Wunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Wunia...nie badz taka zdardz cos nooooooooooooooo[/QUOTE] zdradzę tylko tyle, że poszedł mailik ze zdjęciuchami Gapciowymi, wrzuciłam te nowe z galerii ... czekamy i nie zapeszamy ... Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Wunia']zdradzę tylko tyle, że poszedł mailik ze zdjęciuchami Gapciowymi, wrzuciłam te nowe z galerii ... czekamy i nie zapeszamy ...[/QUOTE] To po byku zdradzilas....:mad::mad::mad: Quote
Wunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']To po byku zdradzilas....:mad::mad::mad:[/QUOTE] Na razie nie ma co zdradzać, ale to taki pierwszy naprawdę rozsądny kontakt w sprawie Gapcia ;) Quote
polubek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: Quote
Szarotka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Polubek co Ty tu o tej porze robisz ??? Czy Ty juz wstalas ?? Quote
polubek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='szarotka']polubek co ty tu o tej porze robisz ??? Czy ty juz wstalas ??[/quote] yes yes yes :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ra_dunia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 polubek zawsze o takich dziwnych porach wstaje ;) Bo kto rano wstaje ten leje jak z cebra :D Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 WItam Cioteczki :loveu::loveu::loveu: Witam Wujka :loveu::loveu::loveu: Oraz Witam Kochanego Gapcia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ellig Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Witam Wszystkich!:) Dziekuje za espresso(Wunie). Trzymam kciuki za Gapcia i za reszte towarzystwa M. Robi sie ladnie, jest coraz cieplej, ptaki zwariowaly z radosci i przescigaja sie w :siara::siara::siara::siara: Quote
wojtuś Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 I ja się ze wszystkimi witam:) Miłego dnia:) a za Gapcia trzymamy;);) Quote
RenW Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Witajcie! Dzięki za ka(Wunię):lol: Pędzę dalej:scared: Quote
Wunia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='polubek']witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu:[/QUOTE] Polubek Ty Piorunie ... ta kawa to już przed świtem jest :D:D:D:D Quote
polubek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Wunia']Polubek Ty Piorunie ... ta kawa to już przed świtem jest :D:D:D:D[/QUOTE] jak chodzi się spać z kurami to i tak się wstaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Ra_dunia']I potem wszyscy zimną piją ;)[/QUOTE] to sru do mikrofali i będzie ciepła :lol: :lol: :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='polubek'] to sru do mikrofali i będzie ciepła :lol: :lol: :lol:[/QUOTE] ale to nie to samo co świeżo parzona:eviltong::eviltong: Quote
Isadora7 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='polubek']jak chodzi się spać z kurami to i tak się wstaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to sru do mikrofali i będzie ciepła :lol: :lol: :lol:[/QUOTE] Ty to niedługo golonkę bedziesz robic w mikrofali Quote
Wunia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='NiJaSe']cze czołem ...a ja poprosze kluski z rosołem ;p;p[/QUOTE] :eating: mniam, mniam ... [B]Ra[/B], rzuć cosik do jedzenia na dziś :cool3::cool3::cool3: Quote
polubek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Isadora7']Ty to niedługo golonkę bedziesz robic w mikrofali[/QUOTE] oczywiście jak sobie kupię mikrofalę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
polubek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']ale to nie to samo co świeżo parzona:eviltong::eviltong:[/QUOTE] ciotka nie płacz bo za tydzień to nie ja będę wam serwować ka(Wunie), no chyba że chcecie o 4 rano? Quote
Wunia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='polubek']ciotka nie płacz bo za tydzień to nie ja będę wam serwować ka(Wunie), no chyba że chcecie o 4 rano?[/QUOTE] no, przynajmniej odzyskam szanse zrobienia gapciowej ka(Wuni) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Wunia']no, przynajmniej odzyskam szanse zrobienia gapciowej ka(Wuni) :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] ale dopiero za tydzień o uwa mać ale to ja się jej nie napiję shit Quote
Wunia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='polubek']o uwa mać ale to ja się jej nie napiję shit[/QUOTE] to ja dla Ciebie wieczorem zrobię :D Quote
Recommended Posts