Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='belka123']siec mi zaczela dzialam jak maz wroci do domu przesle rozliczenie z konta[/QUOTE] Super, super :D TP SA zaczęła działać piorunująco szybko :) może czas zmienić na ich temat zdanie ... Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [B]Asia76[/B] - dziękuję za ściągnięcie Wujka Wujtusia :loveu: Quote
mmd Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 TP SA nie chciała podpaść aniołom i diabłom z dogo ;) poza tym dzień dobry Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='belka123']ja tez poprosze takie pw[/QUOTE] Będzie wysłane :D Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='mmd']TP SA nie chciała podpaść aniołom i diabłom z dogo ;) poza tym dzień dobry[/QUOTE] A dzień dobry, dzień dobry Ciociu mmd strasząca mnie w nocy jeżami :D I zgadzam się z Tobą, niech TP SA nie podpada Aniołom i Diabołom z dogo ... bo psiuńki ucierpią przy braku internetu ... Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a jak Wam się podoba pierwsza strona? Są teraz trzy posty :) Proszę o konstruktywną krytykę .... Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Hej, hej witajcie! Przyszło mi do głowy, że może zamiast od razu do Jamora, po odłowieniu psiurka, lepiej byłoby zawieźć go do lecznicy na kastrację i szczepienia? Myślałyście o tym? Mogłaby to byc lecznica wskazana przez Jamora, z której może zgodziłby się odebrać psiaka po kilku dniach? Quote
Sylwia M. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']a jak Wam się podoba pierwsza strona? Są teraz trzy posty :) Proszę o konstruktywną krytykę ....[/QUOTE] Bardzo mi się podoba !!! Wszystko wyraźnie rozpisane :) Dziewczyną z okazji Dnia Kobiet składam najserdeczniejsze życzenia, a chłopaków pozdrawiam, żeby im nie było smutno:) Wunia, a hotelik ile kosztuje? 450,-zł ? Czy, to już z jedzeniem jest, bo nie jestem w temacie hotelikowym:) Quote
Sylwia M. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='mamanabank']Hej, hej witajcie! Przyszło mi do głowy, że może zamiast od razu do Jamora, po odłowieniu psiurka, lepiej byłoby zawieźć go do lecznicy na kastrację i szczepienia? Myślałyście o tym? Mogłaby to byc lecznica wskazana przez Jamora, z której może zgodziłby się odebrać psiaka po kilku dniach?[/QUOTE] Nie znam się ? Może, to i dobrze zaraz go ciachnąć? Ale stres dodatkowy chłopak będzie miał, następne obce miejsce? Może lepiej, żeby się trochę przyzwyczaił do Jamora? Tu pewnie ludzie wiedzą, co się w takich przypadkach robi i jak będzie lepiej? Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='mamanabank']Hej, hej witajcie! Przyszło mi do głowy, że może zamiast od razu do Jamora, po odłowieniu psiurka, lepiej byłoby zawieźć go do lecznicy na kastrację i szczepienia? Myślałyście o tym? Mogłaby to byc lecznica wskazana przez Jamora, z której może zgodziłby się odebrać psiaka po kilku dniach?[/QUOTE] Pomyślę o tym, tylko pies po kastracji musi w ciepełku być, a za oknem cały czas minus jest ... rozeznam się ... obiecuję ... myślałam o kastracji jak już będzie u Jamora i będzie cieplej i się oswoi z otoczeniem, szczepienia też obowiązkowo zaraz na wjeździe ... nie jestem do końca przekonana czy "po drodze" będzie lepiej ... muszę pomyśleć ... Quote
belka123 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Gapcio do góry, u nas dzisiaj słoneczko świeci, wiem że Gapek jednego sąsiada rano równo obszczekał jak ten chciał dojechać do domu swojego, a Gapcio stanał na rodku drogi i nie puścił bo to jego droga i tyle... ale sąsiada potem widziałam, wszystko ok, Gapkowi za troche zaniesiemy jedzonko i wodę a teraz pewnie chłopak wygrzewa się na słońcu, Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']Pomyślę o tym, tylko pies po kastracji musi w ciepełku być, a za oknem cały czas minus jest ... rozeznam się ... obiecuję ...[/QUOTE] Dlatego pomyslałam, ze może lepiej, żeby kilka dni u weta został, no ale to tez finanse... Ale może chociaż zaszczepić by się udało, wszystko zależy od tego jak się chłopak będzie zachowywał. Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a tak naprawdę to nie wiemy ... może on jest wykastrowany? Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='mamanabank']Dlatego pomyslałam, ze może lepiej, żeby kilka dni u weta został, no ale to tez finanse... Ale może chociaż zaszczepić by się udało, wszystko zależy od tego jak się chłopak będzie zachowywał.[/QUOTE] Nie dojdziemy do niego, bardzo się boi, dotknąć go mogą tylko jego karmicielki :( Będzie odławiany po odstrzale i jedzie na śpiocha ... Pan do profesjonalnego odstrzału umówiony ... na ten moment nic innego nie możemy zrobić oprócz oglądania go z daleka i zawiezienia go jak najszybciej do Jamora na śpiochu, to naprawdę duży pluszak ... Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Sylwia M.']Wunia, a hotelik ile kosztuje? 450,-zł ? Czy, to już z jedzeniem jest, bo nie jestem w temacie hotelikowym:)[/QUOTE] Tak, to pełny koszt pobytu Gapcia w hotelu, 15zł/dzień ... Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='belka123']a teraz pewnie chłopak wygrzewa się na słońcu,[/QUOTE] też chcę na słońce, jakby kto pytał :( Quote
Ra_dunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wuniu waleczna, zwabiona przez Cię hipciową ofertą zjawiam się i ja na Gapciowym wątku ;) I jakże inaczej mogę postąpić jak nie deklarując jednorazową wpłatę w wysokości 20 zł po 15 marca. Suma ta nikczemnie niską wydawać się może, ale inne zobowiązania wstrzymują mnie od wyższego deklarowania. Quote
Sylwia M. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='belka123'] Gapkowi za troche zaniesiemy jedzonko i wodę [/QUOTE] To czekamy na informacje o Gapciu - jak tam dzisiaj u niego ? Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Ra_dunia']Wuniu waleczna, zwabiona przez Cię hipciową ofertą zjawiam się i ja na Gapciowym wątku ;) I jakże inaczej mogę postąpić jak nie deklarując jednorazową wpłatę w wysokości 20 zł po 15 marca. Suma ta nikczemnie niską wydawać się może, ale inne zobowiązania wstrzymują mnie od wyższego deklarowania.[/QUOTE] Chylę czoła moja czcigodna hipciowa przeciwniczko :) Dziękuję bardzo :) Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']Nie dojdziemy do niego, bardzo się boi, dotknąć go mogą tylko jego karmicielki :( Będzie odławiany po odstrzale i jedzie na śpiocha ... Pan do profesjonalnego odstrzału umówiony ... na ten moment nic innego nie możemy zrobić oprócz oglądania go z daleka i zawiezienia go jak najszybciej do Jamora na śpiochu, to naprawdę duży pluszak ...[/QUOTE] Rozumiem, no to teraz, byle do niedzieli! Z resztą Jamor już sobie da radę. Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [COLOR=Navy]Wiecie co ... przyznam się Wam do czegoś ... jak patrzę na to co dzieje się na wątku Gapcia, jak nas przybywa i jak przybywa mu deklaracji ... to buzia mi się śmieje cały czas ... już wiem co czuje Jurek Owsiak ... Dziękuję [B]Wam[/B] wszystkim, Gapcio też :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...[/COLOR] Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='mamanabank']Rozumiem, no to teraz, byle do niedzieli! Z resztą Jamor już sobie da radę.[/QUOTE] O to jestem spokojna :) Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja też, wystarczy kliknąć w mój banerek (Tola), takie cuda dzieją się u Jamora! To już czwarty łowicki psiak w tym roku u niego. Quote
RenW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']bo trzeba działać, a potem czekać, a nie założyć wątek i czekać ... [B]ja prawie bez snu[/B] [B]rozsyłałam Gapcia przez dwie doby[/B] ... trzeba się sprężyć i do boju ... nic samo nie przyjdzie ... dogo jest wielkie ... już wiele razy podkreślałam, że wierzę w fenomen dogo, po Gapciu i Luckym już nic mi tej wiary nie zburzy :) Nie wolno się zniechęcać ... nie wolno ... nawet jeżeli są gdzieś nadużycia, bo są niestety :( trzeba wierzyć w słuszność swojej sprawy :)[/QUOTE] Ciocia, samozaparcie masz, masz i charyzmę !! ... ho ho ....:roflt: Pieniążki dla Gapcia już poszły. Wiecie co, ja sie zaczynam martwić, że ta akcja jak tak dalej pójdzie, to tych pieniążków będzie za dużo. :eek2: Quote
Sylwia M. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='RenW']Ciocia, samozaparcie masz, masz i charyzmę !! ... ho ho ....:roflt: Pieniążki dla Gapcia już poszły. Wiecie co, ja sie zaczynam martwić, że ta akcja jak tak dalej pójdzie, to tych pieniążków będzie za dużo. :eek2:[/QUOTE] O to chyba nie musisz się martwić? Jak co będą dla innego pieska :) Quote
Recommended Posts