1268221036.jpg[/img][/URL][/B]

Posted

Sandra zaniesie ręcznik ale nie ma czym budy zastawić.W tej chwili jej suka siedzi pod drzwiami i szczeka bo chce wyjśc a boksio siedzi pod drzwiami z drugiej strony i chce wejść. A Sandra jest sama z małym dzieckiem i niewiele może zrobic

Posted

[quote name='jola od jadzi']Sandra zaniesie ręcznik ale nie ma czym budy zastawić.W tej chwili jej suka siedzi pod drzwiami i szczeka bo chce wyjśc a boksio siedzi pod drzwiami z drugiej strony i chce wejść. A Sandra jest sama z małym dzieckiem i niewiele może zrobic[/QUOTE]
Belka a czy moglibyście z Adusiem podjechać jażeli macie coś stabilnego do zastawienia budy ...

Posted

sunię zamknąć w łazience, boksia zamknąć w budzie, to chyba jedyne na ten moment możliwe rozwiązanie ...
zakochana para i jedna Sandra z małym dzieckiem ... paradoks :)

Posted

[quote name='furciaczek']Matko...nastepny....[/QUOTE]
ano, ano, pisałam dziś w ciągu dnia, że paczuszka doszła od Ciebie już dziś ... Dziękuję, Gapcio też :)
Tak dla rozjaśnienia cioteńkom z Polski, Rosanów to miejscowość położona równolegle do krajowej jedynki (z rondem na wjazd na A2) w Emilii tam gdzie to rondo jest las i dużo parkingów ... psy tam są często porzucane jak również uciekają np. bo się z zapachu zakochają ... takie miejsce i już :( No i idą przez lasek, aż dochodzą do Rosanowa :(