Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='grzenka']:hand::hand::hand::lol::lol::lol:
Moje też zaraz pójdą.[/QUOTE]

A moje właśnie poszły, ale na koncie Gapcia będą dopiero w poniedziałek.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Havanka']A moje właśnie poszły, ale na koncie Gapcia będą dopiero w poniedziałek.[/QUOTE]
Dziękuję, jak tylko dotrą będą w poście #1 , jesteście kochani :D

Posted

Nie, nie tylko, ale trzeba zrobić sprytnie. Tj, nie można zbierać cegiełek, tylko trzeba dać dyplomy albo coś fizycznego.
Niestety, znam na razie tylko teorie, ale pewnie niedługo będę musiała poznać też praktykę.

Miałam już nie szaleć, ale... poproszę o numer konta na PW. Coś od siebie dorzucę biedakowi.

Posted

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Nie, nie tylko, ale trzeba zrobić sprytnie. Tj, nie można zbierać cegiełek, tylko trzeba dać dyplomy albo coś fizycznego.
Niestety, znam na razie tylko teorie, ale pewnie niedługo będę musiała poznać też praktykę.
Miałam już nie szaleć, ale... poproszę o numer konta na PW. Coś od siebie dorzucę biedakowi.[/QUOTE]
Gosiu jesteś Aniołem, że dla Gapcia poszalałaś :D Pluszak wart słabości ...
Zaraz wyślę PW :)
A ja z allegro nie mam nic wspólnego w praktyce :( gamoń jestem w tym :(

Posted

moim zdaniem Gapcio ma rzeczywisci max 5 lat, ma troszke siwy pyszczek, ale on jest generalnie podobnego umaszczenia, wiec to wcale nie musi by siwy ze starosci, zaraz pojde jeszcze powiedziec mu dobranoc od wszystkich

Posted

co do allegro to w oparciu o moja wiedze - ale niewielka i tylko na podstawie czytania kilku watkow o bernardynach (zuzlikowa, Paulina-mickey, Magdallena i jeszcze wiele innych osob), to allegro wlasnie na bazie dyplomow i nie cegielek moze zrobic kazdy tylko trzeba wylozyc kase na aukcje i potem pokryc prowizje ale sama nie wystawialam aukcji nigdy

Posted

[quote name='Szarotka'][SIZE=5][COLOR=red]Ciotki dorzucajcie datki!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Gapcio pakuj manatki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Dzięki za zaproszenie.:loveu:

Parafrazując :

[SIZE=4][COLOR=blue]Ciotki dorzucają datki !![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]Gapcio pakuje manatki ![/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=blue] :loveu::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue][SIZE=3][COLOR=#000000]w marcu dorzucam 50,- (jednorazowo, pójdzie w poniedziałek) ile w kwietniu.. to jeszcze sie zastanowię[/COLOR][/SIZE]:p[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='RenW']w marcu dorzucam 50,- (jednorazowo, pójdzie w poniedziałek) ile w kwietniu.. to jeszcze sie zastanowię:p[/QUOTE]
Dziękuję za przybycie i wsparcie :)
Już wysyłam PW i na pierwszą stronę :)

Posted

Jestem Wuniu!
Pomogę jak tylko umiem. Roześle info na maila znajomych. Gapcio ma w mojej galerii na n-k specjalne miejsce z fotkami i prośbą o wsparcie. Czekam cierpliwie na odzew.
Na razie mogę przelać zaledwie 10 zł od siebie, ale zawsze coś.
Trzymam za Gapcia mocno kciuki!

Posted

[quote name='Isadora7']Gapcio szykuje walizeczki
golarke i do zębów szczoteczki
bo już za chwilę będzie miał domeczek
dzięki aktywności dogocioteczek.[/QUOTE]
Idzie na pierwszą stronę do wszystkich wierszyków :D

Posted

[quote name='amica']Jestem Wuniu!
Pomogę jak tylko umiem. Roześle info na maila znajomych. Gapcio ma w mojej galerii na n-k specjalne miejsce z fotkami i prośbą o wsparcie. Czekam cierpliwie na odzew.
Na razie mogę przelać zaledwie 10 zł od siebie, ale zawsze coś.
Trzymam za Gapcia mocno kciuki![/QUOTE]
Dziękuję Amica :) Mam nadzieję, że przy następnym szczylu z Pabianic to już się zobaczymy :)

Posted

dotrzymujac obietnicy od nas poszlo 20zl i ta kasa fizycznie jest juz na koncie, saldo na chwile obecna 110zl,

w pon beda spore przyplywy z tego co widze

pluszak znalazl sobie nowe legowisko na stercie grudej trawy - pewnie mu troche cieplej i tam uwil sobie gniazdko, najpierw mnie obszczekal ze go obudzialm, ale grzecznie poszedl na zarelko, poglaskalam go i powiedzialam ze juz coraz blizej i pojedzie do ciepelka, macie pozdrowienia od chlopaka :)

Posted

dotrzymujac obietnicy od nas poszlo 20zl i ta kasa fizycznie jest juz na koncie, saldo na chwile obecna 110zl,

pluszak znalazl sobie nowe legowisko na stercie grudej trawy - pewnie mu troche cieplej i tam uwil sobie gniazdko, najpierw mnie obszczekal ze go obudzialm, ale grzecznie poszedl na zarelko, poglaskalam go i powiedzialam ze juz coraz blizej i pojedzie do ciepelka, macie pozdrowienia od chlopaka :)

Posted

[quote name='RenW']Łypnęłam banerek..:p:lol:
Proszę o nr konta na PW.[/QUOTE]
Banerki jeszcze są gdzieś w środku z wierszykiem Wujka Ubocze :)
PW już poszło

Posted

[quote name='belka123']dotrzymujac obietnicy od nas poszlo 20zl i ta kasa fizycznie jest juz na koncie, saldo na chwile obecna 110zl,
pluszak znalazl sobie nowe legowisko na stercie grudej trawy - pewnie mu troche cieplej i tam uwil sobie gniazdko, najpierw mnie obszczekal ze go obudzialm, ale grzecznie poszedl na zarelko, poglaskalam go i powiedzialam ze juz coraz blizej i pojedzie do ciepelka, macie pozdrowienia od chlopaka :)[/QUOTE]
Belka, dzięki śliczne :) Tłumacz mu, tłumacz ... niech wie chłopak, że teraz będzie już tylko lepiej ...

Posted

skończyłam rozsyłanie PW z prośbą o pomoc ... wysłałam do wszystkich, których znam i którzy powinni z różnych wątków znać mnie ... teraz musimy poczekać na efekty końcowe ... zajęło mi to 2 dni, bo w czwartek późnym wieczorem zaczęłam ... nie umiem robić ogłoszeń, a allegro to dla mnie czarna dziura :oops: ...
Dziękuję wszystkim, którzy już tu przybyli i pomogli :) i tym z góry, którzy przybędą :loveu: Jesteście wszyscy cudowni :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: