Wunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Wczoraj otrzymałam fakturę z dnia 18.05.2010r. Nr 5/05/2010 za kastrację Gapcia w wys.370,oo wystawioną na Fundację Niechciane i Zapomniane w Łodzi ;) (wysłana listem w dniu 29.05.2010r.) Jutro postaram się przekazać ją Joli ;) Poniżej dla przypomnienia post #828 str.83 z dnia 08.03.2010r. [quote name='jola od jadzi']Wuniu,sfinansujemy kastrację, 100 zł od E.DEREK przeznacz na szczepienia.[/QUOTE] druga faktura z dnia 18.05.2010r. Nr 4/05/2010 (wysłana listem w dniu 29.05.2010r.) za czip i "przegląd" medyczny Gapcia wraz z wystawieniem świadectwa zdrowia w wys. 89,oo wystawiona na mnie zostanie pokryta z pieniążków Gapcia. Za chwilkę pójdzie też przelew do Jamora za pobyt czerwcowy Gapcia ;) Quote
agada Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bardzo się cieszę, ze Gapiszon już u siebie!! Ponawiam pytanie, potrzebny mi ktoś z [COLOR=Red][B]okolic Gniezna, dokładnie Janowiec Wlk. na GWAŁT!!!![/B][/COLOR] Cioteczki tyle się tu osób przewijało, nikt stamtąd nie obił się o gały???? Quote
Wunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Ciocia agada z Poznania i okolic jest Radunia, ale jej nie ma chyba do 07.06. :( Quote
agada Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia agada z Poznania i okolic jest Radunia, ale jej nie ma chyba do 07.06. :([/QUOTE] Ciężko mi kogoś namierzyć w tamtych stronach, a to dość pilna sytuacja, domek na tel. wydaje się być oki, nawet bardzo, a sunia już raz wróciła z adopcji, jak by się ktoś przypomniał to prosze o kontakt na PW, Już spadam i nie zaśmiecam .... Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wiesci super :):) Gapciochu pierwsza noc w nowym domku:multi::multi: Quote
Wunia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Jakie zaśmiecam???? No nie ... popytam ... natychmiast dać znam na PW ;) Quote
polubek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 zaraz przecież żeberka4 jest gdzieś z okolic poznania, ra_dunia która się nie przypucowała że jest stamtąd, ms_arwi, kiziamizia, goniap, i modzi magda i azir Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='agada']Bardzo się cieszę, ze Gapiszon już u siebie!! Ponawiam pytanie, potrzebny mi ktoś z [COLOR=Red][B]okolic Gniezna, dokładnie Janowiec Wlk. na GWAŁT!!!![/B][/COLOR] Cioteczki tyle się tu osób przewijało, nikt stamtąd nie obił się o gały????[/QUOTE] kurcze ja mialam robiona kiedys wizyte w Gnieznie przez super babke z dogo, nie moge sobie teraz nicku przypomniec, ale tu masz jej gg Aneta - 9289726 Quote
amica Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wielkie gratulacje dla Gapcia. Miejmy nadzieje, że czuje jakim jest szczęściarzem:) Oby udało się zdobyć fotki z nowego domku:) Jeszcze raz wielkie uznanie dla wszystkich cioteczek, które brały udział w całej Gapciowej akcji :)! Quote
jola od jadzi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Wunia']Wczoraj otrzymałam fakturę z dnia 18.05.2010r. Nr 5/05/2010 za kastrację Gapcia w wys.370,oo wystawioną na Fundację Niechciane i Zapomniane w Łodzi ;) (wysłana listem w dniu 29.05.2010r.) Jutro postaram się przekazać ją Joli ;) Poniżej dla przypomnienia post #828 str.83 z dnia 08.03.2010r. [/QUOTE] Oj Wuniu, myślisz, że aż tak źle jest z moją pamięcią, że od naszej przedwczorajszej rozmowy o przysłaniu faktury mogłabym już o niej zapomnieć? Chyba mnie troszkę nie doceniasz... A przy okazji, Ty chyba też nie zapomnisz usunąć informacji o sfinansowaniu tego zabiegu przez FNiZ ,tak, jak usunęłaś informację o rozliczeniu finansowaniu leczenia Lakusia? Pozdrawiam i bardzo się cieszę, że Gapcio już w domu! Quote
Wunia Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='jola od jadzi']Oj Wuniu, myślisz, że aż tak źle jest z moją pamięcią, że od naszej przedwczorajszej rozmowy o przysłaniu faktury mogłabym już o niej zapomnieć? Chyba mnie troszkę nie doceniasz... A przy okazji, Ty chyba też nie zapomnisz usunąć informacji o sfinansowaniu tego zabiegu przez FNiZ ,tak, jak usunęłaś informację o rozliczeniu finansowaniu leczenia Lakusia? Pozdrawiam i bardzo się cieszę, że Gapcio już w domu![/QUOTE] Joluś u Lakusia nic nie jest usunięte, wszystko jest przeniesione do postu #712 a obecny post rozliczeniowy jest od punktu kiedy od nowa zbieraliśmy deklaracje, coby się nie "pokręciło" jakie były poprzednie deklaracje a jakie są obecne. Poprzedni post rozliczeniowy Majqi też w całości jest skopiowany i wstawiony na wątku. Na wątkach nic nie usuwam, ponieważ nie mam takiego zwyczaju ;) i takiego zwyczaju nie mam zamiaru mieć ;) Pozdrawiam Cię i gorąco dziękuję jeszcze raz :loveu::loveu: Do zobaczenia dzisiaj :loveu: Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wunia lepiej zrob kawe:)Cuda takie sie dzieja, objawienia normalnie,ze bez kawy ani rusz:) Quote
Wunia Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Sie robi Ellig ;) Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Ja spałam dobrze, ciekawe jak Gapcio? Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dziekuje za ka(Wunie):) Gapcio pewnie duzo snil......:) Quote
agada Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dzięki Wam kochane cioteczki za info, zaraz powysyłam PW, moze coś wreszcie zaskoczy! Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 To ja tez po prosbie czy ktos moglby pomoc psiakowi , ktos z woj. pomorskiego?.... Ludzie z facebooka szukaja pomocy dla psa Czorcika, ktorego obecny wlasciciel chce sie pozbyc:"Obecnie mieszka na małym podwórku zalanym betonem, jest przykuty do drutu.. Próby przeskoczenia płotu kończą się zawiśnięciem na nim... Czorcik jest bardzo pogodny, gdy się z nim przebywa. Jest spragniony towarzystwa. Wymaga cierpliwego domu, który zapewni mu poczucie bezpieczeństwa. Czorcik, to około roczny pies, który nieco przypomina Wilczarza irlandzkiego. Mieszka w Główczycach k. Słupska w woj. Pomorskim (wcześniej przebywał w schronisku) Czeka na swoją szansę... Okażmy mu serce. Pomóżmy, przekazując Jego historię innym." [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs530.ash1/31087_1242076946807_1675852150_450440_5277801_n.jpg[/img] [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs570.snc3/31087_1242082546947_1675852150_450460_482171_n.jpg[/img] Quote
mmd Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cześć Gapciu Ellig, co za bidę wstawiłaś? Bez pomocy dziewczyn z tamtej okolicy nie ruszymy. Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='mmd']Cześć Gapciu Ellig, co za bidę wstawiłaś? Bez pomocy dziewczyn z tamtej okolicy nie ruszymy.[/QUOTE] Witaj mmd!:) No wlasnie, nie znam Cioteczek z pomorskiego, moze jakas zajrzy i zalozy watek dla psiaka, dam namiary do sasiada, ktory szuka pomocy dla tego psiaka:) Quote
mmd Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Słupsk: [URL]http://www.dogomania.pl/members/91988-lika1771[/URL] Poza tym: Litterka, gameta zachodniopomorskie: Cudak, Greven No jak nie znasz? ;) Z Koszalina: [URL]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=koszalin&order=desc&sort=posts&pp=30[/URL] Ciotki od wilczarzy: [url]http://www.dogomania.pl/forums/529-Wilczarz[/url] Quote
wojtuś Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Szczęścia dla Gapcia w nowym domku:) I dla Wszystkich jego wielbicieli wątkowych - gorące pozdrowienia;) za trud i serce coby Gapcio miał szczęśliwy dom:) Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='mmd']Słupsk: [URL]http://www.dogomania.pl/members/91988-lika1771[/URL] Poza tym: Litterka, gameta zachodniopomorskie: Cudak, Greven No jak nie znasz? ;) Z Koszalina: [URL]http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=koszalin&order=desc&sort=posts&pp=30[/URL] Ciotki od wilczarzy: [url]http://www.dogomania.pl/forums/529-Wilczarz[/url][/QUOTE] No nie znam bo to pomorskie to miejsce gdzie jest Czorcik a nie zachodniopomorskie, Cudak ma 8 czerwca cc i bedzie w szpitalu skontaktuje sie z Greven chociaz to nie te rejony. dzieki:) Quote
mmd Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ale Słupsk zewsząd daleko. Dlatego wrzuciłam Koszalin a dziewczyny z zachodniopomorskiego mają i tak bliżej niż my. Może Litterka ma jakiś znajomości bliżej... To pomorskie słabo zaludnione przez dogomaniaków Quote
Recommended Posts