polubek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Nikus']jak Cię znam to ......nie:evil_lol: i to bez "albo":diabloti:[/QUOTE] prowodyr? :lol: :eviltong: :mad: Quote
Nikus Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 a nie mówiłem?:eviltong: szybki powrót na nasze podwórko:lol::lol: Quote
polubek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Nikus']a nie mówiłem?:eviltong: szybki powrót na nasze podwórko:lol::lol:[/QUOTE] . . . albo nie :-D :-D :-D :-D :-D Quote
RenW Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Uuuuułłaa ka(Wunia) na mnie od świtu czeka....:D:D:D:D ....albo nie:D:D:D Quote
polubek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: nie przyjmuję reklamacji bo za zimna bo coś znowu nie pasuje itd..... :mad: :mad: :mad: człowiek się stara żeby ze wszystkim zdążyć to jeszcze fochy stoją :diabloti: :diabloti: :diabloti: wpadłąm zrobić ka(Wunię) i uciekam widzimy się po południu. a jak za zimna to niestety proszę zrobić sobie drugą albo podgrzać w mikrofali . . . albo nie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='polubek']a jak za zimna to niestety proszę zrobić sobie drugą albo podgrzać w mikrofali . . . albo nie :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/QUOTE] Witam Gapcia :lol:. I cały fan club:lol:. Niestety nie ma tu zbyt wielu amatorów drugiej kawy rano z mikrofali. Ale jak mogę sobie zaskarbić przychylność to od jutra piję w kubku z fokarium i mieszam srebrną łyżeczką :cool3:. Quote
polubek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB'] Niestety nie ma tu zbyt wielu amatorów drugiej kawy rano z mikrofali. Ale jak mogę sobie zaskarbić przychylność to od jutra piję w kubku z fokarium i mieszam srebrną łyżeczką :cool3:.[/QUOTE] to poprosimy kubeczek i łyżeczkę :lol: :lol: :lol: Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='polubek']to poprosimy kubeczek i łyżeczkę :lol: :lol: :lol:[/QUOTE] W wolnej chwili podrzucę. Zapraszam wszystkich na nk w wolnych chwilach do mojej galerii pod zdjęcie Gapcia. Tam też można porozmawiać :cool3:. [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/14/786[/URL] Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB']W wolnej chwili podrzucę. Zapraszam wszystkich na nk w wolnych chwilach do mojej galerii pod zdjęcie Gapcia. Tam też można porozmawiać :cool3:. [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/14/786[/URL][/QUOTE] Dzien dobry, dziekuje za espresso , pije juz 3:) Cajus a co Ty "konto fikcyjne " na NK jestes? Zdjecia widzialam:) Milej niedzieli.... Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Ellig']Dzien dobry, dziekuje za espresso , pije juz 3:) Cajus a co Ty "konto fikcyjne " na NK jestes? Zdjecia widzialam:) Milej niedzieli....[/QUOTE] Tu jestem fikcyjny :cool3: [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/33050822/gallery/album/3/11[/URL] A tu realny :lol: [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/14/786[/URL] Sam już nie wiem kim jestem :???: Miłej niedzieli wszystkim. Uciekam do weta. Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Ellig']Czy pedzisz na szczepienie?:)[/QUOTE] Podanie antybiotyku. Ale już nieco lepiej :roll:. Quote
belka123 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 witam, ja troche z innej beczki potrzebuje pomocy matematyka z rownan rozniczkowych rownanie nie jest trudne ale mialam je wieki temu i nie pamietam :( Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='belka123']witam, ja troche z innej beczki potrzebuje pomocy matematyka z rownan rozniczkowych rownanie nie jest trudne ale mialam je wieki temu i nie pamietam :([/QUOTE] Pisz do [B]ilon_n :lol: Wiem co mnie za to czeka Słońce :mad::mad::mad: Przepraszam :Rose::Rose::Rose: [/B] Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Witajcie!:lol: Dzięki za ka(Wunię)..:loveu: nie śmiem grymasić, bo mam jaką chciałam..i do tego jeszcze ze złotą łyżeczką:roll::diabloti::diabloti: Quote
belka123 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a jak ktos chcialy poglowkowac to chodzi o wyliczenie x(t) z: dx(t)=tdw(t) z gory dzieki za pomoc Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='belka123']a jak ktos chcialy poglowkowac to chodzi o wyliczenie x(t) z: dx(t)=tdw(t) z gory dzieki za pomoc[/QUOTE] :huh::huh::huh: Chcesz wystraszyć wszystkich z wątku? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A nie ma jakiegoś matematycznego forum?:errrr::-?:tard: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='belka123']witam, ja troche z innej beczki potrzebuje pomocy matematyka z rownan rozniczkowych rownanie nie jest trudne ale mialam je wieki temu i nie pamietam :([/QUOTE] a ja kogoś kto zaliczy za mnie tą ........ fizykę. :diabloti: jest ktoś chętny? :roll: [quote name='Cajus JB']:huh::huh::huh: Chcesz wystraszyć wszystkich z wątku? :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] nie bój żaby nie tak szybko uciekną :eviltong: :eviltong: :eviltong: za bardzo się przyzwyczili. a gdzie dostawaliby ka(Wunię) codziennie rano co? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
belka123 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB']:huh::huh::huh: Chcesz wystraszyć wszystkich z wątku? :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] tu juz rozne tematy chodzily, matma moja tez i nikt sie nie wystarczyl ;-) Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 My się matmy nie boimy.. nawet tej wirtualnej:eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
belka123 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 odpowiedz chyba powinna byc xt=tw(t)-całka w(t)dt Quote
Recommended Posts