Havanka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='grzenka']:hand::hand::hand::lol::lol::lol: Moje też zaraz pójdą.[/QUOTE] A moje właśnie poszły, ale na koncie Gapcia będą dopiero w poniedziałek. Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Havanka']A moje właśnie poszły, ale na koncie Gapcia będą dopiero w poniedziałek.[/QUOTE] Dziękuję, jak tylko dotrą będą w poście #1 , jesteście kochani :D Quote
ewatonieja Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 szkoda ze nie ma allegro cegiełkowego z podanym kontem tak byłoby łatwiej kase uzbierać Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 ale allegro cegiełkowe to może tylko chyba tylko organizacja, prawda? :( Quote
Goś Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nie, nie tylko, ale trzeba zrobić sprytnie. Tj, nie można zbierać cegiełek, tylko trzeba dać dyplomy albo coś fizycznego. Niestety, znam na razie tylko teorie, ale pewnie niedługo będę musiała poznać też praktykę. Miałam już nie szaleć, ale... poproszę o numer konta na PW. Coś od siebie dorzucę biedakowi. Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Nie, nie tylko, ale trzeba zrobić sprytnie. Tj, nie można zbierać cegiełek, tylko trzeba dać dyplomy albo coś fizycznego. Niestety, znam na razie tylko teorie, ale pewnie niedługo będę musiała poznać też praktykę. Miałam już nie szaleć, ale... poproszę o numer konta na PW. Coś od siebie dorzucę biedakowi.[/QUOTE] Gosiu jesteś Aniołem, że dla Gapcia poszalałaś :D Pluszak wart słabości ... Zaraz wyślę PW :) A ja z allegro nie mam nic wspólnego w praktyce :( gamoń jestem w tym :( Quote
belka123 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 moim zdaniem Gapcio ma rzeczywisci max 5 lat, ma troszke siwy pyszczek, ale on jest generalnie podobnego umaszczenia, wiec to wcale nie musi by siwy ze starosci, zaraz pojde jeszcze powiedziec mu dobranoc od wszystkich Quote
belka123 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 co do allegro to w oparciu o moja wiedze - ale niewielka i tylko na podstawie czytania kilku watkow o bernardynach (zuzlikowa, Paulina-mickey, Magdallena i jeszcze wiele innych osob), to allegro wlasnie na bazie dyplomow i nie cegielek moze zrobic kazdy tylko trzeba wylozyc kase na aukcje i potem pokryc prowizje ale sama nie wystawialam aukcji nigdy Quote
RenW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Szarotka'][SIZE=5][COLOR=red]Ciotki dorzucajcie datki!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]Gapcio pakuj manatki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Dzięki za zaproszenie.:loveu: Parafrazując : [SIZE=4][COLOR=blue]Ciotki dorzucają datki !![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]Gapcio pakuje manatki ![/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=blue] :loveu::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=#000000]w marcu dorzucam 50,- (jednorazowo, pójdzie w poniedziałek) ile w kwietniu.. to jeszcze sie zastanowię[/COLOR][/SIZE]:p[/COLOR][/SIZE] Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='RenW']w marcu dorzucam 50,- (jednorazowo, pójdzie w poniedziałek) ile w kwietniu.. to jeszcze sie zastanowię:p[/QUOTE] Dziękuję za przybycie i wsparcie :) Już wysyłam PW i na pierwszą stronę :) Quote
RenW Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Łypnęłam banerek..:p:lol: Proszę o nr konta na PW. Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Belka, dzięki za info, ukochaj go od nas :) A w sprawie allegro to pewnie do Cioci Zuzlikowej napisze :) Quote
Isadora7 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Gapcio szykuje walizeczki golarke i do zębów szczoteczki bo już za chwilę będzie miał domeczek dzięki aktywności dogocioteczek. Quote
amica Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jestem Wuniu! Pomogę jak tylko umiem. Roześle info na maila znajomych. Gapcio ma w mojej galerii na n-k specjalne miejsce z fotkami i prośbą o wsparcie. Czekam cierpliwie na odzew. Na razie mogę przelać zaledwie 10 zł od siebie, ale zawsze coś. Trzymam za Gapcia mocno kciuki! Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Isadora7']Gapcio szykuje walizeczki golarke i do zębów szczoteczki bo już za chwilę będzie miał domeczek dzięki aktywności dogocioteczek.[/QUOTE] Idzie na pierwszą stronę do wszystkich wierszyków :D Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='amica']Jestem Wuniu! Pomogę jak tylko umiem. Roześle info na maila znajomych. Gapcio ma w mojej galerii na n-k specjalne miejsce z fotkami i prośbą o wsparcie. Czekam cierpliwie na odzew. Na razie mogę przelać zaledwie 10 zł od siebie, ale zawsze coś. Trzymam za Gapcia mocno kciuki![/QUOTE] Dziękuję Amica :) Mam nadzieję, że przy następnym szczylu z Pabianic to już się zobaczymy :) Quote
belka123 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 dotrzymujac obietnicy od nas poszlo 20zl i ta kasa fizycznie jest juz na koncie, saldo na chwile obecna 110zl, w pon beda spore przyplywy z tego co widze pluszak znalazl sobie nowe legowisko na stercie grudej trawy - pewnie mu troche cieplej i tam uwil sobie gniazdko, najpierw mnie obszczekal ze go obudzialm, ale grzecznie poszedl na zarelko, poglaskalam go i powiedzialam ze juz coraz blizej i pojedzie do ciepelka, macie pozdrowienia od chlopaka :) Quote
belka123 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 dotrzymujac obietnicy od nas poszlo 20zl i ta kasa fizycznie jest juz na koncie, saldo na chwile obecna 110zl, w pon beda spore przyplywy z tego co widze pluszak znalazl sobie nowe legowisko na stercie grudej trawy - pewnie mu troche cieplej i tam uwil sobie gniazdko, najpierw mnie obszczekal ze go obudzialm, ale grzecznie poszedl na zarelko, poglaskalam go i powiedzialam ze juz coraz blizej i pojedzie do ciepelka, macie pozdrowienia od chlopaka :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='RenW']Łypnęłam banerek..:p:lol: Proszę o nr konta na PW.[/QUOTE] Banerki jeszcze są gdzieś w środku z wierszykiem Wujka Ubocze :) PW już poszło Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='furciaczek']Jak tu poetycko sie zrobilo :)[/QUOTE] bo to towarzystwo doborowe :) I bohater wątku ślicznota :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='belka123']dotrzymujac obietnicy od nas poszlo 20zl i ta kasa fizycznie jest juz na koncie, saldo na chwile obecna 110zl, w pon beda spore przyplywy z tego co widze pluszak znalazl sobie nowe legowisko na stercie grudej trawy - pewnie mu troche cieplej i tam uwil sobie gniazdko, najpierw mnie obszczekal ze go obudzialm, ale grzecznie poszedl na zarelko, poglaskalam go i powiedzialam ze juz coraz blizej i pojedzie do ciepelka, macie pozdrowienia od chlopaka :)[/QUOTE] Belka, dzięki śliczne :) Tłumacz mu, tłumacz ... niech wie chłopak, że teraz będzie już tylko lepiej ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 skończyłam rozsyłanie PW z prośbą o pomoc ... wysłałam do wszystkich, których znam i którzy powinni z różnych wątków znać mnie ... teraz musimy poczekać na efekty końcowe ... zajęło mi to 2 dni, bo w czwartek późnym wieczorem zaczęłam ... nie umiem robić ogłoszeń, a allegro to dla mnie czarna dziura :oops: ... Dziękuję wszystkim, którzy już tu przybyli i pomogli :) i tym z góry, którzy przybędą :loveu: Jesteście wszyscy cudowni :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Gapciusiu kochany, uda nam się, uda ... świat się na ciebie otworzył pluszaczku ... Quote
Recommended Posts