RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Nikus']:cool3::evil_lol: w końcu jak [B]ma być po królewsku.[/B]...:razz:[/QUOTE] Taaak.. będzie, nawet bardzo...nawet nie wiesz jak bardzo...:sg168:....:-P:gent::shock:.....:knuje::knuje::knuje::ekmm::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat:......:siara::diabloti: Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Alem se smaka narobiła..:razz:gdyby nie ta dzisiejsza aura bardziej jesienna niż wiosenna, to już stałabym na wylocie drogi i machała ręką..:evil_lol::evil_lol: w anturażu podobnym jakim w dniu wczorajszym Ellig na focie prezentowała...:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
ilon_n Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 to ja dzisiaj poranną kawę dopiero teraz łyknę .. może mnie podniesie .. .. bo jakiś tępy dzień dzisiaj .. przez tę aurę .. juwenalia nawet nie pomogły i cała ta maskarada na wszystkich skrzyżowaniach w mieście .. Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='ilon_n']to ja dzisiaj poranną kawę dopiero teraz łyknę .. może mnie podniesie .. .. bo jakiś tępy dzień dzisiaj .. przez tę aurę .. juwenalia nawet nie pomogły i cała ta maskarada na wszystkich skrzyżowaniach w mieście ..[/QUOTE] Moja córa na studia się do Torunia wybiera a ma dopiero 14 lat...:evil_lol::evil_lol: w zeszłym roku brała udział w konkursie informatycznym i byłyśmy nagrodę odbierać - UMK...:multi: Na Starówce (o ile dobrze pamiętam), w sklepie firmowym macie pyszne pierniki...mmmmmmmmmmmmm......Przy okazji córa na rycerkę pasowana została i ma dyplom.. :evil_lol::evil_lol:W ogóle mam miłe wspomnienia z pobytu, a byłam tam tylko raz..;) W okolicach Torunia macie też świetną hodowlę labradorów "Herbu Zadora" na szczenię z której choruję już od jakiegoś czasu..;) Quote
polubek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='ilon_n']to ja dzisiaj poranną kawę dopiero teraz łyknę .. może mnie podniesie .. .. bo jakiś tępy dzień dzisiaj .. przez tę aurę .. juwenalia nawet nie pomogły i cała ta maskarada na wszystkich skrzyżowaniach w mieście ..[/QUOTE] ale najpierw do mikrofali żeby się troszkę podgrzała Quote
Szarotka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Gapcio sorry za offa : [B]Tamarka potrzebuje funduszow na sterylke, bo inaczej nie moze byc wyadoptowana Brakuje tez 80 zl. stalych deklaracji :placz::placz::placz: [/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182992-%C5%81YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie%21-BRAKUJE-100Z%C5%81-NA-hotelik"]http://www.dogomania.pl/threads/182992-%C5%81YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie!-BRAKUJE-100Z%C5%81-NA-hotelik[/URL] Blagamy o pomoc!!!!!:shake::shake::shake: Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ale cisza, jak makiem zasiał..:crazyeye: wszystko śpi...:evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja nie spie ale tluke sie po watkach i dopiero teraz dotarlam do Gapcia. Quote
Szarotka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja nie spie ale tluke sie po watkach i dopiero teraz dotarlam do Gapcia.[/QUOTE] A ja kwestuje na Tamarke ........ Quote
Ingrid44 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Szarotka']A ja kwestuje na Tamarke ........[/QUOTE] Widzialam na watku Tuptusia. Ja teraz calkowicie skupiam sie na wyadoptowaniu Tuptusia. Dopiero jak on znajdzie domek bede mogla pomoc innym bidulkom.:( Quote
polubek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla Cajus w kubeczku z fokami i łyżeczką :loveu: Dla Ra_dunia i RenW ka(Wunia)z chilii w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: Dla ilon_n ka(Wunia) z kaRdamonem :loveu: Quote
Ingrid44 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 O Boziu ! Pierwszy raz zalapuje sie na Ka(Wunie):crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cos dzisiaj bardzo wczesnie :razz: Quote
polubek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Ingrid44']O Boziu ! Pierwszy raz zalapuje sie na Ka(Wunie):crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cos dzisiaj bardzo wczesnie :razz:[/QUOTE] nic wcześnie. jak zwykle o tej porze Quote
Ingrid44 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Cos podobnego ?!:crazyeye: Ja przed 9 rano jestem nieprzytomna :evil_lol: Ide spac bo u mnie ciemna noc sie zaczela:razz: Quote
Ellig Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dzien dobry, lapie espresso , dzisiaj moje drugie, dziekuje [B]polubek[/B]:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/185369-KSI%C4%84%C5%BBKI!!!-Nowe-i-ciekawe-dla-Rufusa-i-Idola!!!-ZAPRASZAMY-do-25-maja-do-godz.-22-00[/url] Hej Gapciu, slicznoto!:) Quote
Cajus JB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Witaj Gapciu. :lol: Witajcie Wszyscy. ;) Dziękuję za ka(Wunię). ;) Miłego dnia. ;) Quote
ilon_n Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 dzińdybry .. dziękuję za ka(Wunię) z dodatkiem kaRdamonu :loveu: i znów przez pogodową ociężałość wypijam zimną, ehhh .. truuuudno .. ale .. wolę nie tykać mikrofalówki, bo ostatnio wszystko mi się psuje .. :shake: .. niech stoi sobie ładnie taka niepopsuta .. ;) podejrzewam się o zmiennocieplność .. w zimne dni wszystko u mnie spowalnia .. :???: Quote
ilon_n Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='RenW']Moja córa na studia się do Torunia wybiera a ma dopiero 14 lat...:evil_lol::evil_lol: w zeszłym roku brała udział w konkursie informatycznym i byłyśmy nagrodę odbierać - UMK...:multi: Na Starówce (o ile dobrze pamiętam), w sklepie firmowym macie pyszne pierniki...mmmmmmmmmmmmm......Przy okazji córa na rycerkę pasowana została i ma dyplom.. :evil_lol::evil_lol:W ogóle mam miłe wspomnienia z pobytu, a byłam tam tylko raz..;) W okolicach Torunia macie też świetną hodowlę labradorów "Herbu Zadora" na szczenię z której choruję już od jakiegoś czasu..;)[/QUOTE] To gratuluje takiego sukcesu!! - a jeśli konkurs informatyczny, to bankowo na moim macierzystym wydziale (a obecnym chlebodawcy) i kto wie może nawet otarłyśmy się o siebie .. :razz: A toruńskie pierniki przyznam zacne bardzo, bo przecież Toruń z nich słynie .. :) .. piernik to niemal herb naszego miasta :p choć tak naprawdę mamy w nim anioła :angel:.. takie z nas toruńskie aniołki .. :diabloti: O hodowli niestety wiem NIC, bo akurat osobiście nie jestem zwolenniczką tego typu biznesu i pozyskiwania pupila .. ale wierzę, że to istotne dla pasjonatów ras .. jak będziesz w okolicy np. nabywać jakiegoś szlacheckiego lab-ciapetka, to zapraszam .. hmm .. na ka(Wunię)?? :cool3: Quote
RenW Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Witajcie! Szybciutko swoją ka(Wunię) porywam bo popołudniowa pora...;):lol: Quote
RenW Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='ilon_n']To gratuluje takiego sukcesu!! - a jeśli konkurs informatyczny, to bankowo na moim macierzystym wydziale (a obecnym chlebodawcy) i kto wie może nawet otarłyśmy się o siebie .. :razz: A toruńskie pierniki przyznam zacne bardzo, bo przecież Toruń z nich słynie .. :) .. piernik to niemal herb naszego miasta :p choć tak naprawdę mamy w nim anioła :angel:.. takie z nas toruńskie aniołki .. :diabloti: O hodowli niestety wiem NIC, bo akurat osobiście nie jestem zwolenniczką tego typu biznesu i pozyskiwania pupila .. ale wierzę, że to istotne dla pasjonatów ras .. jak będziesz w okolicy np. nabywać jakiegoś szlacheckiego lab-ciapetka, to zapraszam .. hmm .. na ka(Wunię)?? :cool3:[/QUOTE] Dzięki za zaproszenie, nieomieszkam...;):p Może się i otarłyśmy..kto to wie...:roll: Pierniki to symbol tego regionu, znak rozpoznawczy, niemalże spuścizna tego regionu. No oczywiście, z Kopernikiem konkurować nie mogą..Pierniki są przepyszne, chociaż ja ich koneserem nie byłam, rozkochałam się w nich dopiero w Toruniu. Jaka różnorodność, bogaty sort i rozrzut! Nakupiłam tego sporo, bo przecież rodzinę trza było obdzielić i w szkole poczęstować.. Pierniki toruńskie mają tylko jedną wadę; są za drogie... no cóż, dobra jakość, tradycja poparta być musi odpowiednią ceną... Masz rację; dla znawców, pasjonatów rasy, dla osób chcących mieć pupila o określonym charakterze, predyspozycjach i właściwym eksterierze ważne jest, by szczenie pochodziło z dobrej, sprawdzonej hodowli, po przebadanych rodzicach. To jest dobre właściwe rozwiązanie; w przeciwieństwie do kupowania szczenięcia z niewiadomego źródła, na giełdach w sklepach zoologicznych i innych miejscach... Po kiego napędzać koniunkturę, zapełniać kabzy cwaniakom, rozmnażaczom, hochsztaplerom i innym kuźwa....uffff...już się zagotowałam...:angryy::angryy: Quote
ilon_n Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='RenW']Dzięki za zaproszenie, nieomieszkam...;):p Może się i otarłyśmy..kto to wie...:roll: Pierniki to symbol tego regionu, znak rozpoznawczy, niemalże spuścizna tego regionu. No oczywiście, z Kopernikiem konkurować nie mogą..Pierniki są przepyszne, chociaż ja ich koneserem nie byłam, rozkochałam się w nich dopiero w Toruniu. Jaka różnorodność, bogaty sort i rozrzut! Nakupiłam tego sporo, bo przecież rodzinę trza było obdzielić i w szkole poczęstować.. Pierniki toruńskie mają tylko jedną wadę; są za drogie... no cóż, dobra jakość, tradycja poparta być musi odpowiednią ceną... Masz rację; dla znawców, pasjonatów rasy, dla osób chcących mieć pupila o określonym charakterze, predyspozycjach i właściwym eksterierze ważne jest, by szczenie pochodziło z dobrej, sprawdzonej hodowli, po przebadanych rodzicach. To jest dobre właściwe rozwiązanie; w przeciwieństwie do kupowania szczenięcia z niewiadomego źródła, na giełdach w sklepach zoologicznych i innych miejscach... Po kiego napędzać koniunkturę, zapełniać kabzy cwaniakom, rozmnażaczom, hochsztaplerom i innym kuźwa....uffff...już się zagotowałam...:angryy::angryy:[/QUOTE] podzielam i dokładam drugie tyle .. :angryy::angryy::angryy::angryy: PS. tylko w historycznym sensie Kopernik ustępuje piernikom .. są starsze :) a na cenę pierników jest pewien sposób :razz: otóż zakup 'kartonowy' wprost ze źródeł czyli w przyfabrycznym sklepiku Kopernika .. no i można jeszcze pocieszyć się przepysznym i chyba bezkonkurencyjnym waflem teatralnym tej firmy .. za jedyne 1,20pln Quote
RenW Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='ilon_n']podzielam i dokładam drugie tyle .. :angryy::angryy::angryy::angryy: PS. tylko w historycznym sensie Kopernik ustępuje piernikom .. są starsze :) a na cenę pierników jest pewien sposób :razz: otóż zakup 'kartonowy' wprost ze źródeł czyli w przyfabrycznym sklepiku Kopernika .. no i można jeszcze pocieszyć się przepysznym i chyba bezkonkurencyjnym waflem teatralnym tej firmy .. za jedyne 1,20pln[/QUOTE] No Ty Cioteczka miejscowa to masz super...;)ja mieszkam na południu Polski, prawie na granicy czeskiej, więc po sąsiedzku często korzystam z ich dobrodziejstw...;):evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ciotka Ren a masz....... [img]http://www.piernikowysklep.pl/mini.php?img=http://www.piernikowysklep.pl/system/obj/69_IMG_4758.JPG&s=754[/img] [url]http://www.piernikowysklep.pl/PL/strona_glowna/[/url] Quote
RenW Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Ellig']Ciotka Ren a masz....... [img]http://www.piernikowysklep.pl/mini.php?img=http://www.piernikowysklep.pl/system/obj/69_IMG_4758.JPG&s=754[/img] [url]http://www.piernikowysklep.pl/PL/strona_glowna/[/url][/QUOTE] No ładnie... o takie okrucieństwo to Cioteczkę Ellig nie podejrzewała..:shake: ślinianka zaczęła intensywnie pracować..:placz::diabloti: Quote
RenW Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [B][SIZE="4"][COLOR="red"]Ellig uwielbiam Cię!![/COLOR][/SIZE][/B]!:loveu::loveu::loveu::calus:Tam sprzedaż wysyłkową prowadzą!!!:cool2::Cool!::bigcool::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts