Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nikus']:cool3::evil_lol: w końcu jak [B]ma być po królewsku.[/B]...:razz:[/QUOTE]
Taaak.. będzie, nawet bardzo...nawet nie wiesz jak bardzo...:sg168:....:-P:gent::shock:.....:knuje::knuje::knuje::ekmm::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat:......:siara::diabloti:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Alem se smaka narobiła..:razz:gdyby nie ta dzisiejsza aura bardziej jesienna niż wiosenna, to już stałabym na wylocie drogi i machała ręką..:evil_lol::evil_lol: w anturażu podobnym jakim w dniu wczorajszym Ellig na focie prezentowała...:eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

to ja dzisiaj poranną kawę dopiero teraz łyknę .. może mnie podniesie ..
.. bo jakiś tępy dzień dzisiaj .. przez tę aurę .. juwenalia nawet nie pomogły i cała ta maskarada na wszystkich skrzyżowaniach w mieście ..

Posted

[quote name='ilon_n']to ja dzisiaj poranną kawę dopiero teraz łyknę .. może mnie podniesie ..
.. bo jakiś tępy dzień dzisiaj .. przez tę aurę .. juwenalia nawet nie pomogły i cała ta maskarada na wszystkich skrzyżowaniach w mieście ..[/QUOTE]
Moja córa na studia się do Torunia wybiera a ma dopiero 14 lat...:evil_lol::evil_lol: w zeszłym roku brała udział w konkursie informatycznym i byłyśmy nagrodę odbierać - UMK...:multi: Na Starówce (o ile dobrze pamiętam), w sklepie firmowym macie pyszne pierniki...mmmmmmmmmmmmm......Przy okazji córa na rycerkę pasowana została i ma dyplom.. :evil_lol::evil_lol:W ogóle mam miłe wspomnienia z pobytu, a byłam tam tylko raz..;)
W okolicach Torunia macie też świetną hodowlę labradorów "Herbu Zadora" na szczenię z której choruję już od jakiegoś czasu..;)

Posted

[quote name='ilon_n']to ja dzisiaj poranną kawę dopiero teraz łyknę .. może mnie podniesie ..
.. bo jakiś tępy dzień dzisiaj .. przez tę aurę .. juwenalia nawet nie pomogły i cała ta maskarada na wszystkich skrzyżowaniach w mieście ..[/QUOTE]

ale najpierw do mikrofali żeby się troszkę podgrzała

Posted

Gapcio sorry za offa :

[B]Tamarka potrzebuje funduszow na sterylke, bo inaczej nie moze byc wyadoptowana
Brakuje tez 80 zl. stalych deklaracji :placz::placz::placz:
[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/182992-%C5%81YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie%21-BRAKUJE-100Z%C5%81-NA-hotelik"]http://www.dogomania.pl/threads/182992-%C5%81YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie!-BRAKUJE-100Z%C5%81-NA-hotelik[/URL]

Blagamy o pomoc!!!!!:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Szarotka']A ja kwestuje na Tamarke ........[/QUOTE]

Widzialam na watku Tuptusia. Ja teraz calkowicie skupiam sie na wyadoptowaniu Tuptusia. Dopiero jak on znajdzie domek bede mogla pomoc innym bidulkom.:(

Posted

witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
Dla Ellig i Isadora espresso :loveu:

Dla Cajus w kubeczku z fokami i łyżeczką :loveu:
Dla Ra_dunia i RenW ka(Wunia)z chilii w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu:
Dla ilon_n ka(Wunia) z kaRdamonem :loveu:

Posted

[quote name='Ingrid44']O Boziu ! Pierwszy raz zalapuje sie na Ka(Wunie):crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Cos dzisiaj bardzo wczesnie :razz:[/QUOTE]

nic wcześnie. jak zwykle o tej porze

Posted

Dzien dobry, lapie espresso , dzisiaj moje drugie, dziekuje [B]polubek[/B]:)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185369-KSI%C4%84%C5%BBKI!!!-Nowe-i-ciekawe-dla-Rufusa-i-Idola!!!-ZAPRASZAMY-do-25-maja-do-godz.-22-00[/url]

Hej Gapciu, slicznoto!:)

Posted

dzińdybry ..
dziękuję za ka(Wunię) z dodatkiem kaRdamonu :loveu:

i znów przez pogodową ociężałość wypijam zimną, ehhh .. truuuudno .. ale ..
wolę nie tykać mikrofalówki, bo ostatnio wszystko mi się psuje .. :shake: .. niech stoi sobie ładnie taka niepopsuta .. ;)

podejrzewam się o zmiennocieplność .. w zimne dni wszystko u mnie spowalnia .. :???:

Posted

[quote name='RenW']Moja córa na studia się do Torunia wybiera a ma dopiero 14 lat...:evil_lol::evil_lol: w zeszłym roku brała udział w konkursie informatycznym i byłyśmy nagrodę odbierać - UMK...:multi: Na Starówce (o ile dobrze pamiętam), w sklepie firmowym macie pyszne pierniki...mmmmmmmmmmmmm......Przy okazji córa na rycerkę pasowana została i ma dyplom.. :evil_lol::evil_lol:W ogóle mam miłe wspomnienia z pobytu, a byłam tam tylko raz..;)
W okolicach Torunia macie też świetną hodowlę labradorów "Herbu Zadora" na szczenię z której choruję już od jakiegoś czasu..;)[/QUOTE]

To gratuluje takiego sukcesu!! - a jeśli konkurs informatyczny, to bankowo na moim macierzystym wydziale (a obecnym chlebodawcy) i kto wie może nawet otarłyśmy się o siebie .. :razz:
A toruńskie pierniki przyznam zacne bardzo, bo przecież Toruń z nich słynie .. :) .. piernik to niemal herb naszego miasta :p choć tak naprawdę mamy w nim anioła :angel:.. takie z nas toruńskie aniołki .. :diabloti:

O hodowli niestety wiem NIC, bo akurat osobiście nie jestem zwolenniczką tego typu biznesu i pozyskiwania pupila .. ale wierzę, że to istotne dla pasjonatów ras .. jak będziesz w okolicy np. nabywać jakiegoś szlacheckiego lab-ciapetka, to zapraszam .. hmm .. na ka(Wunię)?? :cool3:

Posted

[quote name='ilon_n']To gratuluje takiego sukcesu!! - a jeśli konkurs informatyczny, to bankowo na moim macierzystym wydziale (a obecnym chlebodawcy) i kto wie może nawet otarłyśmy się o siebie .. :razz:
A toruńskie pierniki przyznam zacne bardzo, bo przecież Toruń z nich słynie .. :) .. piernik to niemal herb naszego miasta :p choć tak naprawdę mamy w nim anioła :angel:.. takie z nas toruńskie aniołki .. :diabloti:

O hodowli niestety wiem NIC, bo akurat osobiście nie jestem zwolenniczką tego typu biznesu i pozyskiwania pupila .. ale wierzę, że to istotne dla pasjonatów ras .. jak będziesz w okolicy np. nabywać jakiegoś szlacheckiego lab-ciapetka, to zapraszam .. hmm .. na ka(Wunię)?? :cool3:[/QUOTE]
Dzięki za zaproszenie, nieomieszkam...;):p
Może się i otarłyśmy..kto to wie...:roll:
Pierniki to symbol tego regionu, znak rozpoznawczy, niemalże spuścizna tego regionu. No oczywiście, z Kopernikiem konkurować nie mogą..Pierniki są przepyszne, chociaż ja ich koneserem nie byłam, rozkochałam się w nich dopiero w Toruniu. Jaka różnorodność, bogaty sort i rozrzut! Nakupiłam tego sporo, bo przecież rodzinę trza było obdzielić i w szkole poczęstować.. Pierniki toruńskie mają tylko jedną wadę; są za drogie... no cóż, dobra jakość, tradycja poparta być musi odpowiednią ceną...
Masz rację; dla znawców, pasjonatów rasy, dla osób chcących mieć pupila o określonym charakterze, predyspozycjach i właściwym eksterierze ważne jest, by szczenie pochodziło z dobrej, sprawdzonej hodowli, po przebadanych rodzicach. To jest dobre właściwe rozwiązanie; w przeciwieństwie do kupowania szczenięcia z niewiadomego źródła, na giełdach w sklepach zoologicznych i innych miejscach... Po kiego napędzać koniunkturę, zapełniać kabzy cwaniakom, rozmnażaczom, hochsztaplerom i innym kuźwa....uffff...już się zagotowałam...:angryy::angryy:

Posted

[quote name='RenW']Dzięki za zaproszenie, nieomieszkam...;):p
Może się i otarłyśmy..kto to wie...:roll:
Pierniki to symbol tego regionu, znak rozpoznawczy, niemalże spuścizna tego regionu. No oczywiście, z Kopernikiem konkurować nie mogą..Pierniki są przepyszne, chociaż ja ich koneserem nie byłam, rozkochałam się w nich dopiero w Toruniu. Jaka różnorodność, bogaty sort i rozrzut! Nakupiłam tego sporo, bo przecież rodzinę trza było obdzielić i w szkole poczęstować.. Pierniki toruńskie mają tylko jedną wadę; są za drogie... no cóż, dobra jakość, tradycja poparta być musi odpowiednią ceną...
Masz rację; dla znawców, pasjonatów rasy, dla osób chcących mieć pupila o określonym charakterze, predyspozycjach i właściwym eksterierze ważne jest, by szczenie pochodziło z dobrej, sprawdzonej hodowli, po przebadanych rodzicach. To jest dobre właściwe rozwiązanie; w przeciwieństwie do kupowania szczenięcia z niewiadomego źródła, na giełdach w sklepach zoologicznych i innych miejscach... Po kiego napędzać koniunkturę, zapełniać kabzy cwaniakom, rozmnażaczom, hochsztaplerom i innym kuźwa....uffff...już się zagotowałam...:angryy::angryy:[/QUOTE]

podzielam i dokładam drugie tyle .. :angryy::angryy::angryy::angryy:

PS.
tylko w historycznym sensie Kopernik ustępuje piernikom .. są starsze :)
a na cenę pierników jest pewien sposób :razz: otóż zakup 'kartonowy' wprost ze źródeł czyli w przyfabrycznym sklepiku Kopernika ..
no i można jeszcze pocieszyć się przepysznym i chyba bezkonkurencyjnym waflem teatralnym tej firmy .. za jedyne 1,20pln

Posted

[quote name='ilon_n']podzielam i dokładam drugie tyle .. :angryy::angryy::angryy::angryy:

PS.
tylko w historycznym sensie Kopernik ustępuje piernikom .. są starsze :)
a na cenę pierników jest pewien sposób :razz: otóż zakup 'kartonowy' wprost ze źródeł czyli w przyfabrycznym sklepiku Kopernika ..
no i można jeszcze pocieszyć się przepysznym i chyba bezkonkurencyjnym waflem teatralnym tej firmy .. za jedyne 1,20pln[/QUOTE]
No Ty Cioteczka miejscowa to masz super...;)ja mieszkam na południu Polski, prawie na granicy czeskiej, więc po sąsiedzku często korzystam z ich dobrodziejstw...;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Ciotka Ren a masz.......

[img]http://www.piernikowysklep.pl/mini.php?img=http://www.piernikowysklep.pl/system/obj/69_IMG_4758.JPG&s=754[/img]

[url]http://www.piernikowysklep.pl/PL/strona_glowna/[/url]

Posted

[quote name='Ellig']Ciotka Ren a masz.......

[img]http://www.piernikowysklep.pl/mini.php?img=http://www.piernikowysklep.pl/system/obj/69_IMG_4758.JPG&s=754[/img]

[url]http://www.piernikowysklep.pl/PL/strona_glowna/[/url][/QUOTE]
No ładnie... o takie okrucieństwo to Cioteczkę Ellig nie podejrzewała..:shake: ślinianka zaczęła intensywnie pracować..:placz::diabloti:

Posted

[B][SIZE="4"][COLOR="red"]Ellig uwielbiam Cię!![/COLOR][/SIZE][/B]!:loveu::loveu::loveu::calus:Tam sprzedaż wysyłkową prowadzą!!!:cool2::Cool!::bigcool::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: