Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='jamor']krótko: nie jestem w stanie przeczytac wszystkich postów watku gapcia, ale traf chciał ze znalazłem te o jakims dowcipie o policjantach-zapamietam kto to pisał i kto kibicował:mad:. ....[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cajus JB Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Na dziś na wieczorną ka(Wunię) zaglądam i uciekam dalej. :lol: Quote
Szarotka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Gapciu bardzo sie ciesze, ze znalazles domek :):) Quote
polubek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='jamor']krótko: nie jestem w stanie przeczytac wszystkich postów watku gapcia, ale traf chciał ze znalazłem te o jakims dowcipie o policjantach-zapamietam kto to pisał i kto kibicował:mad:. [/QUOTE] [quote name='mmd']uuuups... Ciotka Polubek, ewakuacja :D[/QUOTE] ani mi się śni :obrazic: brat wpadnie to kawaleria po..... dym zrobi siostry nie da skrzywdzić :evil_lol: jamor który dowcip o policjantach czy o radiowozie? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='jamor']krótko: nie jestem w stanie przeczytac wszystkich postów watku gapcia, ale traf chciał ze znalazłem te o jakims dowcipie o policjantach-zapamietam kto to pisał i kto kibicował:mad:. a teraz konkrety; GAPCIO wyjezdza w boze ciało. przyjedzie po niego brat z DS. ds bedzie mial z psa pocieche, bo zajebiaszczy gosc.na pewno nie bedzie sie nadwał do sanek jak to sobie wyobraa ds,gapcio bedzie przyklejony do nogi ds,bo ma fioła na punkcie ludzi, uwialbia. do konca ni wiem jak do obcych , ale jakos przypadlismy sobie do gustu.futro ładnie odrasta w miejsacach gdzie były łysiny. wrzuciłemdo albumu nowe zdjecia, korzystac bo to rarytasym nie wiadomo czy potem bedą z ds pozdrawiam[/QUOTE] Łoj, Wujek Jamor napisał :multi::multi::multi: Cóż za poranna niespodzianka :multi: Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Witam wszystkich czwartkowo i pochmurnie :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dzien dobry,zabieram pyszne espresso(Wunie) i zajrze co na watkach:) Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 zdjęcia w Galerii super :D:D:D 1) co tam masz? [IMG]http://images38.fotosik.pl/294/283cbe12f864ed45med.jpg[/IMG] 2) o! flaszeczka! [IMG]http://images39.fotosik.pl/294/a6339e0eb5440255med.jpg[/IMG] 3) doobraaa [IMG]http://images39.fotosik.pl/294/6a9170963998a636med.jpg[/IMG] 4) tralalalala [IMG]http://images42.fotosik.pl/210/b2afa078189c5f2amed.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Gapcio na ostatnim zdjeciu po prostu zwija sie ze smiechu:) Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 nie... znowu jest pijany ;) dowiedział się o DS i pił razem z nami ;) opisy do zdjęć: 1) co tam masz? 2) o! flaszeczka! 3) doobraaa 4) tralalalala Quote
polubek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Ra_dunia']nie... znowu jest pijany ;) dowiedział się o DS i pił razem z nami ;) opisy do zdjęć: 1) co tam masz? 2) o! flaszeczka! 3) doobraaa 4) tralalalala[/QUOTE] gapcio przyłączam się Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Ra_dunia']nie... znowu jest pijany ;) dowiedział się o DS i pił razem z nami ;) opisy do zdjęć: 1) co tam masz? 2) o! flaszeczka! 3) doobraaa 4) tralalalala[/QUOTE] zaraz wstawię ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 cudny ten Gapcioch i jaki zadowolony:) [url]http://images42.fotosik.pl/210/b2afa078189c5f2amed.jpg[/url] Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Ra_dunia']nie... znowu jest pijany ;) dowiedział się o DS i pił razem z nami ;) opisy do zdjęć: 1) co tam masz? 2) o! flaszeczka! 3) doobraaa 4) tralalalala[/QUOTE] Ciocia, Ty mnie zabijesz, dostanę całoskrętu ze smiechu :diabloti: Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='mmd']Ciocia, Ty mnie zabijesz, dostanę całoskrętu ze smiechu :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: całoskręt pośmieszny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 No tak, do Gapcia już nikt nie zagląda!!! :placz: Ciotki Gapcio jedzie dopiero w Boże Ciało !!!! :roll: Wracać tu wszyscy ... na moment z oka nie można dogo spuścić :shake::shake::shake: Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 a ja siedzę... na TZta czekam... ze Szwecji leci przez Warszawę. Będzie coś koło 3ciej ;) Usiłowałam go namówić na przejazd przez Łódź :evil_lol: ale się boi bo z polskiego zna "jedno piwo proszę" (w odmianach dwa, trzy, cztery... ;) ) co w sumie według mnie wystarczy do nawiązania dobrych kontaktów w Polsce, ale do znalezienia odpowiedniego połączenia to już może niekoniecznie... :roll: A że drugie zdanie, które umie perfekcyjnie to "twoja pupa jest ładna" to niech on lepiej jedzie prosto do Poznania :evil_lol: Jeszcze by go jaki Polubek w Łodzi przechwycił (skoro jest wszędzie) i co wtedy?? Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: no toś Go wyedukowała prawidłowo :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Raduniu jak fajnie w koncu porzweczytac cos smiesznego:):)....ale mnie zdolowali.....:-(:shake: Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Raduniu jak fajnie w koncu porzweczytac cos smiesznego:):)....ale mnie zdolowali.....:-(:shake:[/QUOTE] no to u Gapcia sobie odreaguj ;) Quote
Recommended Posts